Tankista Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2016 Zdar pánové nebude mít někdo navíc klíč k bete? :wohow: To je takový problém si to předobjednat a poté co obdržíš klíč předobjednávku zrušit ? (za předpokladu, že hru nebudeš chtít) Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2016 To je takový problém si to předobjednat a poté co obdržíš klíč předobjednávku zrušit ? (za předpokladu, že hru nebudeš chtít) To jsem nevěděl že je to k předobjednávce. Když si teď předobjednám dostanu ještě klíč? Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 28, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 (upraveno) Mam dva klice navic, pokud nekdo budete chtit, poslete mi soukromou zptavu.. ///EDIT: Dekuji za zajem a omlouvam se vsem, na ktere se nedostalo. Klice rozdany, vic uz jich nemam :( Upraveno Leden 28, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat
shark.sea Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Zdravím můžete mi někdo poradit?? dal jsem na ps store předobjednávku a nikde tam není na stažení BETA!! Jenom mi tam vyskočil čas na odpočítavání kolik zbývá na automatické stáhnutí fuul hry!! Citovat
perrek Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Jmyslim ze beta klic by ti mel prijit do mailu kterej mas vazanej na psn ucet Citovat
shark.sea Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 (upraveno) nic mi nepřišlo mám to smazat v historii tu koupi a zkusit znovu?? přišel mi jenom potvrzovací email o předobjednávce z playstation network! Upraveno Leden 28, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat
Mandaz Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 sharku já betu včera normálně vyhledal přes Search přímo ve store a normálně stahuju. Nepotřeboval jsem žádný klíč Citovat
Kinimod84 Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Mandaz tak ty musíš mít vždycky něco extra všichni potřebujou klíč jen ty ne :) Citovat
WhiteCroWCZ Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Lidi jsem pracovne v zahranici a pozadal jsem pritelkyni aby mi betu stahla. Jelikoz s PS4 neni moc velkej kamarad tak jsem ji navadel a skoncilo to ze zadala kod a tedka pri stahovani ji tam sviti choose version a to kdyz da tak je tam pouze full game a kdyz da download tak ji to pry vyskoci a vrati zpet. Muze mi nekdo rict jak jste betu dali stahovat abych moji drahou polovicku nasmeroval a v sobotu az prijedu mohl uz hrat? Moc dekuji :) Citovat
Mandaz Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 samopall, provedl jsem to podle http://www.eurogamer.net/articles/2016-01-26-playstation-4-players-can-download-the-division-beta-now-using-this-one-weird-trick ;) Citovat
Manoust Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Takhle se to dela u vsech her, ktere pozaduji predobjednavku pro betu :). Jen je lepsi mit pro to specialni ucet, aby jste tam nahodou nenechali pridanou kreditku. Citovat
Mandaz Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 nebo ještě líp nemít kreditku žádnou :lol: To jenom loseři a senometi potřebují klíče a pussy :D Citovat
Manoust Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Presne tak :D. Ja to myslel tak,ze pokud to nekdo udela na svem hlavnim uctu a nakupuje tam, tak se muze stat,ze tam necha kreditku a bum 2k dole :D. Citovat
shark.sea Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 sharku já betu včera normálně vyhledal přes Search přímo ve store a normálně stahuju. Nepotřeboval jsem žádný klíč vyhledal jsem betu apíše tohle: We are sorry this product cannot be purchased at this time. Citovat
Mandaz Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 hmm, tak to už asi stopli. Už v tom odkazu na eurogamer, co jsem sem dával, psali něco ve smyslu že už nezaručují přístup do bety pro všechny předobjednávky Citovat
shark.sea Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 taky si myslím že to stopli bojí se aby jim to vůbec fachalo!!!! Citovat
Thunderr CZ Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Zdravím můžete mi někdo poradit?? dal jsem na ps store předobjednávku a nikde tam není na stažení BETA!! Jenom mi tam vyskočil čas na odpočítavání kolik zbývá na automatické stáhnutí fuul hry!! Klíč ke stažení bety najdeš na svém uplay účtu. Citovat
Manoust Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Jo, tak uz to stopli, kdyz jsem to ted zkousel na jinem ucte udelat, tak v download listu je napsane no beta acces,ale na tom uctu kde to slo mam with beta acess. Hold kdo pozde chodi... Citovat
shark.sea Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 já nevěděl že to jde takhle obejít dočetl jsem se to až dnes odpoledne tak proto suším hubu!! :-(( Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 28, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 nebo ještě líp nemít kreditku žádnou :lol: To jenom loseři a senometi potřebují klíče a pussy :D Tak jaká je beta? Ah vlastně moment, loseři si musejí počkat až do zítra, tak nic, jdu si ji pustit na pořádné konzoli kde si můžu zahrát už dnes. Pak vám kluci napíšu jaký to je a možná hodím i nějaké screeny, ať si nemusíte jen práskat kačery :D Citovat
Buladog Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Haha ty ses vtipálek, na hraní je stejně čas až o víkendu takže spíše napiš tvé dojmy m Citovat
Mandaz Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Tak jaká je beta? Ah vlastně moment, loseři si musejí počkat až do zítra, tak nic, jdu si ji pustit na pořádné konzoli kde si můžu zahrát už dnes. Pak vám kluci napíšu jaký to je a možná hodím i nějaké screeny, ať si nemusíte jen práskat kačery :D Poctiví lidé přes týden pracují a nemají na hraní čas. Jinak screeny posílat nemusíš, zase budou jak je dobrým zvykem ms upraveny fotošopem :lol: Ono je ideál koupit a hrát než chodit na indočínský či jaký lajv aby si někdo vůbec mohl vybékat pussy nebo keje :D Ale když někomu stačí pár hodin ke štěstí, inu senometom stačí málo... :lol: Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 28, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Počkej, vy už v PS komunitě říkáte triku "Pre-order - Download - Cancel pre-order" nakupování? No to mě podrž kam až je možné se snížit :D Citovat
Mandaz Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 ano, říká se tomu nakupování beta verzí :lol: Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 28, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Ještě není po 22 hod. a navíc to zde mohou číst nezletilí, tak raději nebudu psát, jak se tomu doopravdy říká :D Tak nechme prostor všem co to "nakoupili" do zítra, ať sem pak napíší své skutečné dojmy a diskuze se vrátí zpět k tématu o vlastní hře. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.