Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Tak z gamehouse mi psali že zatím neví jestli budou mít dostatek kusů. Mají mi dát vědět do 8.12. Tak uvidíme. Doufám že to vyjde, nechci čekat do ledna.
No a je to tady jak jsem říkal, nikdo neví kolik toho vůbec dostane, nejdřív se každej obchod tváří jako mistr světa a potom když dojde na lámání chleba tak začnou řeči stylu NEVÍME JESTLI BUDEME MÍT DOSTATEK KUSŮ... prostě nikdo neví nic.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Email od gameexpres, hlavně že brali nevratnou zálohu 500kč na dodání 13. 12. a přitom nebudou mít ani kus normální PS4 (budou mít jen bundle a to ještě k tomu nějaký divný).

máte u nás předobjednávku na konzoli PlayStation 4 + KZ. I přes časté urgence Sony teprve včera přidělila kvóty pro náš obchod.

Bohužel nedostaneme ani jeden balíček se základní konzolí. Jediné co dostaneme je následující balíček:

Konzole PS 4 500 GB, 2x Dualshock 4 + hra Killzone + hra Knack + 300 Kč kredit na libovolnou hru* za 14999,-

Ostatní varianty PS4 budou až v lednu/únoru 2014.

Počet těchto balíčků je omezen, takže je určen převážně pro Vás, kteří máte objednávku na PS4 již zadanou na našem obchodě. Na internet se balíček dá až pokud zůstanou nějaké volné kusy.

V případě, že o balíček máte zájem napište nám zprávu s číslem Vaší staré objednávky s PS4 a my to změníme.

Vzhledem k nedostatku potřebujeme opravdu vážné zájemce a tak je třeba zaplatit předem (do 10.12.) celou částku na náš účet u RB 1527510001/5500 pod var. symbolem původní číslo objednávky.

Zaplatíte 14999 Kč v případě osobního odběru nebo 15104 Kč v případě poslání poštou, PPL, DPD. Pokud jste složili zálohu, tak ji odečtěte.

Jménem dodavatele Sony se omlouváme za komplikace.

Děkujeme za pochopení.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tak nevím jestli je tu někdo kdo si stejně jako já předobjednal PS4 u EW. Já jsem tak učinil v srpnu 2013 a dnes mi ze zákaznického centra EW volali aby si ověřili, zdali můj zájem stále trvá. Potvrdil jsem, že ano a bylo mi sděleno, že se mohu 13.12.2013 na svoji PS4 těšit a co víc, nemusím pro ni nikam jezdit, údajně mi ji budou o den dříve expedovat tak, abych ji v ten pátek měl doma.

Pátek 13ého je pro mě den jako každý jiný takže si vůbec nepřipouštím žádné potíže ani komplikace ať už s dodáním, tak s konzolí samotnou :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

300kredit na libovolnou hru...ciwe ty na tom rejzujou co to jde, samozrejme urco ten kredit celej nebo alespon z poloviny zaplati zakaznik a jeste chteji zaplatit predem ... proc to ty obchody nabizeji, kdyz pak ani nemaji prostredky, penize, k tomu aby to mohli nakoupit a zebraj takhle u zakosu? :D

Odkaz ke komentáři

Tak nevím jestli je tu někdo kdo si stejně jako já předobjednal PS4 u EW. Já jsem tak učinil v srpnu 2013 a dnes mi ze zákaznického centra EW volali aby si ověřili, zdali můj zájem stále trvá. Potvrdil jsem, že ano a bylo mi sděleno, že se mohu 13.12.2013 na svoji PS4 těšit a co víc, nemusím pro ni nikam jezdit, údajně mi ji budou o den dříve expedovat tak, abych ji v ten pátek měl doma.

Pátek 13ého je pro mě den jako každý jiný takže si vůbec nepřipouštím žádné potíže ani komplikace ať už s dodáním, tak s konzolí samotnou :cheesygrin:

Taky mám u EW od srpna, ale ještě mi nevolali.

Máš ještě to čísli z ktereho ti volali? Ja jen jestli jsem nejaky hovor nezmeskal.

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odkaz ke komentáři

Jako mě to netrápí, ještě čekám co vymyslí JRC (psali v diskusi, že dneska budou posílat emaily s informacemi k předobjednávkám) a taky mám předobjednané u dalších 2 obchodů. A přinejhorším půjdu ráno (příští týden mám noční, tak to akorát tak výjde) přímo do prodejny Sony, určitě tam budou mít alespoň pár kusu do volného prodeje) (ostatně to by měl mít na prodejnách i JRC podle toho co psali)

Odkaz ke komentáři

Už vám něco došlo od JRC, mě zatím nic nepřišlo, jsme fakt zvědavej co z nich vypadne. Jinak myslím že právě v těchto dnech se láme chleba kterej obchod dostane kolik konzolí, vše před tím byly jen spekulace, protože ani SONY ČR to podle mě nevěděla.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu