maiden107 Odesláno Říjen 12, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2019 Dobrý den, můžu se zeptat jestli tato vypalovačka PIONEER DVD-RW DVR-TD11RS podporuje Burnermax Payload Tool? Ptám se, protože na webu to tam není napsaný a jediný podobný typ je PIONEER DVR-TD10RS. Děkuji za odpovědi. Citovat
jinec Odesláno Listopad 17, 2020 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2020 ahoj,poradí mi někdo jakou mechaniku koupit k notebooku na vypalování her XGD3? Díky za odpověď Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 17, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2020 Vypalovat hry na X360 se myslím ani nevyplatí v dnešní době, kdy bazarové hry stojí 100-300 a není problém je spustit. Jinak na první stránce tohoto tématu je vypsáno co je potřeba pro vypalování. Citovat
okajos Odesláno Listopad 17, 2020 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2020 no ...nevyplatí....taková domácí vypálená hra jinak chutná...že? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 17, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2020 jak pise basildon. pripadne sehnat jetou normalni vypalovacku uvedenou v prvnim prispevku a pripojit to pres redukci sata na usb. pozor, redukce musi bejt s 2x usb jinak to nepojede. Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 3, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 3, 2021 Po pár letech jsem aktualizoval veškeré odkazy, pokud se někdo o toto téma ještě zajímá. Citovat
sunakashi Odesláno Březen 11, 2021 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2021 Dá se převést hra ,kterou už máte prohnanou isotogod (čili GOD verze) zpátky, tak aby šla vypálit jako XGD3 hra? Zkoušel jsem GodtoISO, ale připadá mi,že to jen zaisuje ty god soubory, ale nepřevede to na původní tvar originální hry, popř. na spustitelné ISO+.dvd... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.