miz012 Odesláno Říjen 27 Nahlásit Odesláno Říjen 27 Ja nemam cas ani hrat, co koupim... Resp. uz ani nerozbaluju Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Středa ve 18:37 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Středa ve 18:37 noo, dneska jsem prodlouzil plusko za 2600, tak gggg Citovat
miz012 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Ja asi vemu Premium 5.12.... 4.12. mi konci obyc Ale pry funguje, ze kdyz si ted extendnu obyc na PREM (za 40 Kc) tak mi to hned nabidne rocni se slevou... Dnes jsem dotahl PS5 PRO tu novou revizi 7121, tak jsem zvedavej... Pry je tissi. A ze je to povedenejsi revize nez nove a nove SLIMy. Citovat
majkom Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Hele a ta ps5 pro ta novsi verze to je ta alpha nebo ta bez alpha? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 1 hodinou Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Jedine Planeo má alpha:)) me to slo prodlouzit i kdyz jsem mel to nejvyssi do 6.12 a zruseno prodluzovani. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 50 minutami Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 50 minutami https://www.planeo.cz/sony-playstation-5-pro-alpha Pro Samce Citovat
majkom Odesláno před 26 minutami Nahlásit Odesláno před 26 minutami Proste lepsi ps5 pro, Alpha! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.