Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PlayStation®Plus

nepster

Recommended Posts

Zdroj je v mojí hlavě, věštím z křišťálové koule :cheesygrin:, nezlobte se na mě chlapi potřeboval jsem v práci vypustit ze sebe ten stres a tato příležitost mi akorát kápla.

Ale byla by to pěkná představa konečně nějaké pořádné hry po dlouhé době než pořád ty indie sračk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdroj je v mojí hlavě, věštím z křišťálové koule :cheesygrin:, nezlobte se na mě chlapi potřeboval jsem v práci vypustit ze sebe ten stres a tato příležitost mi akorát kápla.

Ale byla by to pěkná představa konečně nějaké pořádné hry po dlouhé době než pořád ty indie sračk.

Na vypuštění stresu sis mohl dojít na záchod a udělat to jako opičák na stromě a neplácat tu žvásty z tvé hlavy...

Beztak budou dvě indie srágory...

Odkaz ke komentáři

Jsem hodně zvědavý co bude. Naposledy Tranzistor hodně dobré pro mě, rogue moc hardcore, Apotheon mě nebavil. Nejlepší historicky pro mě na PS4 byl TRINE (ale ten už jsem měl koupený) Resogun a i DeadNation. Když o tom tak přemýšlím tak mě hodně bavil i Dond starve a Infamous: First Light. Bavil mě i Outlast a Spelunky. Za ty prachy myslím, že super.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Ono by bylo hlavně dobrý se zamyslet nad tím proč by měli dávat AAA tituly když ti co chtějí hrát online si to PS+ zaplatit prostě MUSÍ. Za dob PS3 kdy to byla každého svobodná vůle se dalo čekat, že budou chtít nalákat lidi teď to podle mě neplatí :-/ bohužel. V Sony prostě přišli na to, že tenhle rádoby systém funguje tak proč toho nevyužít ne....

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Zcela jednoduše: slíbit není hřích. Jinak sem stejného nazoru jako ostatní a vzhledem k hráčům je to hnus. Právě proto pro mě plusko nemá momentálně smysl, ale holt dokud budou lidi platit asi se nic nezmění.

Odkaz ke komentáři

Nedavno mi nekdo rikal.ze Knack by na PS plus vyjit nemel.protoze mel spatne hodnoceni co se tyka recenzi. Na PS plus se budou davat jen hry ktere maji hodnoceni nad nejake cislo tedka nevim presne jestli 60procent nebo tak a coz Knack rozhodne nemel. Coz samozrejme nechapu.protoze jsem ho tento tyden koupil a bavim se uplne paradne a to.ze hra je tezka jak lidi rikali a breceli se mi prave libi a dlouho jsem se tak nevztekal u nejake hry :)

Kazdopadne na PS plus bude zase nejaka indie hra. Neocekavam nic velkeho.ale Raymana jako na Xbox One bych klidne bral :)

Upraveno uživatelem WhiteCroWCZ
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu