pilulkin Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 teprve budou oznámeny - pravděpodobně zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Nevíte někdo jaký hry budou v březnu na PS+ ?Nebo dá se to někde zjistit ? Wolfenstein: New Order a Tomb Raider: Definite Edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Wolfenstein: New Order a Tomb Raider: Definite Edition Zdroj?....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Wolfenstein: New Order a Tomb Raider: Definite Edition A teď tu o karkulce, tu mám možná nejraději. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 to by bylo super, ale zdroj :) tr bude na xku pristi mesic jako gold tak se to da chapat.. ale ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Zdroj je v mojí hlavě, věštím z křišťálové koule :cheesygrin:, nezlobte se na mě chlapi potřeboval jsem v práci vypustit ze sebe ten stres a tato příležitost mi akorát kápla. Ale byla by to pěkná představa konečně nějaké pořádné hry po dlouhé době než pořád ty indie sračk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Zdroj je v mojí hlavě, věštím z křišťálové koule :cheesygrin:, nezlobte se na mě chlapi potřeboval jsem v práci vypustit ze sebe ten stres a tato příležitost mi akorát kápla.Ale byla by to pěkná představa konečně nějaké pořádné hry po dlouhé době než pořád ty indie sračk. Na vypuštění stresu sis mohl dojít na záchod a udělat to jako opičák na stromě a neplácat tu žvásty z tvé hlavy... Beztak budou dvě indie srágory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Na vypuštění stresu sis mohl dojít na záchod a udělat to jako opičák na stromě a neplácat tu žvásty z tvé hlavy...Beztak budou dvě indie srágory... Vole:) , nic jiného taky nečekám než ty 2 srágory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Vsadím boty, že zdarma bude Helldivers. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 GRRRRRRRRRRRrrr... ale pristi mesic je v GOLDU TR... takze ten TR teoreticky, ale dost spekulaci :) Vsadím boty, že zdarma bude Helldivers. nebude... cihni na reddit, je tam odkaz na info ze nebudou free :( a budou za 17USD aspon na USku to tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 To je škoda že nebude grátis, ale za tu cenu? To je zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 taky se na ne dost tesim jinak: http://www.reddit.com/r/Games/comments/2x5jrs/we_are_arrowhead_soon_to_release_helldivers_ama/cox2o6l ofiko od deva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 ja ocekavam Killzone...nwm jestli v breznu ale urcite tento rok! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Jsem hodně zvědavý co bude. Naposledy Tranzistor hodně dobré pro mě, rogue moc hardcore, Apotheon mě nebavil. Nejlepší historicky pro mě na PS4 byl TRINE (ale ten už jsem měl koupený) Resogun a i DeadNation. Když o tom tak přemýšlím tak mě hodně bavil i Dond starve a Infamous: First Light. Bavil mě i Outlast a Spelunky. Za ty prachy myslím, že super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Chce to nějakou větší hru, aspoň toho Knacka...Lidi budou na Sony zase nasraní, protože od října slibovali AAA hry a byla jen jedna a to ještě pro mnohé né moc dobrá - Injustice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 to by chtelo.. o injustice se nebudu ani zminovat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Ono by bylo hlavně dobrý se zamyslet nad tím proč by měli dávat AAA tituly když ti co chtějí hrát online si to PS+ zaplatit prostě MUSÍ. Za dob PS3 kdy to byla každého svobodná vůle se dalo čekat, že budou chtít nalákat lidi teď to podle mě neplatí :-/ bohužel. V Sony prostě přišli na to, že tenhle rádoby systém funguje tak proč toho nevyužít ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Oni to řekli. Kdyby to neslíbili, nikdo by si nestěžoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Zcela jednoduše: slíbit není hřích. Jinak sem stejného nazoru jako ostatní a vzhledem k hráčům je to hnus. Právě proto pro mě plusko nemá momentálně smysl, ale holt dokud budou lidi platit asi se nic nezmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 (upraveno) Nedavno mi nekdo rikal.ze Knack by na PS plus vyjit nemel.protoze mel spatne hodnoceni co se tyka recenzi. Na PS plus se budou davat jen hry ktere maji hodnoceni nad nejake cislo tedka nevim presne jestli 60procent nebo tak a coz Knack rozhodne nemel. Coz samozrejme nechapu.protoze jsem ho tento tyden koupil a bavim se uplne paradne a to.ze hra je tezka jak lidi rikali a breceli se mi prave libi a dlouho jsem se tak nevztekal u nejake hry :) Kazdopadne na PS plus bude zase nejaka indie hra. Neocekavam nic velkeho.ale Raymana jako na Xbox One bych klidne bral :) Upraveno Únor 27, 2015 uživatelem WhiteCroWCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Sony vydělá na ps plus předplatném přes 50 miliónů dolarů za měsíc. Hlady neumřou to je jisté :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 tak at uz nas navnadej novym IGC :)) este ze mam vitu, takze dycky aspon nejaka hra stoji za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Vsadím boty, že zdarma bude Helldivers. Helldivers v PS+ na březen určitě nebudou !!! Vývojáři Helldrivers cílí u PS4 verze na 60FPS při rozlišení 1080p. Hra nabírá menší zpoždění, v březnu se ji tak na PlayStation Plus nedočkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 hlavne primo devove se vyjadrili ze nebude v ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 vy nemate,co hrat?:D Skoda,ze nemam tolik casu jako vy, ja jsem jeste na psn+ hry na ps3 a ps4 jeste neslahnul,neda se to stihat. Casto objevu v download listu,co tam vubec mam. Treba Tomb Raider byl free.D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.