Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

To mi chceš říct, že když si ji od tebe za těch 25.000 Kč co ji vystavuješ na Aukru koupím a rozhodnu se pro ni zítra za tebou do Ostravy zajet, že mi ji ani nebudeš schopen dát? No to je vážně hnus :ziped:

Jinak mě oba balíky do ruky ze dvou různých míst dnes došly bez problémů.

Nevím proč sem taháš aukro, zkouším jen zoufalost lidí :)

a dobu dodání tam je 1-2 dny, takže...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Bude lepší to tu neřešit a nerozjíždět flame, to sem nepatří a ani to nebylo mým úmyslem. Obchodu docela rozumím, takže dokážu pochopit i tvůj případ.

Proč jsem si ale rýpnul bylo spíš to, že tu hážeš hnůj na Českou poštu, která v předvánočním shonu zpozdí dodání balíku o jeden podělaný den, zrovna tak jsem zaznamenal tvoje útoky na JRC v diskuzi na jejich serveru o tom "nehorázném" navýšení ceny o tragických 800 Kč a pak jdeš a věc, kterou nakoupíš za 13.790 Kč nabídneš za 25.000 Kč a ještě napíšeš takovou hovadinu, jakože zkoušíš zoufalost lidí?

Co prosímtě tato zkouška obnáší? Jakože když ti někdo zoufalý opravdu těch 25.000 Kč dá tak mu řekneš, že jsi to jen zkoušel, ale že takové peníze si nemůžeš vzít protože bys potom musel chodit do kostela odříkávat otčenáš? Já si spíš myslím, že by sis ty prachy nechal. A ještě se té zoufalsoti lidí připitoměle směješ.

Raději ať to tu nějaký admin smaže, nebo tohle mi vážně hlava nebere.

Odkaz ke komentáři

Máte někdo problém se stažením system update 1.52 ? Vždy se mi stahování po čase vypne a musím stahovat znova...... Přetížené servery?

EDIT: Stačil restart konzole, vše je OK.

Asi servery, jednou to spadlo a pak uz ok. Ted instaluje :)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

To by mně nenapadlo, že půlnoční prodej bude probíhat až takhle "slavnostně". Taky jsem měl úmysl přivydělat si a prodat ten můj a ještě jinej, ale jinej nebyl, tak jsem rád, že mám svůj kus pěkně pod tv.

Odkaz ke komentáři

Bude lepší to tu neřešit a nerozjíždět flame, to sem nepatří a ani to nebylo mým úmyslem. Obchodu docela rozumím, takže dokážu pochopit i tvůj případ.

Pokud si něco platím, tak čekám že to dostanu, ať pošta negarantuje něco co nemůže splnit= nedostal jsem něco za co jsem zaplatil. Já v práci taky dodám co slíbím a co si lidé zaplatí.

Mi hlava nebere tvoje sračky co píšeš :)

JRC garantovala dodání za platbu předem, já od nikoho ji nebral. - a jediné co jsem psal, bylo že těch 300 co si to navýšili navíc si strčí akorát do kapsy. Neměli tvrdit, že za prachy co vezmou dopředu konzoli dodají.

O prodeji si jdi diskutovat jinam, nebavím se s lidma co rozebírají hovadiny do kterých jim nic není ještě úplně někde kde je to offtopic.

Jsi nějaký moc chytrý :) (to chytrý rozhodně nemyslím lichotivě)

Upraveno uživatelem Lovecrossed
Odkaz ke komentáři

Tak dnes streees...Alza mě vypekla že bohužel nedodají...a to jsem měl objednávku od října....jezdil jsem po všech elektrech v Olmiku a všude si prodavači ťukali na hlavu co chci...že jim došlo málo kusů a že jsou všechny na předobjednávku....tak jsem šel nakonec nešťastnej na oběd do KFC a vedle bylo OKej...vlezu tam a jen ze setrvačnosti se ptám jestli náááhodou nemaj PS4 no a paní že teď došlo zboží a že tam jeden za 10799,- mají :) došel jim 1 kus a přede mnou tam od rána bylo 15 lidí se ptát...ale bloknout jim to nemohli, takže jsem přišel úplně v ten správnej čas................happy happy

Odkaz ke komentáři

Tak chlapi už mám nainstalováno a po updateu na 1.52. Vytvořen úspěšně profil , takže klidně přidávejte: UmbertoCZ. Při propojování konzole s monitorem jsme měl malej problém. Použil jsem svůj pozlacený dost drahý HDMI kabel a ejhle , byla černá obrazovka a na chvilku problikl startovací obraz kde mám připojit ovladač ale zase to zmizelo, nejdřív jsme si myslel že jsem narazil na vadný kus ( v tu chvíli jsem myslel že si to půjdu hodit). Ale napadlo mě vyzkoušet HDMI kabel co je přibalen u konzole, a světe div se ono to pomohlo, takže kvalita kabelu zřejmě OK. No nic jdu pařit KZ:-) pařbě zdar!!!!!

Odkaz ke komentáři

Tak dnes streees...Alza mě vypekla že bohužel nedodají...a to jsem měl objednávku od října....jezdil jsem po všech elektrech v Olmiku a všude si prodavači ťukali na hlavu co chci...že jim došlo málo kusů a že jsou všechny na předobjednávku....tak jsem šel nakonec nešťastnej na oběd do KFC a vedle bylo OKej...vlezu tam a jen ze setrvačnosti se ptám jestli náááhodou nemaj PS4 no a paní že teď došlo zboží a že tam jeden za 10799,- mají :) došel jim 1 kus a přede mnou tam od rána bylo 15 lidí se ptát...ale bloknout jim to nemohli, takže jsem přišel úplně v ten správnej čas................happy happy

Tak to jsi mel MEGA STESTI :ok:

Odkaz ke komentáři

cau všichni pokud je nekdo z plzně ma zajem o ps4 bundlle s killzone tak mam jeden navic.nechci za to ani korunu navic je to v alze na pobocce takze bych případnímu zajemci predal objednávky,potvrzení o zboží na pobocce a objednávkove cislo.cena je 11 515 kč.v případe zajmu piste pm ale nejlip z plzne jelikoz aby to zajemce nemel daleko

Odkaz ke komentáři

Ma někdo take problem s tím 14ti dením trialem na PS+? Ja nikdy na PS3 PS+ nemel a kdyz najedu do sekce PS+ na storu mam tam 14ti denní trial claim now a kdyz na to kliknu otevřou se mi jen ty standardni 3 nabidky(mesic,3,12). Nevíte jestli to neni někde zakopane a nebo jestli neni potreba redeem kódu? Díky

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu