Luckass Odesláno Červenec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2015 mrkni na polský film Zaklínač. Je to povídka o Ježkovi. Setkáš se tam se spoustou postav co znáš z W3. Já to viděl až po dohrání W3 a škoda, že jsem to neviděl před hraním. Pochopíš tam vztah Geralta k Ciri atd. Fakt doporučuji ! Hodnocení neřeš. Efekty atd. o to v tom filmu vůbec nejde. http://www.csfd.cz/film/48333-zaklinac/ aha, tak já si říkla, že film hodně skáče sem tam :) To je sestřih seriálu :D http://www.csfd.cz/film/159966-zaklinac/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2015 Seros má 13 dilu a jsou to povídky. Tzn první 2 povidky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2015 Jj asi si to dam jak rikas, od Posledniho prani a pak uvidim jak me to chytne. Jedem na dovolenou a abstak po Geraltovi bude velky takze me to snad bude bavit :-D a co taky delat porad na plazi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Já tam přečetl minule právě všechny knížky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Takze problem s dlc konecne vyresen. Staci si cesky ucet nastavit jako primarni a jde v pohode hrat na us uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Tak,toto neni snad ziadna novinka,ze treba mat ucet z ktoreho tahas nastaveny ako primarny,ked ten obsah chces hrat na inom ucte. Mam to tak od zaciatku,ale v menu tam ziadny doplnkovy obsah aj tak nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Sice zadna novinka, ale kdyz jsem se na to tady ptal tak nikdo neodpovedel. Takze to sem pisu kdyby to nekoho zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 může mi napsat někdo, kdo ví (hrál) jaký jsou další konce. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Mensi OT: Doporucte mi nejakou knihu o Zaklinacovi. Vim ze je jich hodne a ty prvni nejsou pry nejak dobre takze nevim jakou zacit. A taky bych chtel aby to melo nejakou souvislot s hrou kdyz uz to momentalne hraji. nejlepší jsou povídky, film a seriál jsou odpad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 nejlepší jsou povídky, film a seriál jsou odpad Jo, na seriál a film kašlu. Začnu první povídkou a uvidím jak se mi to bude líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Jestli jedeš na dovolenou, tak si ty knížky ale vem tak 4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 (upraveno) Moze mi niekto vyspoilit: Vo vedlajsej ulohe Po nitce ke klubku - v zavere udalosti sa mam rozhodnut,ci zabijeme spolu s Lambertom Karadina alebo ho usetrime...aky to ma nasledok? Upraveno Červenec 15, 2015 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2015 Prý by měl být patch 1.07 během 24h dostupný ve všech zemí. Tak snad konečně opraví framerate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 Jo a nevíte jestli jde nějak zvětšit písmo? Protože je docela dost malý. Sice při rozhovorech jsem si na už zvykl, ale o něco větší by mi nevadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Červenec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 Nejde (tedy kromě toho, že si sedneš blíže k tv). Říkali, ze ho zvětší, ale zatím nic (možná konečně v 1.7)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 Tak Patch 1.07 je konečně venku. Zatím asi jen na PC, ale na PS4 určitě dorazí každým dnem taky. Koho by to zajímalo, může se podívat na mé video kde ukazuji novinky a změny z nového patche (truhly, změna pohybu, inventář atd. V popisu videa je potom celý changelog) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 Caute, jak se da znicit hnizdo priser? Uz jsem zkusil vsechny petardy, ale na mape stale je. Aktualne se mi nedari znicit hnizdo vedle Vranohradu. Diky K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 Vybuchne ti,ked tam hodis petardu a zozbieras odtial veci? Ked ano,malo by byt vsetko ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 Heledte na PSku nevidím v DLC to brnění školy Vlka - máte to takhle taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Červenec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2015 Tak v sobotu v noci jsem dal cca po měsíci platinu a musím říct ,že za mě nejlepší RPG svého druhu . . . Konečně něco co u mě překonalo můj milovaný a nejlepší Gothic . Doufám , že se podle tohoto dílu budou upínat budoucí RPG a už nebudou vycházet trash hry jako Bound by Flame ,Arcania,Risen -2,3 atd . . . Tohle je zkrátka raritka herního prumyslu ,užívejme si to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Červenec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2015 Ten patch 1.07 jeste nevysel ke stazeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2015 Ještě ne. Čeká se asi na autorizaci od PSN ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Patch uz je ke stazeni. Ma 7,5 GB. Akorat upozornim ze poupravili lvl equipu. Treba gryfi set je az od lvlu 11 (predtim od 7. levelu), takze ted beham po Velenu skoro nahej nez si neco necham vyrobit. Jo a jeste se mi neodecetla hmotnost surovin, takze mam porad stejne jako predtim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Jojo, ja mel stesti (jsem 18), mam zbroj školy kočky (nevylepsenou) a teď je od 17 levelu, dřív byla od 14ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 (upraveno) Podle mého rychlého testu patchu 1.07 na PS4 tak spokojenost kromě super vylepšeného inventáře a úložných truhel i např: více herní hudby, různé zvukové efekty, větší oddálení mapy pro lepší přehled, hezčí a temější déšť, a hlavně pohyb s novou a rychlejší odezvou doplněný lepší a nepatně bližší a zároveň nižší kamerou za Geraltem která alespoň mě lépe vtáhne do světa Zaklínače 3. Takže za mě rozhodně palec nahoru, doporučuji pokud to je alespoň trochu možné začít s patchem 1.07 novou hru. Pěkný gameplay s patchem 1.07: https://youtu.be/UoIeKxlvPPY Upraveno Červenec 21, 2015 uživatelem Draken666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.