hezoun1986 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 chci se zeptat.Jsem zhruba v pulce a nevim si rady.Jak je ve vode ta elektrika pres vodu projdu ale pak kudy kam.Dekuji za rady Citovat
sovik Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 No tak to už jsi skoro nakonci ;) Myslíš ve vraku lodi Endurance? To už si konečně musíš trochu lámat hlavičku :-) Popřesouvej ten hák tak, aby vytrhl tu elektriku ze dveří a Lara tak mohla projít Citovat
hezoun1986 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Ten hak jsem vytahl.Na vode je ten vor ale pak nevim kam mam jit Ve vode je ta elektrika a na vode vor.Tu elektriku vytahnu lukem.prejdu vodu a co pak Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem Nanaki Citovat
sovik Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 No tak teď teda uplně nechápu, kde jsi se zasekl. Co předcházelo? Citovat
hezoun1986 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 Zachranil jsem skupinku lidi z vraku letadla Citovat
sovik Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 čas 5:51 podle popisu zachránění lidí z letadla to je tohle, ale tam žádná voda není, takže pořád netuším Citovat
hezoun1986 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 neni to tam primo o chvilku dal.Ve vode je lampa a tu vytahnu lukem a na vode je vor Citovat
sovik Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 no tak to zkus najít v 16. části tohohle walktroughtu, protože fakt netušim, kde by to mohlo bejt Citovat
efjay Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 No ten vor pak musíš dát na místo pod tu elektriku aby už nebyla ve vodě :) Citovat
sovik Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 můžete mi někdo poslat čas v tom videu? :D jsem uplně mimo a vůbec si nevzpomínám, že by to tam někde bylo :D Citovat
krtek6 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2013 (upraveno) můžu se zeptat v které části dostanu vylepšení luku?..zabil jsem teď toho 1. týpka se štítem co na mě vyletěl z těch dveří při intru..ukázalo mi to, že jsem dostal vylepšení na luk..ale v kempu nemám možnost vylepšení..furt mam 2/2.. edit: jsem zjistil, že mam jenom 1/2 částí na upgrade..pardon :) jsem to předtím v te rychlosti nestihl přečist Upraveno Březen 17, 2013 uživatelem krtek6 doplněno Citovat
tjelk Odesláno Květen 29, 2019 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2019 nevíte, má vyjít zpětná kompatibilita na Xbox one?,..zatím jen proto otálím s koupí nové konzole, byť jsem to dohrál, tak nemá prozkoumáno 100% Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 29, 2019 Už davno je, stačilo se mrknout na MS Store https://www.microsoft.com/cs-cz/p/tomb-raider-definitive-edition/ A zde je seznam zpětně kompatibilních her https://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/backward-compatibility Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 29, 2019 Tak ta definitive edice je remastr. jina hra primo na xbox one. Zpetne kompatibilni puvodni tomb raider na xbox 360 neni. Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 29, 2019 No je to remastr původní verze, tudíž vylepšená a stojí pár kaček, já už se v těch Tomb Raiderech ztrácím mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Martinius75 Odesláno Červenec 19, 2019 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2019 Ahoj, jak fungují ty doplňky do hry? Konkrétně doplněk Adventure Pack Unlock, když si stáhnu za 24kč, co to ve hře udělá? Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 19, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2019 Vždycky je to u doplňků napsané: This deluxe pack will improve Lara's chances of survival, including two weapon upgrades, three skill upgrades, and three outfits. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.