Mušák Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Někde se to tu psalo ... Už si přesně nepamatuji, ale mohli by dát aspoň NFS nebo něco. Plusko platím jenom abych si občas zahrál online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 a ta mlaticka royal nebo jak se to jmenuje nebude crossbuy s vitou? :(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Mají krabicovku na xzone za 149Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 ale ja to chci free :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 a ta mlaticka royal nebo jak se to jmenuje nebude crossbuy s vitou? :(((( mela by byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Dodals mi nadeji :D fakt doufam ty dve ps4 hry jsou takovy divny mozna to velocity bude dobry ale na vitu joe danger s battle royalem by bylo skvely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Je to cross buy. Stejně tak by měl být cross buy Velocity 2X pro PS4 a Vitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 to jsem rad,ze mi zacatkem zari konci psn+,alespon usetrim prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 proc? Nehrajes MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Za těch pár kaček na rok je to pořád bezkonkurenční nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 proc? Nehrajes MP? na ps4 neni, co hrat online. Zacina to byt vsechno nejak korunovky ty hry. to uz humble bundle ma lepsi nabidku:) Respektive jsem spis vice na steamu nez na ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 ahoj, kdyz mam koupeny Ps+ na Ps4, na kolika dalsich Ps3 se muzu prihlasit a nastahovat tam hry z meho uctu? (trojky sem mel a mam tam spousty hez z pluska, tak chci neco pujcit kamosum, ale uz si nepamatuju to omezeni) diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 muzes to mit na 2 konzolich ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 PS4 free hra na zari Velocity2x uz je k stazeni https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/velocity2x/cid=EP4143-CUSA00071_00-FUTURLABV2XPRE00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Už jsou na storu k dispozici i ostatní hry pro tento měsíc, jen se musí ručně vyhledat nebo použít odkazy např. z http://blog.eu.playstation.com/2014/08/27/ps-plus-september-velocity-2x-sportsfriends-joe-danger-ps-vita/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Páni,to jsou zase tituly hodne nextgenu...uz by s tim mohli zacit neco delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 Příští měsíc ti vyjde Drive Club PS+ verze, tak klid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 jo neco takoveho jsem slysel pred rokem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 No před rokem ne ale těch 10mesicu to bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 http://www.eurogamer.net/articles/2013-09-02-driveclub-ps-plus-edition-is-the-full-game-minus-a-few-cars-and-tracks 2.9.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 zdravím, moc se omlouvám za hloupý dotaz, ale jak vypnu automatické prodlužování ps plus, měl jsem naposledy ps2, tak jsem teď u PS4 dost mimo. Hledal jsem to tady na foru, ale všude je: Pro deaktivaci: PSN - Account Management - Transaction Management - Automatic Funding a to nikde nemůžu najít. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Musíš do settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 v setting jsem, ale nikde to tam stejně nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/2630/~/cancel-auto-renewal-for-subscription-services Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Tak to asi nemáš PS4, když to nevidíš...nebo to máš čínsky...normálně settings/psn a pokračuj... já to tam teda mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.