Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 23, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Ovladače kompatibilní nebudou (viz. třeba tady), navíc bych se i divil, kdyby byly, protože ani X360 ovladač nemůžeš použít s originálním Xboxem (ani naopak). Co se her týče, hned na začátku oficiálně oznámili, že hry z X360 nepůjdou na Xbox One (FYI jsou to úplně odlišné systémy, takže je to jako zkoušet hrát Xbox hry na PC), ale do budoucna plánují službu podonou Gaikai (PS4 - cloudové hraní starších her), ale zatím není oznámené datum vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 jj na tomto webu sem to dneska taky četl... ale není to zase ofiko, nicméně drahé progamerské ovladače které jsou po USB by kompatibilní mohly být... noo když ne, taky je prodám v pohodě .)) a s prodejem her sem jakš takš počítal... i tak chci nextgen hry... tak nač mi bude Forza4 GoW3 na X360 etc. Ale díky za info ... imho ono není ani datum pro českou distribuci Xone, že ne ... a pro EU už je(když jsem tu četl že někdo chce ject do Rakous atd.)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LLINDROS Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Tak já si pojedu do němec pro xbox one. http://www.saturn.de/mcs/productlist/Xbox-One-Konsolen,48352,457565.html?langId=-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 ja kupuju tady http://www.cyberport.de/ je to jedinej shop kterej sem nasel kde ti udelaj rezervaci jako obcanu CR s platbou na prodejne v den vyzvednuti, mediamarkt atd to chtej platit hned a nejde tam zadat cr i kdyz das osobku aspon se mi to nepovedlo teda.. Tady za 539e xbox one, forza 5 a fifa 2014, co chces vic? 22.11. dresden ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 (upraveno) navic k tomu bundlu s COD ,nedostanes tu fifu podle me pac uz je to live kod, ale mozna se pletu , kazdopadne tu forzu z cyberportu dostanes na BR Upraveno Říjen 23, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Přeobjednáno Amazon UK už od začátku září, Day One edice FIFA 14 + dva ovladače + dvě nabíječky + Ryse a Forza 5. 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomet Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 (upraveno) wizzard - to je nějaký bundle nebo sis vytvořil vlastní? :-) Jinak mi nikdo neodpověděl, tak se zeptám znovu. Budou moct majitelé Xone hrát po live Battlefield 4 s přáteli, kteří budou mít B4 na X360? Upraveno Říjen 24, 2013 uživatelem Tomet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Urcite nebudes moct hrat na xbonu a x360 spolecnej multak, to je zaruka .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Přeobjednáno Amazon UK už od začátku září, Day One edice FIFA 14 + dva ovladače + dvě nabíječky + Ryse a Forza 5. 😊 A uk amazon ti to posle do cr jo? Me nemci rekli ze pro cr toto zbozi neni dostupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Tomet: Moje konfigurace, samozřejmě (stejně jako u Xbox 360). wopiczak: Ano, adresu mám ČR, zaplaceno, nebyl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Gahura Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Přeobjednáno Amazon UK už od začátku září, Day One edice FIFA 14 + dva ovladače + dvě nabíječky + Ryse a Forza 5. Na kolik tě to prosím vyšlo? Díval jsem se a ta DAY ONE FIFA 14 už tam není :/, taky budu předobjednávat z Amazonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Ondřej Gahura: Day One edice jsou už dávno vyprodané. Celková cena i s dopravou kolem 20 000 Kč (cca 660 liber). Závisí na dopravě, já mám tu rychlejší, tedy dražší. A pozor, v UK je reálně pouze rok záruka! Německo je na tom lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 sakra to je pálka :D ale vychází to tak nějak no, s vším všudy .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 (upraveno) na cyberport,de od vcera forza bundle za 499e a cerna xbox one day one edice(fifa14) 499e one day edice uz je pryc forza jeste zbejva, tak kdyby si chtel nekdo udelat vejlet.. jinak dneska rano mi psali email ze bude skladem 7.11. jak edice s download kodem, tak samotna konzole, hry na discu budou od 22.11 divny... Upraveno Říjen 30, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 a jak tam na tom cyberportu.de zadavate smerovaci cislo?vzdyt tam nejde dat jiny nez nemecky, tzn. stejnej problem jako na mediamarktu, nebo saturnu. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 co to meles? dyt tam zadas normalne Tschechien i s vlajkou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 uklidni se jo. problem je, ze format PSC musi byt napr. 123 45 anikoliv 12345, uz jsem na to dosel. nicmene, stejne mi to prd pomuze, protoze osobni vyzvednuti na pobocce ve Vidni neni mozno. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 (upraveno) to nemela bejt pruda , ale rada ,) nevim co tam mackas,ale uplne dole vlevo, tam mas napsano kunden international,kdyz tam najedes mas tam jasne napsano ze posta do cr je 15e! a mas pravdu psc musi bejt ve tvaru 222 22 a tak to tam taky nastavis , viz odkaz na oficialni tvar psc na cyberport..) https://www.cyberport.de/laenderspezifika Upraveno Listopad 4, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 jasne v poho. no, prave ja chci osobni odber, abych si proto zajel 22.11. do Vidne, ktera ale neni v nabidce pro osobni odber. Uz to resim s jejich Kunden servisem :) a psali mi, ze mi tu objednavku poslou na pobocku do vidne. Tak to ma byt, nas zakaznik, nas pan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Hlavne jako jediny to nemaj vyprodany narozdil od mediamarkete atd.. jinak prisel mi akt. Email osobni odber uz v patek 8.11 . skoda pro me ze ted na to nemam skvaru ,) tak sem zvedav jestli mi ho podrzej)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 a na kolik tě to celkem vyjde teda ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Hlavne jako jediny to nemaj vyprodany narozdil od mediamarkete atd.. jinak prisel mi akt. Email osobni odber uz v patek 8.11 . skoda pro me ze ted na to nemam skvaru ,) tak sem zvedav jestli mi ho podrzej)) Jak je možné, že nabízejí odběr 8. 11., když se konzole oficiálně začne prodávat 22. 11.? Neviděl jsem nikoho jiného, kdo by to dělal a pochybuji, že je to OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 (upraveno) jak je to mozne to nevim,ale kdyz se podivas i na jejich web tak tam mas napsano naskladneni 3-10 dnu ,nicmene hry az od 22.11 tak ze kdyz si nekoupis bundle tak je ti to k ho.nu pak je taky otazka jestli ta forza pude pred 22.11 vubec stahnout..)) mironet treba taky nabizi ps4 do konce listopadu kdyz se tady ma prodavat az 13.12, tommy33: 499e bundle s forzou.. 12774,- wizaard: napis na amazon ze to v nemecku prodavaj uz osmiho, schvalne co ti napisou, treba ti to pride driv nez myslis :) Upraveno Listopad 6, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 tak uz mam potvrzenou objednavku. 22/11 vyzvednuti ve vidni. wopiczaku co beres jeste za dalsi hry, vyjma te bundlovane forzy? ja si prihodil fifu14 a premyslim, ze bych jeste neco pridal, ale BF4 je z nemecka/rakouska v nemecke jazykove verzi, coz asi nechci. Ryse mne uplne nenadchlo, DR3 mne az tak netahne, na zombie masakr si pockam na jaro na Dying Lights, a ono uz moc vic na vyber neni. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 (upraveno) ja beru to ryse..(kdyz sem to videl na microsoft konferenci ,tak sem si taky klepal na celo, ale kdyz se podivas kolem sebe tak zjistis ze nic jinyho neni,) jinak nechci zadnou multiplaformovku prece jenom sou to skvary a na to mam rgh. jinak nejlevnejsi hry co sem nasel sou zatim na zavvi za 60e a postovny je jedna libra prej, tam muzes poladit toho battla :) levnyho bazaru se asi jen tak nedockame, tak asi zalozim us ucet a budu to kupovat tam za dolary, i kdyz to je pak neprodejny. jinak dnes mi prisel dalsi email ze odber 15.11,ale ja se tam stejne driv jak patek 22.11 nedostanu tak ze je mi to fuckt :) Upraveno Listopad 7, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.