Molda22 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 No v různých recenzích a názorech lidí se té hře strhávají body za to, že je to jako Dead Island. No jsem asi sám, ale mě by to vůbec nevadilo, naopak - Dead Island mě královsky bavil, skvělá atmosféra a hlavně podle mě nejlepší soubojový systém, který jsem kdy ve hrách viděl.(Mám na mysli u zbraní pro boj na blízku, ne střelné zbraně). Hodně her má kolizní systém zbraní založený na fyzice apod, ale to co dokázal techland v Dead Island jsem ještě jinde neviděl. Už jen kvůli toho o Dying Light uvažuju, protože předpokládám, že bude minimálně stejný, nebo pravděpodobně ještě o chlup lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 No v různých recenzích a názorech lidí se té hře strhávají body za to, že je to jako Dead Island. No jsem asi sám, ale mě by to vůbec nevadilo, naopak - Dead Island mě královsky bavil, skvělá atmosféra a hlavně podle mě nejlepší soubojový systém, který jsem kdy ve hrách viděl.(Mám na mysli u zbraní pro boj na blízku, ne střelné zbraně). Hodně her má kolizní systém zbraní založený na fyzice apod, ale to co dokázal techland v Dead Island jsem ještě jinde neviděl. Už jen kvůli toho o Dying Light uvažuju, protože předpokládám, že bude minimálně stejný, nebo pravděpodobně ještě o chlup lepší. No já bych řekl, že co se týče fyziky, tak mě nepřijde, že by v něčem vynikal oproti konkurenci. Zombicii jsou jak hadrové panenky. Ten rozběh a kopnutí, kdy zombík letí jako by byl z papíru je absolutně nepřirozené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Mě právě přišlo u jiných her s podobným typem soubojů, že ten ragdoll je nerealistický a "nepropracovaný". Kdežto tady opravdu ten zombie (respektive jeho tělo, končetiny atd) reagují na sebemenší dotek a dost realisticky. I takové detaily, jako váha, směr úderu, síla úderu, kdy třeba zombie realisticky zavrávorá a málem spadne a není to předskriptovaná animace, ale reálný výpočet. Nemluvě o usekávání částí těl :D Když se to srovná třeba se skyrimem, který taky staví především na soubojích ručníma zbraněma, tak je to nesrovnatelný rozdíl. A mnoho dalších her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Tak něco už mám odehráno ...... Já si už při oznámení od toho nesliboval nic jiného než spinoff na dead island, který jsme také dostali, nevím co si čekal ty nebo autor "recenze" na tiscali x) Také netuším z jakého důvodu se té hře vyčítá že je to převážně městská zástavba, však jaké je lepší místo na velké počty potencionálních hlav k useknutí než metropole? Být to někde na venkově ( musíš si počkat na hellraid ) , tak tam potkáš pár zombíků a nuda. Navíc, když to srovnám s koridorem v dead island , kde tou ulicí si šel klidně 20x,30x tak si myslím že level design je u DL docela úplně jinde Jinak je to příběhem trošku přihlouplá oddechová řezačka u které člověk moc nemusí přemýšlet. Taková příjemná pohodičková genocida s pomocí katan a kladiv. Hrajem s klukama v coopu, což sakra zvýší zábavnost. Asi i díky tomu nás to udrželo do té míry, že už jedeme znovu newgame+, tak uvidíme jestli to projedem ještě jednou komplet O:-) PS: a stím že chodíš po jedné mapě bych byl opatrnej dokud to nedopaříš, já byl překvapen :) PS2: Velkým plusem a třešničkou na dortu je spousta easter eggů, které už člověk dneska ve hrách skoro nepotká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Taky jsem neodolal a zakoupil. Docela dobrý a těžší než jsem čekal nedá se jen tak vlítnout a pozabíjet co stojí což je oukej. Doporučuji sosnout i apku na ios či android Dying light companion dají se tak nasbírat všechny předměty a poslat v balíčku ke Quadmasterovi do hry kde si je vyzvednete. Kor v singlu se medikity apod hodí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Lidi chci se zeptat na jednu věc. Jak si opravujete zbraně tak vlastně máte dole kolikrát můžete opravit. Tak se chci zeptat když tam mám nula dá se to pak nějak zase obnovit tak že jí pak mužu opravit a nebo se to už nedá díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Pak už to neopravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 OK díky a docela dost na prd tohle, ale neda se nic dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 neni to naprd, uz jen kuli tomu ze porad nachazis lepsi zbrane s lepsima statama. Takze stejne ty co mas prestavas pouzivat. Kazdopadne co je naprd je nemoznost sundavat upgrady :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 No to je taky pravda že objevuješ stále lepší zbraně. Jo na druhá věc to je dost na pytel že nejdou sundat, ale co už to se nějak překousne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Za jak dlouho jste dohráli Dying light? Teda jestli už ho někdo dohrál.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Musim říct ze ta appka je dobra věc. Už nemám nouzi o lekarnicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 to jako když umřu, tak se mi odečítaj survival xp ??? hrajete to někdo vubec ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 jj, teda ja už ne, fakt je to šílená nuda. Pořád to samý dokola. I když sem tu psal ,že se to potom rozjede (a taky že jo), tak to docela rychle zas spadne do stereotypu :( Taky mohli ve hře udělat to, že by člověk expil jen po splnění nějakých úkolů a ne pořád a neustále, takže po pár vedlejších misí a hraní jen tak na slepo se stane totální kickass... Já došel do "herní areny", pak už sem to vzdal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 jj, teda ja už ne, fakt je to šílená nuda. Pořád to samý dokola. I když sem tu psal ,že se to potom rozjede (a taky že jo), tak to docela rychle zas spadne do stereotypu :( Taky mohli ve hře udělat to, že by člověk expil jen po splnění nějakých úkolů a ne pořád a neustále, takže po pár vedlejších misí a hraní jen tak na slepo se stane totální kickass... Já došel do "herní areny", pak už sem to vzdal. No a jak je to teda s tou smrti ? Bere to XP ? A celkem nechapu ty savy, už hodnekrat se mi stalo ze se mi to neulozilo kde bylo potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 jo bere to survival xp, ostatní xp ne já to hraju na pc a tam sem myslim se savama neměl problém. Ale nevim, těch úkolů je tam tolik (dones, poběž, odnes), že když ti to 2 nezapočítá, tak se nic moc neděje. S příběhovou linkou sem neměl problém snad vůbec, že by to něco neuložilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Ok no jsem ete na začátku a musim říct ze ty zombie jsou celkem hard. Někdy je fakt lepší prostě jen utéct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Nj první cca hodina hraní se dá ještě považovat za relativně těžkou, pak to jde do kopru kvůli tomu co jsem psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Celkem me štve ze ete nemám žádnou palbou zbraň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 neni o co stat, stejne se pak neda pouzivat neustale, meele je tady dominantni a ma to svy duvody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Doufám ze ty zbraně nejsou jen v tech policejních autech....je tam všude mrte mrtvaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Tak zbraň už mám je to nejakej sapr.... No trochu se to na me sebehlo :D takový menší walking dead ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Zdarec,mam dotaz.Jak se daji nejlip zneskodnit ty zombie co vylezaji v noci?Me se to nejak nedari,ale vecer je to za 2x vice bodu,tak to laka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 firecrackerama, hazet je ruzne kolem za behu, UV pastema, nebo UV lampou je zastrasis zastrelit zbrani, granatem, rucni zbrani. Kdyz se jich na tebe nesesype 5, ale treba jen 2 ,tak se daj v pohode umlatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Asi nejde zmenit pohled aby byla vydet cela postava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.