Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Lidi jsem pracovne v zahranici a pozadal jsem pritelkyni aby mi betu stahla. Jelikoz s PS4 neni moc velkej kamarad tak jsem ji navadel a skoncilo to ze zadala kod a tedka pri stahovani ji tam sviti choose version a to kdyz da tak je tam pouze full game a kdyz da download tak ji to pry vyskoci a vrati zpet. Muze mi nekdo rict jak jste betu dali stahovat abych moji drahou polovicku nasmeroval a v sobotu az prijedu mohl uz hrat? Moc dekuji :)

• Moderators
Odesláno
nebo ještě líp nemít kreditku žádnou :lol: To jenom loseři a senometi potřebují klíče a pussy :D

Tak jaká je beta? Ah vlastně moment, loseři si musejí počkat až do zítra, tak nic, jdu si ji pustit na pořádné konzoli kde si můžu zahrát už dnes. Pak vám kluci napíšu jaký to je a možná hodím i nějaké screeny, ať si nemusíte jen práskat kačery :D

Odesláno
Tak jaká je beta? Ah vlastně moment, loseři si musejí počkat až do zítra, tak nic, jdu si ji pustit na pořádné konzoli kde si můžu zahrát už dnes. Pak vám kluci napíšu jaký to je a možná hodím i nějaké screeny, ať si nemusíte jen práskat kačery :D

Poctiví lidé přes týden pracují a nemají na hraní čas. Jinak screeny posílat nemusíš, zase budou jak je dobrým zvykem ms upraveny fotošopem :lol: Ono je ideál koupit a hrát než chodit na indočínský či jaký lajv aby si někdo vůbec mohl vybékat pussy nebo keje :D

Ale když někomu stačí pár hodin ke štěstí, inu senometom stačí málo... :lol:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu