Rekwon1 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Nepsali, že to bude 25. 11. tvrdili, že to bude do 25. 11. :) A jde o to, že z lidí dělají beztak blbce ... No psaly okolo 25.11 ,ale nejsem si jistej jestli tam byl u toho taky napsanej který rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 A jak to vůbec je s nákupním kanále, to všechny obchody objednávají přes SONY CZ, nebo je to na každém jak si nastaví kanál dodavatele??? Jsem opravdu zvědavej na to JRC, vem to čert jestli navýší cenu, hlavně aby dodržely termín 13.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak Gaikai bude pro evropu az v r.2015 :-(Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Tak to je škoda :( Já se těšil na LBP 2 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 2 Knabo: ty nemáš PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak z gamehouse mi psali že zatím neví jestli budou mít dostatek kusů. Mají mi dát vědět do 8.12. Tak uvidíme. Doufám že to vyjde, nechci čekat do ledna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak z gamehouse mi psali že zatím neví jestli budou mít dostatek kusů. Mají mi dát vědět do 8.12. Tak uvidíme. Doufám že to vyjde, nechci čekat do ledna.No a je to tady jak jsem říkal, nikdo neví kolik toho vůbec dostane, nejdřív se každej obchod tváří jako mistr světa a potom když dojde na lámání chleba tak začnou řeči stylu NEVÍME JESTLI BUDEME MÍT DOSTATEK KUSŮ... prostě nikdo neví nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Xzone zaručil počet kusu. A potvrdili 13.12. Tak snad se těch 1500 za ovladač navíc vyplatilo :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Snad jo, já se taky nechám od JRC překvapit, uvidíme s čím příjdou dneska...jinak tohle je celkem vtipný:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 2 Knabo: ty nemáš PS3? Bohužel ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Ja myslím, ze LBP a podobně tituly na PS4 ještě jako port vydají, vzhledem k tomu, ze pro PS+ na PS4 nebudou mit dostatek titulu, tak aby nám zalepili huby. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 věřím tomu, že vznikne LBP3 nebo něco podobného v tomto duchu, hrál jsem LBP1 a 2 a musím říct, že více se mi líbila jednička, která sice nemá tolik vychytávek, ale přišla mi méně chladná, hlavně měla nápaditější OST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Taktéž sdílím pocity z 1. Druhy dil pro me zabavnosti kolísal. Po par hodinách hraní jsem prodal. Jinak s tím PS+ a online hraním je to uz jisté tedy jo? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 To už je jisté od E3 že bude nutnost mít PS+ k hraní online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Email od gameexpres, hlavně že brali nevratnou zálohu 500kč na dodání 13. 12. a přitom nebudou mít ani kus normální PS4 (budou mít jen bundle a to ještě k tomu nějaký divný). máte u nás předobjednávku na konzoli PlayStation 4 + KZ. I přes časté urgence Sony teprve včera přidělila kvóty pro náš obchod. Bohužel nedostaneme ani jeden balíček se základní konzolí. Jediné co dostaneme je následující balíček: Konzole PS 4 500 GB, 2x Dualshock 4 + hra Killzone + hra Knack + 300 Kč kredit na libovolnou hru* za 14999,- Ostatní varianty PS4 budou až v lednu/únoru 2014. Počet těchto balíčků je omezen, takže je určen převážně pro Vás, kteří máte objednávku na PS4 již zadanou na našem obchodě. Na internet se balíček dá až pokud zůstanou nějaké volné kusy. V případě, že o balíček máte zájem napište nám zprávu s číslem Vaší staré objednávky s PS4 a my to změníme. Vzhledem k nedostatku potřebujeme opravdu vážné zájemce a tak je třeba zaplatit předem (do 10.12.) celou částku na náš účet u RB 1527510001/5500 pod var. symbolem původní číslo objednávky. Zaplatíte 14999 Kč v případě osobního odběru nebo 15104 Kč v případě poslání poštou, PPL, DPD. Pokud jste složili zálohu, tak ji odečtěte. Jménem dodavatele Sony se omlouváme za komplikace. Děkujeme za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 3, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak nevím jestli je tu někdo kdo si stejně jako já předobjednal PS4 u EW. Já jsem tak učinil v srpnu 2013 a dnes mi ze zákaznického centra EW volali aby si ověřili, zdali můj zájem stále trvá. Potvrdil jsem, že ano a bylo mi sděleno, že se mohu 13.12.2013 na svoji PS4 těšit a co víc, nemusím pro ni nikam jezdit, údajně mi ji budou o den dříve expedovat tak, abych ji v ten pátek měl doma. Pátek 13ého je pro mě den jako každý jiný takže si vůbec nepřipouštím žádné potíže ani komplikace ať už s dodáním, tak s konzolí samotnou :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 300kredit na libovolnou hru...ciwe ty na tom rejzujou co to jde, samozrejme urco ten kredit celej nebo alespon z poloviny zaplati zakaznik a jeste chteji zaplatit predem ... proc to ty obchody nabizeji, kdyz pak ani nemaji prostredky, penize, k tomu aby to mohli nakoupit a zebraj takhle u zakosu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 ad Gameexpres) tak to je na kopačku s otočkou, bundle za 15k, se zbláznili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 S trojitou Chuck Norrisovkou Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Taky mi volali a řekli to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 (upraveno) Tak nevím jestli je tu někdo kdo si stejně jako já předobjednal PS4 u EW. Já jsem tak učinil v srpnu 2013 a dnes mi ze zákaznického centra EW volali aby si ověřili, zdali můj zájem stále trvá. Potvrdil jsem, že ano a bylo mi sděleno, že se mohu 13.12.2013 na svoji PS4 těšit a co víc, nemusím pro ni nikam jezdit, údajně mi ji budou o den dříve expedovat tak, abych ji v ten pátek měl doma.Pátek 13ého je pro mě den jako každý jiný takže si vůbec nepřipouštím žádné potíže ani komplikace ať už s dodáním, tak s konzolí samotnou :cheesygrin: Taky mám u EW od srpna, ale ještě mi nevolali. Máš ještě to čísli z ktereho ti volali? Ja jen jestli jsem nejaky hovor nezmeskal. Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Upraveno Prosinec 3, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Za 15.000 objednávka a ještě chteji zaplatit poštovné? ???? Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Jako mě to netrápí, ještě čekám co vymyslí JRC (psali v diskusi, že dneska budou posílat emaily s informacemi k předobjednávkám) a taky mám předobjednané u dalších 2 obchodů. A přinejhorším půjdu ráno (příští týden mám noční, tak to akorát tak výjde) přímo do prodejny Sony, určitě tam budou mít alespoň pár kusu do volného prodeje) (ostatně to by měl mít na prodejnách i JRC podle toho co psali) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Už vám něco došlo od JRC, mě zatím nic nepřišlo, jsme fakt zvědavej co z nich vypadne. Jinak myslím že právě v těchto dnech se láme chleba kterej obchod dostane kolik konzolí, vše před tím byly jen spekulace, protože ani SONY ČR to podle mě nevěděla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 nepochopim, proc ty ksefty delaji tyhle picoviny s predobjednavkama, atd.. Akort s tim maji starosti, volaj lidem, rusej, menej, chtej platit... PROC??? Proc proste nenaskladnej a behem jednoho dne neprodaj normalnim zajemcum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 3, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Chtějí tak předejít 2km frontám, tábořením v noc před prodejem v pražských ulicích ala Best Buy apod. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.