headhot Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 jak prehodis obtiznost tak nic nedostanes. S finalnim bossem neni spojena trofej,ale cely ten posledni story quest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Zatím nahráno 74 hodin a hra mě pořád nepřestává překvapovat. Teď jsem dělal vedlejší quest v Novigradu "hříšná těla, hříšné duše" a bez nějakých spoilerů musím říct, že byl perfektní. Opět dost jiný než ostatní, skvěle plynul, dobře napsaný, na závěr mě i překvapil. Je kvalitnější než spousta hlavních questů z jiných her. A takových je tam mraky. Jinak koho by to zajímalo, tady je aktuální díl mého lets playe, kde se můžete podívat na celkem důležitý moment pro Geralta, Triss a jejich vztah, v úkolu "Teď nebo Nikdy". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Nikdo neodpovi ohledne tech dlc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Ale, jen kvůli patchi jsem si své panenské ps4 připojil k netu a bez jakýchkoli zkušeností jsem dlc i patch stáhl a ty se mi samy od sebe nainstalovaly. To waiting to instal jsem tam měl jen pár vteřin. Kdyžtak to stahování zkus smazat/zrušit a dlc stáhnout znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Aha, taky to zkusim. Jsem nevedel jestli je mam nejak rucne nainstalovat jen proste nevim jak na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Tak jsme to zkusil znovu stáhnout a zas nic. Pořád tam je Waiting to install... Nevítě někdo jak jinak to naistalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 klikni na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 klikni na to nepomáhá..to jsme samozřejmě už zkoušel jako první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 spusť hru případně restartuj konzoli EDIT: nestahuje se ti třeba ještě update hry, na který to čeká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 spusť hru případně restartuj konzoliEDIT: nestahuje se ti třeba ještě update hry, na který to čeká? pořád nic...už ani nevím co jinýho zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Jakej máš region hry? Třeba stahuješ nekompatibilní DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Pal region...A v nastavení konzole mám ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Takže máš českou verzi hry a stahuješ z českýho storu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Ano, přesně takhle to mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Tak pak je ještě možnost, že už to DLC máš dávno nainstalovaný :cheesygrin: Kromě toho chybějícího updatu hry už mě nic víc nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 A jde v menu hry nějak poznat jestli ho mám nainstalovaný? Třeba jestli se nějak zapínají alternativní vzhledy apod...Protože jestli jo, tak jsem tam nic takového nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Problém vyřešen a klasicky to bylo mezi klávesnicí a židlí respektive gaučem a ovladačem :-D Při registraci nového učtu jsem si myslel, že dávám český a přitom jsem dal jiný. Takže jsem si vzpomněl, že mám ještě starý cz učet, který jsem měl na ps3 a vše šlo hladce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Takže včera konečně dohráno, konec se mi povedl šťastný (s Triss). A podle statů ve hře jsem to stihl za hoďku a třičtvrtě - slušný speedrun :D Asi určitě rozehraju znovu a změním nějaké důležité volby, hlavně s krvavým baronem a s Yen. Osobně si myslím, že i přes pár technických problémů je Zaklínač 3 hrou - modlou, ke které se budou chtěnechtě přirovnávat skoro všechny budoucí RPG hry. Něco jako bylo svou dobou Diablo 2, v fpskách první Doom nebo třeba u strategií první Warcraft. Na stupnici od jedné do desíti solidní dvanáctka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 mandaz to jsem ani nevěděl že se to dá dohrat na více štastných konců protože já to dohrál taky na štastný ale s yennefer :) aspon myslím že byl štastný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 (upraveno) Jo a zapomněl sem, děsně mě sejou zbroje a kaťata. Snad kromě hned úvodní zbroje a gatí jsem snad nenašel jednu, ve které Geralt nevypadá jako šašek, teplomet nebo ydiot. Od barevného zbarvení, přes načančaný límeček u krku nebo gatě obtáhlé jak harapes..... Kdo je v CD projektu navrhoval, by zasloužil rok bez dovolené ;) Jinak Samopall, já dopoledne zkoukl po dohrání všecky konce na jůtůb ;) EDIT: zajebaná cenzůra :D Upraveno Červenec 4, 2015 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 Jak ve hře najdu nový dlc úkol? Např. teď ten nový "kde si hraje kočka s vlkem" mam ho nainstalovanej z GOGu ale jak ho aktivuju nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Myslím,ze tento q je jako zakázka na skellige Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Hru jsem dohral, kdyby měl někdo zájem o primární slot, tak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Myslím,ze tento q je jako zakázka na skellige To nejde ho aktivovat rovnou, jak má pak člověk vědět kde ho najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Jak aktivovat všecko co je tam jako addon Q musíš prostě najít . . . myslím ze to byl jih skellige a ten quest byl docela nic moc ,jsou tam lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.