drako83 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 tesco uherský brod Fifa 13 za 849,- :) Fifa 13 to jo ale 14 bude za jinou cenu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Zkuzte se podivat na akcni letak electroworld tam maji fifu 14 na konzole za 999kc a na pc za 699kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 bezprdele ma ho tam ,)) jde o to kolik bude kusu .P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Fifa 13 to jo ale 14 bude za jinou cenu :-D Já vím, nahodil jsem to sem jen pro ukázku, jaké mají také v tescu ceny :D Ale teď z jiného soudku, máte někdo Ultimate Edici? A přišel vám k ní i steelbook? Já měl předobjednáno z originálek a steelbook mi nepřišel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 bezprdele ma ho tam ,)) jde o to kolik bude kusu .P na kazdou prodejnu se posilalo 25 ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 Tak jsem koupil FIFU 14 na US store (CZ neobsahuje). Mám celkem veliký problém zapl jsem si kariéru a menu hry je neskutečně zasekané, já nemohu skoro ani vystřídat hráče. Neví někdo co s tím? Mám starou FAT konzoli 80Gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 V normální (diskové cz) verzi má menu trošku pomalejší reakce a odezvu v těch dlažidích, někdy pokud mi přijde pár zpráv od skautů i dvě tři vteřinky. Ale střídací menu je už provedeno jako loni a tam to je bez problémů. Mám slimejše 250Gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 taky sem i zdá to střídaní trochu zasekané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Ahoj, k předobjednávce byli bonusy (balíčky do FUT, pro profíka, adidas tým atd.) nevíte někdo, jak je aktivovat? Kód s balíčkem pro profíka jsem zadal v ps storu, napsalo jako že vše ok, ale nenabídlo mi to žádný soubor ke stažení, vůbec nic, k vylepšení profíka samozřejmě taky nedošlo. Nevíte, čím by to mohlo být? Když ho tam zadám znovu, tak už to píše, že kód už byl použit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 muj nazor na fifu :) http://i.imgur.com/IegEL8z.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 nevím si moc rady, jakou formaci mám použít ve FUT... vaše tipy?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 4-5-1 utocna, me formace sedi nejvic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Za mě 4-1-4-1 Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 nevim mě se teda moc nelibi 13 přišla lepši tolhe mi přijde až moc pomale už pohy hraču reakce všecko to dlouho trva mi přijde. nevim moc se mi to nelibi etda spiše vubec. dostavam goly jenom z rohu a centru když chci skočit a odlvičkovat to mě sere nejvice jak on ani nevyskoči nebo neuděla vubec nic a pořad dokola přepinani hraču uplně pomale než se to zorientuje tak už mi jedou borci sami an branu a furt dokola nevim moc se mi to nelibi teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Je pravda že team z vysokým hrotákem to ma o něco jednodušší proti obraně kde fakt neni nějaký obr, pokud ale na tebe někdo hraje stýlem centr z křídel a gol tak s tim asi nic neuděláš, ale to takhle bylo i v 13. Hod PSN nick, o víkendu můžeme zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 tokmaister ale jsme špatny :-D vživotě mi neděllalo problem tak dlouho se dostavat do fify ale pořad mi to nejde:-D odehrano asi 70 zapasu a furt jsme neskutečně špatny:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Asi je to holt zase o něco kousek blíže k realitě, tak proto Ti to nejde. Je jasné, že když jsi na něco zvyklý a pak Ti to změní, tak že je pak problém. Musíš vyzkoušet více variant útočení, než jen to své vyzkoušené co kdysi fungovalo. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 ja spiš myslim že to zachvili vyhodim z okna za ty nervy mi to nestoji:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Hrajete nekdo ut?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 víte někdo o kolik % se sníží hodnota prodané věci ve FUT... san andreas : já jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Jak snizi hodnota?? Pridej si me francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Jak snizi hodnota?? Pridej si me francouz123 přidej si ty mě:) nevim kdy se k tomu dostanu a pak na to zapomenu: Deutschik sníží, když dáš do tradu nějakou věc, nedostaneš za ni tolik, za kolik si ji nabídnul, vždy to je o něco méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Jo ea tam ma taxu 5 % mam dojem z ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Potřebuju poradit. Nemůž přijít na to jak ve FUT14 vyměnit dresy. Koupil jsem si nejake a za boha to nikde nemuzu.najit. Míč a stadion jsem našel to šlo v pohodě, ale ty dresy fakt nevim kde jsou. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Čau, tušíte jak se dá při sprintu předkopnout balon? Pravá páčka jako v minulé Fifě nefunguje..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.