Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Destiny

NobodyAnswers

Recommended Posts

• Odpovědi 564
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

ja hrál dneska ráno pred práci asi jen pul hodiny a graficky se mi to libi..vvypadá to moc pekne.. a zatim me to bavi moc, ale to asi každá hra ze začátku kdyz to člověk hraje pul hodiny.. :) každopádně se moc těším, az to budu moct ppořádně zapařit :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po 4 hodinách hraní to už nezapnu. Absolutně mě to od samého začátku nebaví, hrozně nudná střílečka. Přestřelky nezáživné + pohyb a všechno na mě působí nějak divně. Nechápu ten hype kolem tenhle hry...a tu omalovánkovou grafiku taky moc nemusím.

Ty vole já snad koupím ten Tlou jak není na PS4 co hrát, na což jsem nadával, že ho dělají na PS4 (po těch lžích, kdy vývojáři se dušovali, že ho na PS4 neplánují a dělat nebudou, jen proto aby se na PS3 prodával o 106)

Upraveno uživatelem Lovecrossed
Odkaz ke komentáři

Tak po 4 hodinách hraní to už nezapnu. Absolutně mě to od samého začátku nebaví, hrozně nudná střílečka. Přestřelky nezáživné + pohyb a všechno na mě působí nějak divně. Nechápu ten hype kolem tenhle hry...a tu omalovánkovou grafiku taky moc nemusím.

Ty vole já snad koupím ten Tlou jak není na PS4 co hrát, na což jsem nadával, že ho dělají na PS4 (po těch lžích, kdy vývojáři se dušovali, že ho na PS4 neplánují a dělat nebudou, jen proto aby se na PS3 prodával o 106)

Az takhle jsi z toho zklamanej jo?..... Ja TLOU kupuju urcite...je to vyjimecna hra,ty lzi a omacka jak na ps4 nebude je bohuzel pravda,...ale chci to do sbirky....

Odkaz ke komentáři

Tak prestoze me ta hra nechavala dlouho chladnym, jelikoz jsem vlastne nechapal, co je na ni tak uzasneho, tak musim rict ze vcera po 2-3 hodinach hrani me to docela mile prekvapilo. Grafika se mi libi, ikdyz na prdel jsem i z toho nesedl (ikdyz teda treba obloha a prace se svetlem je naprosto uzasna). Hralo se mi to velice prijemne (Hunter) a moc se mi libilo, jak po svete pobihaj hraci a muzou si navzajem pomahat. Ten svet tak na me pusobil mnohem ziveji, navic, aniz bych mohl s hraci komunikovat jinak nez pomoci gest, kooperace ve svete intuitivne fungovala. Zatim jsem odehral 4 story mise. Pribeh zatim nic extra uzasneho a samotne mise taky nic originalniho, ale pocit z maseni nepratel velmi prijemny, cekal jsem vetsi nudu :) No uz se tesim na pristi tyden az si s tim poradne pohraju, zkusim i jiny classy, prubnu snad i nejakej strike.

Jinak dotazy pro ty co uz stihli nahrat vic.

Kolik je tam pribehovejch misi? Myslel jsem ze budou ctyri, ale pak jsem zjistil ze tam maj bejt 4 kapitoli z kampane a pri hrani jsem si nijak nevsiml znaceni kapitol :)

Nevite nekdo jestli a jakej je tam lvl cap?

A nejdulkezitejsi otazka nakonec. Jak se sakra spusti Crucible, respektive je pristupny az od nejakeho lvl? Vcera jsem se stihl dostat na lvl 5, ale za boha jsem neprisel na to jak spustit crucible (Pvp multiplayer). Pritom jsem koukal na videa z alfy, kde ho spoustely z orbitu pri vyberu destinace (cerveny kruh napravo od veze a zeme), ale ja ho tam teda nemel :)

Predem komukoliv mnohokrat dekuji za odpoved, momentalne me nejvic zajima fungovani competitive mp, jelikoz jsem zvedavej, s cim prisli tvurci halo, meho oblibeneho mp, tentokrat :)

EDIT: Tak dnes uz jsem na internetu nasel odpoved na to jak se dostat do cruciblu, je nutne se dostat na lvl 5 a v toweru si promluvit s crucible recruiterem. Snad to bude fungovat :D

Upraveno uživatelem DeSmond
Odkaz ke komentáři

Jo s tím TLOU mohli dát nějakou upgrade slevu, jako u AC4, takže si asi počkám až bude někde v bazaru. Dohrál jsem to asi 4x takže mě to nějak netrápí :).

Jinak k tématu, Destiny jsem včera hrál asi 2,5 hod, udělal jsem 4-5 mise + chvíli nějaký exploring, skončil jsem na lvl6 a teď mě asi čeká ten Crucible týpek ve věži :). Zatím jsem spokojen, nečekal jsem, že to bude nějaká extra bomba což nakonec ani není (co se týče příběhu), ale je to kvalitně řemeslně zpracovaná hra, líbí se mi jak vše funguje a vypadá a myslím, že mě zabaví na nějakou dobu, což jsem od toho očekával. A navíc mám slabost na sfi-fi hry s takovými výhledy na noční oblohu, scenérie apod :D Prostě styl Halo v tom je pořád cejtit s čímž jsem spokojen.

Edit: jinak k tomu level CAPu, vývojáři se braní zdělit kde bude, ale co jsem koukal tak na armor u obchodníků, vše končí na LVL 20, tak si mysím, že CAP bude někde tam :)

Edit2: Jo a nezapomeňte kdo máte chytrý telefon, k dispozici je Companion app, která je bezvadná. Po skončení hraní (nebo i při hraní) máte okamžitý přístup k inventáři, výbavě atd. (mrtě dalších věcí). Na androidu šlape jak po másle.

PS: Kdyby někdo ještě potřeboval kód, tak tady mám ještě jeden o který se nikdo nepřihlásil tak kdo dřív příjde, tak dřív mele.

Key: KF46-FQNT-N23B (redeem v PS store)

Upraveno uživatelem Fenri
Odkaz ke komentáři

ja hraju na ps3 a max lvl je 8.

Rowan: o nejakou stranku zpatky jsem psal zpusob jak to mit na ps3

Tak to bude stejný na PS4. No mohli to dát asloň na LVL 10 teda, takhle toho moc člověk neodemkne :D. Ale tak, lepší než drátem do oka, aspoň něco si vyzkoušíme i tak :)

Odkaz ke komentáři

Co jsem cetl tak 8. lvl byl maximalni uz v alphe, ale trochu jsem doufal ze pro betu ten lvl cap zvednou.

Jo s tím TLOU mohli dát nějakou upgrade slevu, jako u AC4, takže si asi počkám až bude někde v bazaru. Dohrál jsem to asi 4x takže mě to nějak netrápí :).

Jinak k tématu, Destiny jsem včera hrál asi 2,5 hod, udělal jsem 4-5 mise + chvíli nějaký exploring, skončil jsem na lvl6 a teď mě asi čeká ten Crucible týpek ve věži :). Zatím jsem spokojen, nečekal jsem, že to bude nějaká extra bomba což nakonec ani není (co se týče příběhu), ale je to kvalitně řemeslně zpracovaná hra, líbí se mi jak vše funguje a vypadá a myslím, že mě zabaví na nějakou dobu, což jsem od toho očekával. A navíc mám slabost na sfi-fi hry s takovými výhledy na noční oblohu, scenérie apod :D Prostě styl Halo v tom je pořád cejtit s čímž jsem spokojen.

Edit: jinak k tomu level CAPu, vývojáři se braní zdělit kde bude, ale co jsem koukal tak na armor u obchodníků, vše končí na LVL 20, tak si mysím, že CAP bude někde tam :)

Edit2: Jo a nezapomeňte kdo máte chytrý telefon, k dispozici je Companion app, která je bezvadná. Po skončení hraní (nebo i při hraní) máte okamžitý přístup k inventáři, výbavě atd. (mrtě dalších věcí). Na androidu šlape jak po másle.

PS: Kdyby někdo ještě potřeboval kód, tak tady mám ještě jeden o který se nikdo nepřihlásil tak kdo dřív příjde, tak dřív mele.

Key: KF46-FQNT-N23B (redeem v PS store)

No ve retail verzi doufam bude vyssi lvl cap jak 20, doufam alespon v 50 ne-li 100, kdyz si vezmu jak rychle jsem se dostal na 5. lvl, tak mi lvl cap 20 prijde teda dost malo :)

Jo a jinak co me trosku neprijemne zarazilo pri vcerejsim hranim - trochu podivny respawn nepratel, nekolikrat se mi stalo, ze jsem zabil skupinku nepratel, udelal par kroku a uz se mi respawnli za zady a sli znova po me - behem par sekund!!! Nevim jestli to nemohlo nejak souviset s tim, ze byl v me blizkosti treba jiny hrac a "respawnli se tak pro nej".

Jo a jeste dotaz ke cruciblu, hraje se tam predpokladam s tou samou postavou co z normalni hry, ale doufam ze tam jsou jine lvl, respektive maj vsichni stejnej lvl. Protoze jinak si neumim predstavit, ze se proti sobe vrhne treba hrac na 5. lvl a 10 lvl. (teoreticky, v plne verzi, tady to samozrejme nepujde jestli je lvl cap 8 :))

Odkaz ke komentáři

Jjj, jak jsem viděl ten armor lvl20 tak jsem si říkal, to je OK to mi vydrží ale lvl8 mám za chvilku. Aspoň že lze upgradovat zbraně atd.

Edit: Ten lvl20 jsem samo myslel, že bude jen v Betě, jinak v plný doufám minimálně na 50-60 lvl a s DLC že budou zvyšovat případně :)

Edit2: tvl tady píšou že v plný bude lvl cap 20, to si snad dělaj srandu jen.. http://attackofthefanboy.com/news/bungie-talks-beyond-destiny-level-cap/

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ješte pohledal a opravdu bude lvl cap 20, prej Bungie nechce aby člověk musel týdny grindovat, aby byl na úrovni přátel či ostatních lidí, spíš se chtěli zaměřit na vylepšování zbraní, vybavení atd.

What happens when you hit the level cap in Destiny? Green says getting there is "actually a pretty quick process". "We wanted levelling up and reaching a cap something you don't look at and say, 'well, that will take me weeks so therefore I can't play with my friends who are already at the level cap.'

Viz: http://www.reddit.com/r/PS4/comments/28805l/you_can_hit_destinys_level_cap_very_quickly_and/

Nebo: http://www.eurogamer.net/articles/2014-04-30-how-destiny-turns-into-diablo-when-you-hit-the-level-cap

Odkaz ke komentáři

To co pise onefootman by davalo smysl, ale radsi bych teda takovouhle rychlost a vic lvlů, 20 mi prijde fakt dost slaby :( A to mi pripomina jeste jednu vec, ktera me trochu zklamala a to jsou ony "rpg" prvky. Cekal jsem ze tam bude alespon nejakej jednodusi skill tree nebo neco na ten zpusob, aby se postavy trochu odlisovaly. Tenhle "BF" pristup se mi teda vubec nelibi. Jo a vlastne me taky trochu zklamala tvorba postavy, cekal jsem, ze uz na zacatku si budu moc vizualne upravit zbroj sveho hrdiny a ono prd. Hraju za Huntera a nemam jeste ani plast :( (Dokonce jsem ani v Toweru nenasel nikho, kdo by je prodaval). Zajimalo by me, jak to pak funguje treba s vyberem barvy zbroje. Plus by se mi libilo, kdy byli zvlast staty zbroje a zvlast vzhled, vzdycky me vytaci, kdyz si ve hrach na sebe musim navlict nejaky vybaveni, ktery ma skvely staty, ale z jeho vizualu mi je vetsinou na zvraceni :D

EDIT: To s tim lvl capem 20 je teda fakt zajimavy, ale zas to trochu osvetluje mou otazku s fungovanim lvlu v cruciblu :)

Jinak doufam, ze i v bete plati to, co je psany v clanku eurogameru postovaneho od Fenriho, tedy ze jakmile se odemkne jedne postave crucible, dalsi uz ho maji pristupne od 1. lvl. Chtel jsem totiz zkusit hrani za vsechny classy a prijde mi zbytecne se 3x dostavat na lvl 5 jen abych mohl zkusit Pvp (i presto, ze dostat se na ten lvl je fakt otazka 2 hodin :))

Odkaz ke komentáři

Tak ono těch vylepšení skillů je tam docela dost mi příjde, sice jsem taky čekal že to bude propracovanější, ale není to nejhorší, navíc si myslím, že jestli se tedy zaměřovali na vybavení tak ty top lvl věci budou mít docela dlouhý list vylepšení.

Např. teď hraju za Warlocka a ten má 28 vylepšení v první "Subclass" a pak se otevře druhá na levelu 15, takže když je jen 20 levelů tak to není zas tak málo :)

Jinak osuhlasím, doufám že vzhled brnění půjde upravovat, bo to mě kolikrát taky sere, že kvůli statům člověk musí nosit hnusný brnění. Zatím se mi ale líbí brnění co jsem našel.

Edit: jo a to vysvětlení Bungie zase docela dává smysl, když nad tím tak přemýšlím, aspoň člověk si vyleveluje všechny třídy celkem rychle, a pak se bude věnovat vybavení atd. nestráví tím mládí :D Zkoušej něco novýho, třeba to bude fungovat :)

Odkaz ke komentáři

Tech skillu je sice dost, ale stve me, ze se vlastne "odemykaj automaticky". Nemas na vyber do jakeho skillu chces investovat. Tzn. ze stejnej lvl = stejny skilly. Ale mozna ze to pak funguje jinak a do toho 5. lvl tu na me jen tak pusobilo :D (A Nebo jsem uplne mimo, za coz bych byl rad :))

Jo, kdyz se nad tim clovek zamysli, tak to docela dava smysl to rychle dosahnuti lvl capu a pak grindovani na vybave. Ale stejne jsem trosku skepticky ohledne nevyvazenosti PvP. Večer po práci se k tomu snad alespoň na hoďku dostanu a konečně PvP zkusim, abych se presvedcil, zda tam neplati vyssi lvl, jistejsi vyhra :)

Odkaz ke komentáři

Podle toho co píšou, tak jsem to pochopil tak, že je to podobnej systém jako v Diablu 3. Skilly se sice odemykají samy každému stejně, ale záleží jakou kombinaci si zvolíš používat, každý má jiný herní styl a vše mít aktivní nepůjde. Dále ještě psali, že následně vylevelování si "focusu" bude další stupeň levelování, že to teprve zabere nějaký čas. No nezbývá nám, než počkat na plnou a ohodnotit v praxi :D

Edit: Jo a po lvl20 se asi odemknou raidy pro 6 lidí či co a tam padají zase lepší věci. No jsem na to zvědavej :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu