Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ahoj, k předobjednávce byli bonusy (balíčky do FUT, pro profíka, adidas tým atd.) nevíte někdo, jak je aktivovat? Kód s balíčkem pro profíka jsem zadal v ps storu, napsalo jako že vše ok, ale nenabídlo mi to žádný soubor ke stažení, vůbec nic, k vylepšení profíka samozřejmě taky nedošlo. Nevíte, čím by to mohlo být? Když ho tam zadám znovu, tak už to píše, že kód už byl použit :-(

Odesláno

nevim mě se teda moc nelibi 13 přišla lepši tolhe mi přijde až moc pomale už pohy hraču reakce všecko to dlouho trva mi přijde. nevim moc se mi to nelibi etda spiše vubec. dostavam goly jenom z rohu a centru když chci skočit a odlvičkovat to mě sere nejvice jak on ani nevyskoči nebo neuděla vubec nic a pořad dokola přepinani hraču uplně pomale než se to zorientuje tak už mi jedou borci sami an branu a furt dokola nevim moc se mi to nelibi teda

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu