ecik Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Zdravim, potrebuji radu od zkusenejsich na porizeni nove vypalovacky na paleni her na xboxe. dekuji za navrhy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 9, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Liteon iHAS , mrkni do sekce Prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Diky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 Nebo kup novou treba na alze. Kup si IHas 124 dnes už je jedno jestli A, B, C, nebo Dečkovou revizi. A uďelej si burnerMax nebo použij BM payload tool. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Co sem koukal na ceny, tak si urco poridim novou. Diky za tip Kajo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLareniak Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 buernerMax ide urobit len na B reviziu na ostatne nie ci? Lebo ja som kupil 124D a ani cez payload tool to nefunguje. Napalil som niekolko hier no anu jedna nesla. Nainstalovat isla ale spustit nie. Unsupported disc. A siel som presne podla navodu aj ABGX atd. proste vsetko ako sa ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 buernerMax ide urobit len na B reviziu na ostatne nie ci?Lebo ja som kupil 124D a ani cez payload tool to nefunguje. Napalil som niekolko hier no anu jedna nesla. Nainstalovat isla ale spustit nie. Unsupported disc. A siel som presne podla navodu aj ABGX atd. proste vsetko ako sa ma. No tak je chyba u tebe mě jdou uplně všechny vypalený hry. A máš pozapínaný funkce v EEProm utility tak jak maj být. S Burner Max payload tool jsem měl jen 1 problem a to u Crysis 3 hra my nejde nainstalovat na hdd, ale z dvd funkcnost 100% a u ostatních her asi 10 jdou všechny na 100% i na hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Jinak nastavení mechaniky v EEProm Utility mam uplně stejný jako je na B revizi. Nastavení ve spodní části stránky:http://xbox360.rocknroll.sk/?p=685 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiczech Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 http://www.czc.cz/lite-on-ihas124-04-rev-d-cerna-bulk/125108/produkt chci se zeptat jestli bude tato mechanika stacit na to plne vypalovani, samozrejme pomoci bm payload toolu kdyz bude treba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 13, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Tohle je revize D, iHas iXtreme Burner ti na ni nepůjde (jde jen na B), na Payload tool by chodit měla, každopádně doporučuju sehnat revizi B s iXtreme Burnerem, prodejce najdeš třeba tady na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiczech Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 děkuju za odpověď, ale vemu tu revizi D, je to otázka peněz.....ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 13, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 No otázka peněz, ale zase riskuješ, že tam budeš mít stejný problémy... Každopádně neříkám, že to tak bude, ale stát se to může, u Bčka je to holt jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Může přeci do 14 dní vrátit zboží, takže to může vyzkoušet a uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Já už se z toho po..... Někdo říká, že se na revize koukat nemusí, že overburn umí i jiné revize, ale zas tu koukám, že někdo tvrdí, že s burnermaxem jde a i nejde, tak jsem z toho jelen. Je tu někdo, kdo má ještě zkušenost s mechanikami jiné revize? V plánu jsem měl pořídit taky novou iHAS 124. Uživatel keras ji má, je to revize E v současnosti (tuším) a s paytoolem mu to prý šlape bez problému, takže nevím, zda dát na jeho radu a ušetřit tím v podstatě dost peněz (mechanika stojí 400,-). Ani se nemusel aktualizovat FW nic, ze zkušeností, co popisoval na fóru zde, vychází to, že mu stačil fakt jen burnermax tool a pálil, pálil, pálil a vše funkční. Jen tam něco rozebíral o verbatim 001 a 003, to už se nevyznám, nejsem ajťák jako ajťák :D. Nicméně by to teda fachat mělo, tak se ptám, je tu ještě někdo takový, kdo by mi to dokázal potvrdit? Ano, jde mi hodně o ušetření oněch 500,- za mechaniku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Můžeš koupit mechaniku, zkusit to s ní a v případě, že to nepůjde, jí můžeš do 14 dní vrátit! Pokud nehraješ přes LIVE, pořídil bych raději RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 No některé hry bych si později přes live zahrál, i když přes live hodlám hrát pak hlavně ty, co mám original (halo, atd.), ale občas bych aj zkusil tu pálenou :D Případně odblokovat ban lze ne ?:) Alespoň servisák, co mi prováděl flash to tvrdil. Tak uvidím, příští týden zkusím dát na kerase a novou iHAS 124 zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Koukal jsem na list kompatibility a je tam i starší iHAS122 i 124. Nicméně list je dlouhou dobu neaktualizovaný, takže tam vidím jen první revize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Toto je loterie, mechaniky odesílají e-shopy různé a dokonce C na to pozor. Nejlepší je zajít do obchodu a dohodnout se s prodejcem přímo nebo je koupit od někoho kdo je prodává osvědčené-otestované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Jo, jenomže osvědčené otestované je pak člověk prodává o několik set korun dražší, než jsou normálně :) Jak mi už někdo napsal, lidi na tom vydělávaj, nazval to zlatokopové a já v některých případech (viz. hlavně aukro, kdy tam maník momentálně prodává iHAS 124 za 900,-, což je více než dvojnásobek ceny) musím jen souhlasit. Potřebuju zjistit, kdo kde koupil jakou revizi :) Zatím není co řešit, pětkrát jsem stáhnul burnermax paytool a pokaždé nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Vždyť Ti to píšu, když si vyloučil metodu RGH. Tak si objednej mechaniku a vyzkoušej, když to nepůjde tak jí vrátíš! Samozřejmě, že lidi co prodávají iHas 124-B na tom vydělávají, ano jsou to zlatokopové, ale kdo by to prodával za stejnou cenu jako v obchodě, když to musí flashnout, musí pokrýt nějaký náklady atd. Myslim si, že investice 800,- Kč není tak hrozná. Za to nekoupíš pomalu ani originální hru a ty řešíš takovouhle blbost. Jenom samotný flash Tě stojí okolo 500,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Navíc objednávka a doručení něco stojí, na to asi pán zřetel nebral. Zisk je opravdu minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 A Verbatim MK-001,003 je typ disku. Záleží jaký máš typ disku podle toho se zapína OPC nebo vipíná, jaký mas typ disku zjistis kdyz v ImgBurnu kliknes na detaily o disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Jo, jenomže osvědčené otestované je pak člověk prodává o několik set korun dražší, než jsou normálně :) Jak mi už někdo napsal, lidi na tom vydělávaj, nazval to zlatokopové a já v některých případech (viz. hlavně aukro, kdy tam maník momentálně prodává iHAS 124 za 900,-, což je více než dvojnásobek ceny) musím jen souhlasit. Potřebuju zjistit, kdo kde koupil jakou revizi :) Zatím není co řešit, pětkrát jsem stáhnul burnermax paytool a pokaždé nefunkční. Já mam D revizi a zatim bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.