Mušák Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 To nesouhlasím, ještě bych přidal Contrast Tak na tu hru jsem zapomněl, taky byla dobrá. Nebyla v plusku přímo na lauch v Čr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Hele, mám takový dojem, že byla buď v prosinci nebo v lednu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Takže launch. :) Ale už to chce nějakou pecku. Snad na Gamescomu řeknou něco ohledně Uncharted. Nebo přímo gameplay. Jediná exkluzivní slušná hra byla infamous a killzone jsem ještě nedohrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 včera tady na forum byl seznam her v PS3 sekci , ale ten se nazakládě na pravdě. Octoted ani Swapper na PS4 nebudou ted plusku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Thiefa bych bral klidně ve slevě, dřív nebo později skončí jako Deus Ex, který jsem pořídil za 300 Kč se všemi DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 PS4 Hra Road not taken , PS3 Crysis 3 , nepotvrzene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Dnes Sony konečně nabídku oznámila, a ta je tedy následující. Majitelé konzole PlayStation 4 se mohou těšit na logické záležitosti Fez a Road Not Taken. Hráči na PlayStationu 3 dostanou akci Crysis 3 a indie záležitost Proteus. Ochuzeni o hry nebudou ani majitelé kapesní konzole PlayStation Vita, pro ně si Sony připravila LEGO Harry Potter: Years 5-7 a Metrico. Nabídka bude dostupná na PlayStation Store od příštího týdne. Za mě strašn)e slabý měsíc. Alespoň dohraju Watch Dogs a Wolfíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 jsem docela rad, ze vyjdou sracky na ps3, jak rika drako, alespon bude co dohrat. Ten crysis 3 na ps3 je fakt zlo,ukazka toho,ze ps3 tyhle hry nezvlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Fez jsem moc chtěl, chvála bohu za PS4 verzi. PS3 mě tento měsíc nechává chladným. Dost závidím Xboxákům Dishonored. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Fez jsem moc chtěl, chvála bohu za PS4 verzi. PS3 mě tento měsíc nechává chladným. Dost závidím Xboxákům Dishonored. Dishonored už asi většina lidí hrála. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 tak hral jsem to taky,ale jen na jedno projiti a docela bych si to zahral znovu, nejlepe zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 (upraveno) Yes Fez jsem chtel ps3 nemam tak tenhle mesic me to ani nenasere .D vita dalsi lego hra do sbirky . Ale vsadil bych se ze ps vita PS+ US hry budou o hodne lepsi jak vzdy. Takova zajimavost Metrico bylo prvne ukazany na E3 tenhle rok takze to je docela horký ja treba o ni nikdy neslysel :D //beru zpet tenhle mesic ma US pekny sracky :D - ne ze by to dragons crown nebylo dobry ale nejlepsi to neni. Upraveno Červenec 30, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 tak v usa maji alespon rovnou cross DC na ps3 a vitu, u nas byla jen vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 jinak tajne doufam,ze az bude zase nejaka indii zdarma na ps4, ze to bude Titan Souls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Mají hry zdarma na ps+ nějaký staly datum vydání ? Nebo je to vždy někdy jindy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 První středa po úplňku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Takže první středa v měsíci ? Stačilo napsat :P ale dobrej "trycek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 :thumbup: jj, po poslední úpravě IGC by se měly všechny hry pro všechny platformy měnit vždy 1. středu v měsíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Mám dotaz pro zajímavost. Co se stane když si koupím do hry, která je zdarma v rámci PS + nějaký add-on? Zůstane mi hra přístupná i po skončení předplatného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Nezůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Děcka, hral nekdo ted to novy demo P.T. Silent Hills? Jak tyto hry nemusim, tak takovou atmosku uz jsem dlouho ve hre nezazil. A grafika taky vyborna. Outlast me nebavil, ale tohle vypada dost dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Jojo, hrál jsem :D doporučuji hrát ve dvě v noci se stejně podělaným kámošem na skypu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Leaving PS Plus: 3rd September: Road Not Taken 3rd September: FEZ 3rd September: Crysis 3 3rd September: Proteus 3rd September: Metrico 3rd September: LEGO Harry Potter 5-7 Years Entering PS Plus: 3rd September: Velocity 2X 3rd September: Sportsfriends 3rd September: PlayStation Allstars Battle Royale 3rd September: Hoard 3rd September: TxK 3rd September: Joe Danger PS Vita http://blog.eu.playstation.com/2014/08/27/ps-plus-september-velocity-2x-sportsfriends-joe-danger-ps-vita/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 A to říkali, že od září dají na ps4 AAA hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 kde to kdo říkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.