Biolog Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 zdravim mam problem s questem mlzny ostrov .....kdyz dojedu do bodu kde ma naskocit animace jak vypoustim z lahve svetlusku ........se me nic nespusti krouzim kolem toho bodu a nic nemuze nekdo poradit dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Kde najdu spikerog? Nemuzu dodělat ukol bratři ve zbrani, když dam ukol jet za Cerys tak se mi nikde neobjeví cíl.. vím jen že by měla být na Spikerog ale ten na mapě nemuzu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Musíš nejdřív dodělat vedlejší úkol, který se jmenuje nějak "zjisti co je příčinou šílenství Uldarika" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 potrebuji poradit jak se dostat na kear morhen kdyz tam nemam zadnou znacku.to musim pockat az me tam zavede pribeh? mam lv 22 a chtel bych tu vlci zbroj jenze se tam nemuzu dosat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 Az pribeh te tam zavede drive to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 a to brnění vlčí školy - měli jste to jako addon ? protože já ho pořád nemám ke stažení :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 Já jsem si ho stáhnul včera, ale alternativní vzhled pro Triss stále nemám ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 čaute kde najdu tu vlčí zbroj jsem zpátky na kear morhen a vypadám jak vandrák :) tak by se mi to hodilo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 http://www.gosunoob.com/witcher-3/best-armor/ Tady máš návod na všechny zbroje zaklínačských škol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Během týdne další dvě DLC http://www.eurogamer.cz/articles/2015-06-22-dali-dvojice-dlc-pro-zaklina-3 to je fakt komedie, když na EU store ještě nejsou ke stažení ani ty z minulého týdne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 predem se omlouvam, ale 56 stran je na me moc...chtel bych jen poprosit nekoho kdo by mi poradil jak pridat nejake vylepseni do zbrani kdyz ma treba 3 body na vylepseni...kdyz mam kameny na zesileni magie nebo sily tak jdou jen do vystroje, ale ne do zbrani a vubec netusim co prijde do zbrani...dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Ako je to so soundtrackom? V baleni s hrou je CD,ktore obsahuje 31 skladieb. Dnes som stiahol original soundtrack,ktory ma 35 skladieb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Nechápu, že je u konzolových verzí her často takový problém s vydáváním patchů a DLC, myslím to zpoždění. Ale většinou to netrvá dlouho, takže v pohodě. A navíc jsou zdarma a nejsou špatné tak proč ne. Jinak dnes dorazila sběratelská edice, bohužel soška byla poškozená, ale myslím, že se mi to povede slepit tak, že nic moc nepůjde vidět, je to na celkem dobrém místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 pokud se nepletu, tak to zdržení je proto, že patche musí odsouhlasit přímo ms nebo sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 To jsem taky slyšel, ale nechápu co je tam potřeba schvalovat. To jako pro případ, že by nějaká firma vydala nějaké "nevhodné" DLC atd? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Přesně, je to zbytečná byrokracie. ♥♥♥♥♥ Sony! Sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2015 Kde najdu ty dve nove zbroje co ted vysly ke stazeni? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2015 (upraveno) Akorát jsem dohrál hlavní příběha můžu říct že mi dlouho žádná hra tak nepohltila. Konečnej čas 112 hodin a lvl 33 s obtížností děj a boj, měl jsem ale dát krev a zlomené kosti jelikož to bylo docela easy.. Upraveno Červen 28, 2015 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biolog Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 (upraveno) lidi mate na ps store na stahnuti dlc balicek s vlci zbroji......ja tam mam jen oblek pro triss,skellige armor,skellige zakazku......myslim dlc co vysli tento tyden meli vyjit 4 dlc Upraveno Červen 28, 2015 uživatelem Biolog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 lidi mate na ps store na stahnuti dlc balicek s vlci zbroji......ja tam mam jen oblek pro triss,skellige armor,skellige zakazku......myslim dlc co vysli tento tyden meli vyjit 4 dlc Ano je tam, ale musíš si ho najít přímo na storu v DLC. Přímo v menu je špatně zařazen anezobrazuje se. Musíš přímo na store a hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biolog Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 diky mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohell Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 zdravím, (pokud už se řešilo, pak omluva), ale vedlejší questy mi dávají jen 5 XP (a to jsem na LVL 17 a dohrávám např. LVL 13 - na forech jsem četl, že se to má dít jen, pokud je quest o 6 LVL níže). Můžete mi někdo poradit, jestli je to chyba hry nebo dělám něco špatně nebo o to mám brat jako fakt a vedlejší úkoly dělat i za oněch 5 XP? Díky moc, m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Cao, mam dotaz. Jak mám naistalovat ty dlc co jsou zdarma. Mam je vsechny postahovany, ale pořád mám u nich napsaný waiting for install. PS4 mám chváli takže se v tom ještě uplně neorientuji. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Akorát jsem dohrál hlavní příběha můžu říct že mi dlouho žádná hra tak nepohltila. Konečnej čas 112 hodin a lvl 33 s obtížností děj a boj, měl jsem ale dát krev a zlomené kosti jelikož to bylo docela easy.. obtížnost si můžeš nastavit kdykoliv během hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 obtížnost si můžeš nastavit kdykoliv během hry ;) Kolego, a nevíš když si obtížnost na konci hry hodím na nejvyšší a posledního bosse porazím, uznají mi tu trofej, že jsem hru dohrál na poslední obtížnost? To asi ne že? To by bylo docela vychcané :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.