donnybsc Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Uz tam vše je 🙆 docela to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Prave koukam a je tam escape plan pro ps4 free... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 to by mel byt cross buy na vsechny platformy,pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 No ja ho mel free,uz to hraju...a tuhle hru jsem nikdy nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 tak ona je free v ranci psn:) Jinak steamworld big se musi v ramci psn koupit jak na vitu i na ps4, neni to cross buy. U ostatnich mne to psalo,ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 skoda ze frozen neni crossbuy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Nevite da se ten escape plan hrat ve dvou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Já myslím, že je to jen pro jednoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Nevíte za kolik je ps+ na rok když je třeba v akci na store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 v byval za 999,- ale ta uz nejaky rok nebyla a predpokladam,ze ani nebude,jak vyslo ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 v byval za 999,- ale ta uz nejaky rok nebyla a predpokladam,ze ani nebude,jak vyslo ps4 tak to ho ještě koupím pro bráchu za ten litr na kamíku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Leaving PS Plus: 3rd December: Binding of Isaac Rebirth (PS4/PS Vita) 3rd December: Steamworld Dig (PS4/PS Vita) 3rd December: Frozen Synapse Prime (PS3) 3rd December: Luftrausers (PS3/PS Vita) 3rd December: The Hungry Horde (PS Vita) 3rd December: Escape Plan (PS4/PS Vita) Entering PS Plus: 3rd December: Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition (PS4) 3rd December: Secret Ponchos (PS4) 3rd December: Hitman Trilogy HD (PS3) 3rd December: Deadly Premonition: The Director’s Cut (PS3) 3rd December: Final Horizon (PS Vita) 3rd December: Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Ahoj, připomínám každoroční slevovou akci 12 deals of Christmas. Více se dočtete zde: http://console-forum.net/tema/162929-12-deals-of-christmas . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Může prosím nějaký administrátor udělat čistku či alespoň FAQ je to hroznej off-topic a ztrácím se zde. může mi někdo odpovědět jak funguje aktivace na 14 zdarma? Aktivují pomocí Visa karty ale co po uplynutí zkušební doby? Někde sem četl že Sony to automaticky prodlouží na měsíc bez souhlasu uživatele a peníze se stáhnou a účtu , docela rád bych jsi po vyzkoušení aktivoval účet sám alespoň na 3 měsíce. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Na 14denní trial se vybodni a kup si roční předplatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Může prosím nějaký administrátor udělat čistku či alespoň FAQ je to hroznej off-topic a ztrácím se zde. může mi někdo odpovědět jak funguje aktivace na 14 zdarma? Aktivují pomocí Visa karty ale co po uplynutí zkušební doby? Někde sem četl že Sony to automaticky prodlouží na měsíc bez souhlasu uživatele a peníze se stáhnou a účtu , docela rád bych jsi po vyzkoušení aktivoval účet sám alespoň na 3 měsíce. Děkuji Myslím, že žádná čistka není nutná. Podívej se na první příspěvek v tomto topicu. Tam to najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libro Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Automaticky ti to strhnou jen pokud budes mit dobitej kredit...ja ho nedobijel a ted mi to vyprselo, a jen mi prisel mail, ze prodlouzeni psplus bylo neuspesne kvuli nedostatku kreditu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Na 14denní trial se vybodni a kup si roční předplatný. 1.14 denni trial se na tvuj hlavni ucet moc nepouziva. Vetsina ho primarne pouziva na ucet,ktery pak budou s nekym sdilet,aby se pri nakupu zlevnila cena, diky psn+ clenstvi 2. psn+ 3 mesicni nebo rocni si muzes koupit jak na store (moc drahe) nebo jako voucher kod (viz heureka), u prvni metody potrebujes kartu a v settings si nastavis,ze nechces automaticky refund aka nakup. U druhe moznosti ti nehrozi,ze ti neco odectou. 3. urcite rovnou vyzkousej minimalne ctvrtletni a to uz z hlediska,ze uz tam mas zdarma prvni AAA hru a v lednu vyjde Datadisk Infamous,ktere je hratelny bez puvodni hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadislavBogar Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Čaute chlapi som zo SK ... u nás na SK služby Playstation Network a Playstation Plus niesu oficiálne podporované ale mám založený účet kde mám CZ adresu Praha a vygooglil som si ulicu nejakého Pražského hotela ... no ja len že ako sa prihlásiť do PSN+ ... stačí že si zakúpim voucher PSN+ predplatné na 365dní CZ lokácia ??? nainstalujem a hotovo ? ... mám PSN+ ??? prosím som nováčik tak dík za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Od 1.12.2014 je aj na Slovensku oficialne PS Store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadislavBogar Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Áno ? Teda aj tak nevadí keď už mám CZ účet z adresou atd ? stačí si kúpiť na progamingu ten voucher PSN+ CZ ??? a pôjde mi to ? stačí mi na toto odpoveď nič viac ... díki moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadislavBogar Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Čau chlapi mám ešte jednu totálne primitívnu otázku kedže som nováčik v PS4 a všeobecne ... tak by som sa chcel opýtať ako sa dostanem do GTA ONLINE ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Po zapnutí hry, jak to načítá tak tuším čtverečkem přepneš na online. Je to znázorněno vpravo dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadislavBogar Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Díki a ide ti tzv Ifruit ? lebo ja sa tam neviem prihlásiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinSrom21 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Čau, včera si chtěl bracha zahrát na svém účtu multiplayer COD AW ale chtělo to po nem zaplatit si PS+, přitom Já ho na svém účtu zaplaceny mam a dřív normalne po internetu fifu hrál aniž by něco musel platit, pokjd se teda nepletu..Ono se to v nějaké z posledních aktualizací změnilo nebo se to musí někde v PS nastavit? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.