taurus Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 To není chyba, nesmíš nechat toho švagra umřít. Pokud umře, tak řeč po boji nehodíš se švagrem, ale s někým jiným, kdo byl taky na tom bojišti. A to sa da ako,aby ho nezabili? Robim to uz 20x a som uplne pri nom....do minuty je vzdy mrtvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 duvod proc,najdes v mem obrazku:D Jinak jdi tam okolo 9 - 10 lvl postavy a je to ok. Jinak tenhle quest je stejne k nicemu, od barona dostanes stejne propustku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Tak, po asi hodine sa mi to konecne podarilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Už jsi ji píchal? tak jsem koukal na youtube a když frajer řekl že jí miluje tak se coura vrátila a pak ji Geralt vohnul :D mrcha jedna zásadně ženskejm neříkám že je miluji to nedělá dobrotu :D :D :D jen doufám že nebude trofej za vohnutí všech možnejch postav :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Ona se možná vrátí v poslední třetině příběhu, ale nejsem si jistej jestli se to nějak mění, když jsi jí nepíchal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Měl bych takový dotaz, hlavně prosím bez spoilerů. Momentálně jsem se vrátil na Kaer Morhen, mohl by mi někdo z těch c odohráli říci kolik cca hodin mi zbývá z hlavního příběhu? Prosím jen čas, nic k příběhu, já jen jestli mohu v klidu hrát nebo mám zpomalit a užít si i jiné části hry, nějak se totiž nemohu od příběhu odtrhnout jak je skvělý, ale chci si užít i zbytek hry než to dohraju. Většinou jak dojedu příběh u hry tak už se k ní nevrátím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Řekl bych. že máš ještě tak 10-20 hodin příběhu, ale záleží na rychlosti a obtížnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Me to v neděli trvalo asi 8-9hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Používáte někdo alternativní verzi Quenu? Ten aktivní štít. Já ho vyzkoušel, ale moc mě nenapadá k čemu by mohl být dobrý, nebo respektive myslím, že ten základní quen je mnohem více užitečný. Když chcete mít ten alternativní, tak nemůžete dělat nic jiného, vyprchá celkem rychle, takže jediné využití co mě napadlo je, že má člověk chvíli času vyregenerovat zdraví během boje. Nebo využíváte ho často? Jinak koho by zajímalo kde a jak najít gryfí výstroj, tak tady je pokračování videa z minula, tentokrát všech zbylých 5 částí gryfí výstroje: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 To neni pravda, muzes pouzivat obe dve varianty a navic kdyz mas obe dve tak ti to zvysuje aktivitu znameni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 ja stit pouzivam,ale hlavne jsem nejdrive musel maximalizovat tu mutaci, 10% navyseni ze zacatku je fajn. Vetsinou pozeres dve silne rany a muze aktivovat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Mohl by sem pak někdo hodit pls info, jestli už vyšel na ps4 patch 1.04? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 bod adrenalinu při začátku boje, zlepšená generace adrenalinu , adrenalin za boj a sesílání znamení, sesílání znamení za adrenalin = čus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Mohl by sem pak někdo hodit pls info, jestli už vyšel na ps4 patch 1.04? Este nevysiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Mohl by sem pak někdo hodit pls info, jestli už vyšel na ps4 patch 1.04? Ted jsem to vypnul na nevyšel a ještě nevyšel ani na PC.... Podle me az začátkem týdne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Používáte někdo alternativní verzi Quenu? Ten aktivní štít. Já ho vyzkoušel, ale moc mě nenapadá k čemu by mohl být dobrý, nebo respektive myslím, že ten základní quen je mnohem více užitečný. Když chcete mít ten alternativní, tak nemůžete dělat nic jiného, vyprchá celkem rychle, takže jediné využití co mě napadlo je, že má člověk chvíli času vyregenerovat zdraví během boje. Nebo využíváte ho často?Jinak koho by zajímalo kde a jak najít gryfí výstroj, tak tady je pokračování videa z minula, tentokrát všech zbylých 5 částí gryfí výstroje: Kamo mám Queen první a druhou kolonku na full a půjdu dál. Když ho vylepsis a mas aktivní ted alternativni tak vždy když te někdo udeří tak se ti dobije zdraví. Ani lektvar nepoužívam. A výdrž ti to samo o sobě nezmensuje. Jen když do tebe někdo triska. Čím větší rána, tim víc se dobijes a tím víc ti to sebere výdrž. Ale je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 To je zvláštní, mě to funguje jinak. Já když chci použít ten alternativní quen, tak musím držet tlačítko sesílání a geralt při tom nemůže nic dělat, jen chodit. Proto mi právě moc nedochází ten smysl. Protože základní quen si prostě aktivuju a můžu bojovat, dělat co chci, jakmile mě zasahnou, tak si ho aktivuju rychle znova. Ale ten alternativní musím držet sesílání a nemůžů během toho nic dělat, takže to vůbec nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Patch 1.04 je na PC už několik dní, http://www.thewitcher.cz/patch-1-04-pro-zaklinace-3-je-venku/ a aktuálně uvolnili i další DLC "Nilfgaardian Armor Set" a 3 nové kuše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 To je zvláštní, mě to funguje jinak. Já když chci použít ten alternativní quen, tak musím držet tlačítko sesílání a geralt při tom nemůže nic dělat, jen chodit. Proto mi právě moc nedochází ten smysl. Protože základní quen si prostě aktivuju a můžu bojovat, dělat co chci, jakmile mě zasahnou, tak si ho aktivuju rychle znova. Ale ten alternativní musím držet sesílání a nemůžů během toho nic dělat, takže to vůbec nepoužívám. No vždyť jo, můžeš jen chodit. Já když se potrebuju dobít tak ho držím a nechám at do me buši. Pak odskocim,dam si ho na sebe normálně a jdu do nich. A pak když zase mám malo zdraví zase ho podrzim dobíju se a prostě nepotřebuju lektvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Patch 1.04 je na PC už několik dní, http://www.thewitcher.cz/patch-1-04-pro-zaklinace-3-je-venku/ a aktuálně uvolnili i další DLC "Nilfgaardian Armor Set" a 3 nové kuše No pro PC to je dávno, ted ma vyjít 1.05. Ale na ps4 ještě nevyšel ten 04. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Druhá strana mince Zaklínače. Souhlasím se vším...http://www.eurogamer.cz/articles/druha-strana-mince-zaklinac-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Polská reklama na zaklínače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Mohl by mi prosím někdo kdo už hru dohrál říct, zda po dokončení hlavního příběhu lze normálně běhat po světě se svojí původní postavou? Nebo musím začít od znova? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Můžeš hrát dál :-) ale spis me zajímá jestli tam jsou nějaké úkoly a příšery nad lvl 30. Protože dávat vše na ránu mi přijde nuda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Zdravim, k cemu je mi ten adrenalin ? Nejak jsem na to zatim neprisel :) Vim ze se tu nekdo uz ptal, ale odpovedi se mu nedostalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.