Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Knabo: Kupovat konzole ihned při staru se IMO nevyplatí z několika důvodů. Vysoká cena, později klesne a často to netrvá až tak dlouho. Nevychytaný HW, RRoD u X360je typický příklad, ale ani konzole od Sony se tomu neubrání, DRE u PS2 taky nebylo moc legrace. Pokud si koupíš brzo, můžeš mít problémy. Mizerné hry. První generace obvykle stojí za starou belu, jak po grafické stránce, tak po hratelnostní. Teprve další generace her ukáže, co konzole opravdu umí. A v neposlední řadě i množství her, přeci jen, při startu konzole jich moc není. A mě se opravdu nechce kupovat konzoli kvůli ACIV, kterou si můžu zahrát na PS3 taky. Možná vypadá o něco hůř, ale na tom mě zase tolik nesejde.

Ne, já si počkám, už jsem si užil s PS2. Nikdy více.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Knabo: Kupovat konzole ihned při staru se IMO nevyplatí z několika důvodů. Vysoká cena, později klesne a často to netrvá až tak dlouho. Nevychytaný HW, RRoD u X360je typický příklad, ale ani konzole od Sony se tomu neubrání, DRE u PS2 taky nebylo moc legrace. Pokud si koupíš brzo, můžeš mít problémy. Mizerné hry. První generace obvykle stojí za starou belu, jak po grafické stránce, tak po hratelnostní. Teprve další generace her ukáže, co konzole opravdu umí. A v neposlední řadě i množství her, přeci jen, při startu konzole jich moc není. A mě se opravdu nechce kupovat konzoli kvůli ACIV, kterou si můžu zahrát na PS3 taky. Možná vypadá o něco hůř, ale na tom mě zase tolik nesejde.

Já jsem zas pro to ji koupit, ale záleží na každém. Cena 11k není nic nedostupného. Záruka 2 roky = stane se něco a opraví. Nevýhodu bych viděl pouze v tom, že není dostatek kvalitních titulů...

Odkaz ke komentáři

Reknu to asi takhle ti kdo nato mají peníze tak si to koupí hned pri startu a ti co nato nemají tak píšou, ze si počkaji ze to nebude vychytané atd atd uplne mi to pripomíná kolegu v prácí :)

Mimochodem mam predobednano ten s tim killzone.. Chtel jsem taky ten s 2 ovladacema a kamerou ale jak rikas byl pryc hned tak jsem si obednal aspon s hrou abych mel aspon neco :D

Odkaz ke komentáři

Ale já říkám že půjdu až příští rok do PS4 :D to mě nikdo nechápe? nebo já nechápu vás? :bash:

Odkaz ke komentáři

Kdo koupí ještě letos,tak má klasickou dvouletou záruku jistou ,nikdo pořádně neví jak to bude vypadat od nového roku ,docela se divím že tu ještě nikdo nenapsal že si počká až na PS5 :D

Když Sony i Microsoft čekali 7 let než vydají PS4 a XOne tak si myslím, že chcou ať to vydrží minimálně 5 let...tudíž čekání na PS5 je zbytečné :D

Odkaz ke komentáři

Kdo koupí ještě letos,tak má klasickou dvouletou záruku jistou ,nikdo pořádně neví jak to bude vypadat od nového roku ,docela se divím že tu ještě nikdo nenapsal že si počká až na PS5 :D

Myslím si, že většina obchodů zůstane u 2-leté záruky. Pokud někdo bude hýbat se záruční dobou, tak to bude spíš směrem nahoru - pro mě osobně je to velká konkurenční výhoda a raději koupím v krámě s delší záruční dobou. Už jen pro ten pocit bezpečí a jistoty:D

Odkaz ke komentáři

taky mam u jrc zaplaceno bundle za 13K uz se tesim jak malej jarin :D

a cena podle me dolu nepujde minimalne rok a pul ptz uz ted je to dost levny a navic CNB no comment ... a ze nejsou hry ? bf4 bude uplne jinej zazitek kz vypada libove do toho tuna indie a f2p her a v unoru mega bomba infamous s drive clubem

a jestli tam bude neco hodne na ku*veni tak do 2 let se to vysere urcite :D

edit: a hlavne RESOGUN ! super star dust hd hraju s prestavkama od launche do ted

Upraveno uživatelem pejtrix
Odkaz ke komentáři

Reknu to asi takhle ti kdo nato mají peníze tak si to koupí hned pri startu a ti co nato nemají tak píšou, ze si počkaji ze to nebude vychytané atd atd uplne mi to pripomíná kolegu v prácí

Takže proto že chci ještě počkat znamená že na to nemám? Hmmm to je dobrej úsudek, nebudu říkat kolik mám na účtě ale mám pujčku na bydlení a 10k bych opravdu oželet mohl ale před dvěma měsíci jsem si koupil PS3 SS s kamerou, move a další věci stím že si na tom zahraju exkluzivky a pak si teprve pořídím PS4 až podle reakcí, takže tu nedělej úsudky kvůli penězům, zní to povýšeně a není to vždy pravda ale nechám tě při tom... zdar

Odkaz ke komentáři

Myslím si, že většina obchodů zůstane u 2-leté záruky. Pokud někdo bude hýbat se záruční dobou, tak to bude spíš směrem nahoru - pro mě osobně je to velká konkurenční výhoda a raději koupím v krámě s delší záruční dobou. Už jen pro ten pocit bezpečí a jistoty:D

Smerem nahoru? koukam ty nejsi moc v obraze :) spekuluje se o tom, že zaruka se sníží z 2 let na 1 rok, jako je tomu v USA. A kdyz to tak dopadne tak mi ver, ze v kazdem krámě to bude stejné :) za další zaruku si budes muset jedine priplatit :) určitě nezvednou zaruku z 2let na 3, nebo 4 roky to opravdu nehrozí..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu