Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One přichází

Ravendhi

Recommended Posts

• Junior Moderators

Ovladače kompatibilní nebudou (viz. třeba tady), navíc bych se i divil, kdyby byly, protože ani X360 ovladač nemůžeš použít s originálním Xboxem (ani naopak).

Co se her týče, hned na začátku oficiálně oznámili, že hry z X360 nepůjdou na Xbox One (FYI jsou to úplně odlišné systémy, takže je to jako zkoušet hrát Xbox hry na PC), ale do budoucna plánují službu podonou Gaikai (PS4 - cloudové hraní starších her), ale zatím není oznámené datum vydání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jj na tomto webu sem to dneska taky četl... ale není to zase ofiko, nicméně drahé progamerské ovladače které jsou po USB by kompatibilní mohly být... noo když ne, taky je prodám v pohodě .)) a s prodejem her sem jakš takš počítal... i tak chci nextgen hry... tak nač mi bude Forza4 GoW3 na X360 etc.

Ale díky za info ... imho ono není ani datum pro českou distribuci Xone, že ne ... a pro EU už je(když jsem tu četl že někdo chce ject do Rakous atd.)?

Odkaz ke komentáři

ja kupuju tady http://www.cyberport.de/ je to jedinej shop kterej sem nasel kde ti udelaj rezervaci jako obcanu CR s platbou na prodejne v den vyzvednuti, mediamarkt atd to chtej platit hned a nejde tam zadat cr i kdyz das osobku aspon se mi to nepovedlo teda.. Tady za 539e xbox one, forza 5 a fifa 2014, co chces vic? 22.11. dresden ,)

Odkaz ke komentáři

Přeobjednáno Amazon UK už od začátku září, Day One edice FIFA 14 + dva ovladače + dvě nabíječky + Ryse a Forza 5. 

Na kolik tě to prosím vyšlo? Díval jsem se a ta DAY ONE FIFA 14 už tam není :/, taky budu

předobjednávat z Amazonu

Odkaz ke komentáři

na cyberport,de od vcera forza bundle za 499e a cerna xbox one day one edice(fifa14) 499e

one day edice uz je pryc forza jeste zbejva, tak kdyby si chtel nekdo udelat vejlet..

jinak dneska rano mi psali email ze bude skladem 7.11. jak edice s download kodem, tak samotna konzole, hry na discu budou od 22.11

divny...

Upraveno uživatelem wopiczak
Odkaz ke komentáři

to nemela bejt pruda , ale rada ,) nevim co tam mackas,ale uplne dole vlevo, tam mas napsano kunden international,kdyz tam najedes mas tam jasne napsano ze posta do cr je 15e!

a mas pravdu psc musi bejt ve tvaru 222 22 a tak to tam taky nastavis , viz odkaz na oficialni tvar psc na cyberport..)

https://www.cyberport.de/laenderspezifika

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

Hlavne jako jediny to nemaj vyprodany narozdil od mediamarkete atd.. jinak prisel mi akt. Email osobni odber uz v patek 8.11 . skoda pro me ze ted na to nemam skvaru ,) tak sem zvedav jestli mi ho podrzej))

Jak je možné, že nabízejí odběr 8. 11., když se konzole oficiálně začne prodávat 22. 11.? Neviděl jsem nikoho jiného, kdo by to dělal a pochybuji, že je to OK...

Odkaz ke komentáři

jak je to mozne to nevim,ale kdyz se podivas i na jejich web tak tam mas napsano naskladneni 3-10 dnu ,nicmene hry az od 22.11 tak ze kdyz si nekoupis bundle tak je ti to k ho.nu

pak je taky otazka jestli ta forza pude pred 22.11 vubec stahnout..))

mironet treba taky nabizi ps4 do konce listopadu kdyz se tady ma prodavat az 13.12,

tommy33: 499e bundle s forzou.. 12774,-

wizaard: napis na amazon ze to v nemecku prodavaj uz osmiho, schvalne co ti napisou, treba ti to pride driv nez myslis :)

Odkaz ke komentáři

tak uz mam potvrzenou objednavku. 22/11 vyzvednuti ve vidni. wopiczaku co beres jeste za dalsi hry, vyjma te bundlovane forzy? ja si prihodil fifu14 a premyslim, ze bych jeste neco pridal, ale BF4 je z nemecka/rakouska v nemecke jazykove verzi, coz asi nechci. Ryse mne uplne nenadchlo, DR3 mne az tak netahne, na zombie masakr si pockam na jaro na Dying Lights, a ono uz moc vic na vyber neni. :(

Odkaz ke komentáři

ja beru to ryse..(kdyz sem to videl na microsoft konferenci ,tak sem si taky klepal na celo, ale kdyz se podivas kolem sebe tak zjistis ze nic jinyho neni,) jinak nechci zadnou multiplaformovku prece jenom sou to skvary a na to mam rgh. jinak nejlevnejsi hry co sem nasel sou zatim na zavvi za 60e a postovny je jedna libra prej, tam muzes poladit toho battla :) levnyho bazaru se asi jen tak nedockame, tak asi zalozim us ucet a budu to kupovat tam za dolary, i kdyz to je pak neprodejny.

jinak dnes mi prisel dalsi email ze odber 15.11,ale ja se tam stejne driv jak patek 22.11 nedostanu tak ze je mi to fuckt :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu