vasheg Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 C4eva prave informovali, ze vychazi novy DB. Je nutno flashnout stock pred updatem? Diky za odpoved. http://c4evaspeaks.com/xbox-live-dashboard-update-2-0-16537-0-rolling-out/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 27, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Vrátit do mechaniky stock FW před jakýmkoliv updatem DB je vždy žádoucí. Jedině tak dosáhneš bezproblémového updatu DB a maximálním možným způsobem minimalizuješ veškerá možná rizika. Pokud ale na bezpečnost nehledíš, chceš to mít rychle a hned, neřešíš budoucí osud konzole připojenou na live, tak to udělej jako to stejně uděla většina uživatelů odtud a updatuj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Srpen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Podle vyjadreni C4eva by vse melo po updatu fungovat, takze riziko je asi "jen" v BANu na Live? A co udelat update z USB flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan53 Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 nevíte kde se da zjistit zůstatek účtu? jde mě o to že jsem měl nějakých zbylých 300 MP a zajimalo by mě zajímalo kde jsou. Díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Měl by ti přijít email že ti převedli MSP na peníze a kolik to dělá! Nebo se to dá zjistit jednoduše, vyber jakoukoliv hru že ji chceš koupit, ukáže se ti kolik stojí a kolik máš peněz na účtě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan53 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 no o to jsem se pravě pokoušel ze si koupim hru a uvidim ale chtělo to po mě plnou palku.jinak email kolik mě převedli na love nedošel. :-/ jenom cca pred dvema tydny me došel mail ze s pristi aktualizaci db me převedou body na penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 (upraveno) Mi přišel email hned po aktualizaci dashe! Však při koupi hry musíš vidět kolik hra stojí a kolik máš peněz na účtě, je jasné že to chtělo zaplatit celou částku! Pusť Xko, najeď na hry, vyber jakoukoliv hru, potvrď že ji chceš koupit, ale nepotvrzuj stažení, tam musí být vidět kolik stojí a kolik máš peněz na účtě, když to jde mi, musí to jít i tobě! A nebo přes prohlížeč v kompu se přihlas na xbox.com a dej Historie transakcí Upraveno Srpen 28, 2013 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Mám dotaz když si teď koupím MSP kód tady z fóra či nějakého obchodu...můžu jej stále využít s tím že se to přepočítá po zadání na prachy nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Tady koukni a najdes odpoved http://support.xbox.com/cs-CZ/billing-and-subscriptions/account-management/microsoft-points-retire-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Uvedl bych zde i odkaz na fórum TX, kde se vyjádřil sám nejvyšší Xecuter: http://team-xecuter.com/forums/showthread.php/138960 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 29, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Heh, jakoby mě citoval 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nechy Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 poslední dny mám problém nelze se mi provést update,takže mi to píše nějakou chybu viz obrázek a nejde to ani přes flashku,tak jsem se dnes spojil přes chat s podporou xboxu...borec to se mnou prošel,ale jediný co mi udělal,že mě potom odinstaloval všechny update přes nějaky LB,RB,X a ještě jednou,když je zvolen HDD v nastaveni a ted to nejde pořád a pak se to odpojilo...dle typu chyby by to mělo být problém s připojením,ale nejde to provést ani přes tu flashku a když dám test připojení tak jak přes wifi tak přes kabel to je vše ok...nějakou mezipamět na HDD jsem taky mazal a stále to samé nějaké tipy co s tím? Když jsem zkoušel předchozí update nahrát na flashku a nainstalovat tak vše v pohodě,ale ten nejnovější mě hazí tuhle chybu.Konzole je v záruce u Kasa.cz a to poslední co bych teď chtěl je jí reklamovat,pač se už měsíc těším na nový GTA V a ve středu si jí vyzvednu a být bez konzole měsíc se mi moc nechce obrázek s chybou http://2i.cz/af584963b0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.