eRik Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2016 (upraveno) Včera jsem hrál uncharted... Větší blbost jsem dlouho nehrál. Upraveno Březen 7, 2016 uživatelem eRik Citovat
skresa Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2016 Řekl bych že do hry jako je uncharted MP Prostě a jednoduše nepatří. Ta hra ma výborný příběh a MP bych tam klidně oželel. Ja teda přešel s modré na zelenou konzoli a vzal ji i s Divisionem... Už mam stáhnuto a dokonce mam od 8. Odpoledne volno takže mužu hrát jak ďábel :wohow: Citovat
Krabbio Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2016 eRik: Jsi mimoň kámo ;-) Větší blbost jsi nehrál? Vypadá to že jsem hrál zrovna proti Tobě co jsi nebyl ani schopný nabít zbraň a byl jsi KO :-D Citovat
eRik Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2016 Jo, to je možný no... Jednu hru jsem vybral špatnou zbraň... Jinak mám screeny že všech map, který jsem vyhrál na kd i na KO. Tak jinak. Je to největší zklamání ever. Grafika je snad sranda... Dvojka a trojka byly úžasný, tohle vypadá jak kdyby někdo vzal jedničku a dal jí na ps4... MP je výsměch moderním střílečkam. Destiny by mělo tyhle střílečky vyučovat, jak se má střílet. To i pitomý cod má lepší mechanismy než tohle. Ale singl mě třeba překvapí, pokud bude demo, protože tohle já rozhodně nekoupím. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Březen 7, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 7, 2016 (upraveno) Řekl bych že do hry jako je uncharted MP Prostě a jednoduše nepatří. Ta hra ma výborný příběh a MP bych tam klidně oželel. Ja teda přešel s modré na zelenou konzoli a vzal ji i s Divisionem... Už mam stáhnuto a dokonce mam od 8. Odpoledne volno takže mužu hrát jak ďábel :wohow: Včera jsem hrál uncharted... Větší blbost jsem dlouho nehrál. Řekl bych, že zrovna u kvalitní hry jakou je Uncharted je ten MP čistě jen jako určitá forma zábavy. Osobně jsem jí taky hrál už v uzavřené betě a i teď a nic hroznýho mi na tom nepřišlo opakem pro mě bylo ono The Division či jak se to jmenuje kdy sem to po 1h hraní radši odinstaloval. Je to všechno pouze věc názoru kdy každej má jinou představu MP a baví ho to či ono eRik: Jsi mimoň kámo ;-) Větší blbost jsi nehrál? Vypadá to že jsem hrál zrovna proti Tobě co jsi nebyl ani schopný nabít zbraň a byl jsi KO :-D Krabe klíííd :cheesygrin: si zbytečně frustrovaný z nevycházejícího dema Gran Turisma :cheesygrin: Upraveno Březen 7, 2016 uživatelem SAIXX Citovat
Krabbio Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2016 SAIXX : ty jo s tím demem jsi mě fakt vystihl :-D dobře jsi mě rozesmál protože máš pravdu :-D :-D :-D U4 singl bude bezpochybně luxusní jako předchozí díly a grafikou podělá dle mě úplně všechny hry ze všech plaforem :-) Já chci hrát už betu Granka!!!!!!! :-) :-) Citovat
Kinimod84 Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2016 (upraveno) jj přesně multak o ničem, ale singl bude bomba to je jistá věc Krabbio proti mě si náhodou nehrál jen bych rád věděl jak jsem obstál já :) Upraveno Březen 8, 2016 uživatelem Samopall Citovat
svobic Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2016 Uncharted 4: A Thief’s End je GOLD UNCHARTED 4: A Thief's End (5/10/2016) - Story Trailer | PS4 Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 28, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2016 Já hrál teda nedávno teprve první trilogii a musím říct, že jsem byl nadmíru spokojen. Co se týče nového dílu - předobjednávku mám, ale mulťák se podle mě hodit nebude :(. Citovat
svobic Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2016 (upraveno) UNCHARTED 4: A Thief's End - Madagascar Preview Upraveno Duben 4, 2016 uživatelem svobic Citovat
macplash Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2016 1-3 diely som skúšal hrať na PS3, ale nesadli mi.. možno to bolo tým, že to boli úplne prvé hry, ktoré som na PS3 skúsil, nebol som zvyknutý na gamepad.. ktovie.. ale ako som videl včera toto video, tak som to rovno predobjednal, počas toho ako som slintal.. tak ešte mesiac, neviem sa dočkať! Citovat
Krabbio Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2016 Graficky to vypadá úžasně. Ani PC plaforma nemá takovou grafiku a to můžete mít PC za 50 tisíc. Citovat
figi-1 Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 Vite nekdo neco vic o tomhle ? Prave mi tento obchod zrusil predobjednavku edice. Tak jsem objednal v JRC tak doufam ze to tam aspon bude. http://www.kuma.cz/aktuality/limitovane-edice-uncharted-4-zruseny Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 To zde už řešilo že to bude mít jen JRC a Xzone nejspíše Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 Zde přímo ne ale ve sběratelském vlákně. Nicméně já co mám ve 3 obchodech tak zatím nic nepsali. A upřímně JRC a Xzone monopol s těma jejich nadhozenýma cenama je*u. Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 No já to mám taky objednaný jinde už dlouho a nikdo mi nic nepsal, že by to bylo zrušeno.... zkusím tak schválně napsat a uvidím co mi odepíší Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 Teď o tom taky přemýšlím, že hned napíšu :-D Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 Tak mě odepsali, že čekají na vyjádrření od jejich dodavtele a pak mi dají vědět Citovat
kruta Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 (upraveno) Pokud to netahají odněkud jinud (třeba UK, nebo jiné státy mimo ČR), tak ti to musí zrušit, neboť Sony Czech je jen jedno a to edice zrušilo, vyjma Xzone a JRC. Jak jsem psal možnost druhou - obchod koupí objednané kusy u jednoho z konkurenčních obchodů a prodá ti ji za objednanou cenu, tím pádem budou ve ztrátě, mnohdy i několik stovek korun. Docela sci-fi, že? EDIT: To já se také nehádám, jen tě chci vyvést z tvé falešné naděje .. :lol: Upraveno Duben 7, 2016 uživatelem kruta Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 (upraveno) Já se nehádám kruto, jen píšu co mi odepsali :) EDIT: Falešná naděje, alespoň nějaká...případně to koupím u JRC no :)... nebo mito dají za tu cenu co to mám, a pak mě bude mrzet že neuvidím tvůj výraz :lol: Upraveno Duben 7, 2016 uživatelem Cartman182 Citovat
macplash Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 JRC patrí v čechách medzi najdrahšie? na SK sa JRC volá brloh a nemajú zlé ceny, navyše napr. Uncharted 4 bude aj za 1€ v trade-in akcii (2 hry s predajnou cenou 19,99€), takže dokopy 41€, čo je cena, ktorú nemá žiadny iný shop.. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 Tak ono při ceně za výkup se nebavíme ta i tady v ČR vychází levněji ale jde o princip, že si tu tyhle 2 obchody udělali monopol a bohužel to dokazují i cenama jelikož pokud něco chceš u nich jedině to seženeš. Já ač mám sérii Uncharted hodně rád a na Libertalia edici sem se kur*vsky těšil tak cca 800,- navíc jim nedám. Edit: Cartman: tak já mám od 2 ze 3 potvrzeno, že mít skutečně nebudou [emoji20] Citovat
headhot Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 taky ony ty dve k*revsky firmy,zase posledni dobou mysli na sve top zakazniky. To ze mam od xzone sberatelku za body zdarma je pekne a jeste mi ji poslou zdarma. Asi jsou radi,ze jsem si vybral tretinu bodu,co jim tam strasi. Asi se bali,ze si vezmu konzoli zdarma:) A jrc bud melo chybu nebo nevim,ale pri poslednim nakupu jsem dostal 15% slevu na nakup nove hry a v podminkach to nemaji. Je pravda,ze tady v Brne pracuje absolutne novy tym mladych borcu,co vi uplny h*ovno o hrach. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 Tak bohužel já nejsem zase až takový blázen abych tam utrácel tisíce každý měsíc a měl z toho potom nějaký benefity pro stálý zákazníky. Každopádně myslím, že se shodneme všichni smrtelníci, že mají ty ceny prostě přestřelený [emoji6] Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 JRC v Brně myslíš ve špalku? Nebo Olympie? Jinak co se týče cen, souhlasím....vše se dá sehnat levněji jak u nich ... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.