Moderators SAIXX Odesláno Květen 20, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 20, 2016 No já taky nejsem(nebyl) nějak po předu a dojel sem to někdy v úterý tuším takže je tu možná sic malá šance, ale i tak, že to někdo zrovna dohrává [emoji3] Citovat
Aprila_cz Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2016 Tak já třeba dohrál včera...jen tak tak :D jinak se všim souhlasim a s tim Samem se mi to stalo u průlezu dírou a za boha jsem ho odtamtud nemohl dostat :) jinak teď si dam MP (jsem zvědav jestli zaujme) a pak si nejspíš dam repete na větší obtížnost :) Citovat
Mandaz Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2016 ....- pro mě jednoznačně ovládání aut, to bylo něco hrozného ... No nevím, někdo kdo lulká krocana nad jízdním modelem forzy, kde valí v lambu 300km/h po polňačce... :lol: Mne naopak jízdní model přišel na AKČNÍ (zvýrazněno pro kakety co mají problém v převodu psaného textu do místa, kde je drát co jim drží ušiska) celkem povedený, v porovnání třeba s watch dogs nebo s oldgenovými 007 bloodstone, popřípadě s bournem (už nevím přesně jak sa ta hra s j. bournem na ps3 jmenovala) Citovat
Manoust Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2016 Mne se taky jizdni model libil. Kdyz vezmu v potaz, ze je to prvni Uncharted, kde se ridi vozidla, tak naprosta spokojenost. Takovy vyvojari Just Cause nebo Sleeping dogs by se mohli ucit. Citovat
Mandaz Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2016 vidíš, na sleeping dogs jsem zapomněl ;) Citovat
Marr Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2016 Uplne prvni Uncharted, kde se ridi vozidla, to neni. Vzpomente na ten "supr cupr" jizni model vodniho skutru z jednicky. :lol: Citovat
headhot Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2016 na me dneska padla ta nostalgie jak hral Nathan Crash Bandicoot. Jsem si hru nakonec koupil v tescu a jsem v 6 misi a doufam,ze to do konce vikendu dohraju. tak grafika je per excellant. Dost si to uzivam a ovladani no problem Citovat
Mandaz Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2016 konečně dohráno a mohu snad říct jen nadhra od nadstudia pro nadstroj :love: a přidat pár gifů pro mé dojmy ze hry Citovat
Aprila_cz Odesláno Květen 22, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2016 Zeptam se jestli taky někdo má čas od času problémy s MP - lagama? Včera mi to běhalo vpořádku a dneska mě to už třikrát po sobě vyhodilo kuli problemům s připojením. Citovat
headhot Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2016 v patek koupeno v nedeli dohrano a v pondeli odeslano dalsimu majiteli. Super pribeh,best grafika. Zatim top hra na ps4 Citovat
Kinimod84 Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2016 no nevím všichni to tu vychvalujete já zatím hraju a do 7 kola jsem se upřímě nudil a musel jsem se do hry nutit už se to sice pomalu rozjíždí, ale čekal jsem že hra bude mít spád už od začátku uvidíme no :) Citovat
RakovinaRohu Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2016 já se teda bavil od začátku, ale opravdu myslím že to má zvrůstající tendenci... Od 8Levelu už je to jízda:) Citovat
Manoust Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2016 (upraveno) Pro me byl malinko nudnejsi ten zacatek ty prvni 2 kapitoly, ale pak se to rozjelo. Nejradsi mam tu kapitolu na tech tropickych ostrovech, jak se tam jezdi s lodkou, tusim, ze je to 12. Tam ta grafika WAU, nadhera. Se mi presne trefili do vkusu. Upraveno Květen 27, 2016 uživatelem Manoust uprava kapitoly Citovat
Petr73 Odesláno Říjen 12, 2021 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2021 Zdravim, nejde mi pokracovat na zacatku levelu 17. V dobrem i zlem u toho kopce na zacatku jak se kouknu nahoru a jí mam vyzvednout na zebrik ale nejde to.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.