Spatty Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Právě, že na krabičce není už sem se lekl, že budu muset reklamovat. Škoda ale, že teda krabička není v češtině. Jinak je v ní pěkných pár věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 V menu :-) Prosím ťa kde presne. Už som to prehľadal celé a nič som nenašiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 (upraveno) nevie niekde kde je asi chyba , ked namiesto karty Dandeliona dostanem Marigolda ? :D EDIT: alebo je to ta ista karta ? :D EDIT 2: tak nic , pozeram ze v cestine je to marigold :D :D Upraveno Listopad 16, 2015 uživatelem sparco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Hej sparco ty jsi vemeno že semena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 (určitě to je tady někde už napsáno, chvilku jsem to hledal, ale nenašel. ) Nevíte jestli je datadisk srdce z kamene z českého store s titulky v češtině? Chci mít jistotu :-) díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Zaklinac a i datac a doufam ze se nepletu at ho koupis kde chces, tak musi mit cz titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Tak snad maš pravdu, počkám zda napíše někdo kdo to stáhl. Hra je to famozní , tak datadisk mi nesmí chybět. To bude snad jediná hra, ke které pokud to bude s titulkama stáhnu vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Máš pravdu řešilo se to zde...myslím že psali že tam čeština je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 díky stahuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 A za sebe musim rict, ze datadisk je stejne famozni jako cela hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 díky stahuju :-) Jop kupoval jsem skrze store a datac je plne v cestine jako puvodni hra [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 já mám season pass a vše je v cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlickj Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Zdar borci, koupil jsem si Witchera na US Store a mam problém. Tahle verze nemá české titulky, co by mi ani tak nevadilo ale nemá německý dabing ani titulky což je v pr. Na UK Storu existuje The Witcher 3: Wild Hunt Language Pack (DE) - ten ale stáhnu ale PS4 mi píše že čeká na instalování. Hlavní účet mám nastaven ten na US Storu :( Neporadítemi někdo jak nainstalovat DLC z UK Store když mám hru zakoupenou na US Store? Nebo co by se s tí dalo dělat. Jinak hru na tom účtu UK Store v klidu spustím včetně DL nansatlovaných na US Store. Pěkně mě to sere. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 S najvacsou pravdepodobnostou ti to nepojde. Vseobecne plati - DLC kupovat z rovnakeho regionu ako hru. Preco si si nevytvoril cesky alebo anglicky ucet a nekupoval hru tam? Ja mam takisto primarne herny ucet americky,ale vsetky DLC kupujem na ceskom,kedze mam hry pre europsky trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlickj Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Čau, teď nevím jak to myslíš.Já mám založený CZ účet (UK Store - to je stejný). A pak druhý US Store - nastavený jako primární US Store. Hru jsem kupoval práve na US Store pač ji mají v akci za 25 USD plus tam byl kód na další slevu 10% tak jsem si koupil i s Datadiskem Srdce z kamene. Tzn. cena 800 za to na Cz Store nakoupím ani samotnou hru :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Zdar borci, koupil jsem si Witchera na US Store a mam problém. Tahle verze nemá české titulky, co by mi ani tak nevadilo ale nemá německý dabing ani titulky což je v pr. Na UK Storu existuje The Witcher 3: Wild Hunt Language Pack (DE) - ten ale stáhnu ale PS4 mi píše že čeká na instalování. Hlavní účet mám nastaven ten na US Storu :( Neporadítemi někdo jak nainstalovat DLC z UK Store když mám hru zakoupenou na US Store? Nebo co by se s tí dalo dělat. Jinak hru na tom účtu UK Store v klidu spustím včetně DL nansatlovaných na US Store. Pěkně mě to sere. Díky za radu. z uk store to proste nestahnes, pokud nema us store kde si hru kupoval ten dlc pack s nemcinou v nabidce, jako ze asi nema, tak ti to nepojede, nemuzes dostahovat dlc z evropskyho uctu, ke hre z us, a je jedno jestli je to placka nebo digital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlickj Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Škoda, doufal jsem že to třeba půjde nějak obejít. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Ahoj, koupil jsem si Srdce z kamene krabicově, ale bohužel mi došla anglická verze. To že budu mít ty karty v AJ už nějak oželim, ale nevíte někdo jak je to se hrou? Jestli je v AJ nebo to bude CZ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Po aktualizaci by měl i Mít češtinu. ..Aspoň základ hra to tak mela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Aspoň se přiučíš englicky a ještě zábavnou formou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 No radši bych to měl komplet v CZ a ne půl na půl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 Zdarec chci se zeptat jak poznám kdy můžu úkol přerušit a kdy ne...kolikrát jsem plnil úkol a řekl si že se k němu vrátím až déle a mezitím si skočil do nezdařených. Jak se tomu vyhnout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 Koupili byste si zaklinace s datadiskem v ty akci co je ted na vanoce na storu za 1430? Uz sem ho jednou hral bez datadisku ale nejaky trofeje mi jeste chybej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 Koupil jsem si zaklínače za 1200,- klasickou verzi a 600,- sběratelskou datadisku...takže bych to koupil i za tuhle cenu v akci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Mám problém s bugem ... jedná se quest, kterej je v Honbě za pokladem v DLC Srdce z kamene - " Z dalekého Ofieru" ... najdu místo přepadení, pomocí smyslů najdu vchod do podzemní skrýše, vymlátím ji, otevřu červenou červeně zbarvenou truhlu - a měl by tam být dopis (podle youtube) ale ten tam není ...všecko ostatní taky prohledný ale furt mi to dává za ukol, prohledat skrýš .... neví někdo jak to vyřeišt? Zkoušel jsem i celý quest dělat znovu ale marně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.