nepster Odesláno Leden 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 To bylo Outlaw, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Outlast je horror jako napr Amnesie... Je udajne velice desivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 PS+ platí jen na jednom účtě,logicky, lae hry,co se na něm stáhnou,tak jdou hrát všude+ MP(PS4) jde také na všech účtech... Ale ty vsechny ucty musi byt zaregistrovany na stejnym PSN. (US/US) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Ale ty vsechny ucty musi byt zaregistrovany na stejnym PSN. (US/US) nemusí, mam s k¨ámošem koupenou hru na us účtu z amazonu a hraju jí v poho na mém EU účtu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 aha no je to možný, že to na ps3 je Outlaw :). Už vím co to je za hru viděl jsem ukázku před nějakou dobou. Nejsem fanda strašidelných her, ale u týhle jsem si schodou okolností říkal, že bych i zkusil. Radši to budu hrát přes den :). Mimochodem, kde jste na to přišli, že následující měsíc má být tato hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 aktualizace* - přidáno info o možnosti platby přes PayPal - doplnění o PS+ na 14 dní zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Hry na únor: Entering PS Plus: 29th January: Metro Last Light (PS3) 29th January: BioShock Infinite (PS3) 29th January: Dynasty Warriors Next (Vita) 29th January: ModNation Racers: Road Trip (Vita) 5th February: Outlast (PS4) Zdroj: ps blog - http://blog.eu.playstation.com/2014/01/22/playstation-plus-in-february-bioshock-infinite-metro-last-light-outlast-more/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Da sa niekde zistit do kedy mam PS + aktivovane ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Mám otázku spíš na majitele nextgen PS4, k Online hraní je potřeba PS+, pokud konzoli sdílím s bratrem, stačí pouze jeden účet s PS+ nebo oba musíme mít PS+ abychom mohli hrát? Každý máme svůj PSN účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 staci mit jedno ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Tak to je paráda, to by bylo, abychom si museli oba platit PS+ kvůli online hraní na dvou účtech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Da sa niekde zistit do kedy mam PS + aktivovane ? Dakujem PS4: Settings - PSN - Account Information - Service List - Playstation Plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igiss23 Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Ahoj možná hloupej dotaz.Trošku jsem to tu prohledal ale i přesto mám pár otazníků.Používal jsem PS3 s nedávno aktivovaným PS+,nyní mám druhý den PS4 u kterého nikde nevím zda mám taktéž aktivní PS+.Jsem přihlášený na stejném ůčtu/nicku. Prostě to tam nevidím a všude to nabízí zkušební verzi atp.Mám si PS4 nastavit jako primární nebo něco jiného.Je to celkem matoucí nebo je to tak ok?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 najed v hornich ikonkach na svuj profil a u tveho jmena/nicku by melo byt logo ps+ jestli tam neni tak ho nemas aktivni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Aktualizace 28.1. přidána aktuální nabídka PS+ her přidán archiv her 2014 doplnění info o tom, jak zjisit, kdy končí členství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Taky vám teď nefunguje PSN píše mi to chybu že se nejde připojit, přitom internet mi jede v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Ted to nemuzu hned zkusit, ale dnes je prvniho. Tudiz nejspis probiha nejaka udrzba serveru spojena s pridavanim noveho obsahu na store. Za nedlouho to urcite pujde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 (upraveno) tak jsem se uz dival na trophy na Outlast a na ziskani 100% staci cca 5-10 hours (nejvic zabere casu sbirani puzzlu a documentu) Je to kupodivu kratsi nez na pc, jen aby to nebyla zase nejak upravena verze. jen pro upresneni: cas je zohlednen na dvoji dokonceni normal a insane (se da projit za necelou hodinu,ale mate jen jeden zivot bez moznosti save) Upraveno Únor 4, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Měl bych otázku a nechce se mi proto zakládat samostatný topic: Je nějaká možnost získat na internetu free 2 denní plusko? jako to bylo u X360? tam to občas dohledat šlo. Nebo Sony nedělá nějaký promo akce?.. ani nevím jestli je podpora pro reedem kody, takže dotaz laika (: :)) Pokud by měl někdo nějakej 2 denní trial navíc, nepohrdnul bych jím :)..Další předplatný budu mít možnost získat až další měsíc což se mi nechce čekat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Na store najdeš 14ti denní PlayStation PLUS trial zdarma. Podpora pro reedem codes je samozřejmě taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Vím, ale udělal sem chybu a nejdřív aktivoval právě 2 denní ze hry a pak už to nešlo, takže jsem to vypotřeboval zbytečně..moje chyba.. jen mě zajímalo, jestli existují například stránky, o kterých nevím, kde nabízejí reedem cody na 2 denní trialy (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Tak o stránkách přímo nevím. Je to udělané tak, že ten tril jde jen na účtě, na kterém Plusko ještě nebylo aktivované (viz první příspěvek v tématu). Můžeš to ale udělat tak, že si založíš úplně nový účet a zodpovědnostkoupíš trial. Potom se přihlásiš na svůj účet a tam hraješ. Víc se dočteč tady: http://console-forum.net/tema/163665-kupovani-slotu-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 asi to sem tak uplne nepatri ale treba mi nekdo zvas poradi nebo pomuze co dal.. koupil jsem si kupon 1000kč.. a nesel napsal sem na podporu cz a tam mi potvrdili ze kod je vadny a ze poslou do londyna zadost o novy kod .. cekam uz dva mesice a nic, ma nekdo nejakou radu kam nebo jak se na nekoho obratit ? uz jsem zoufalý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 asi zkus znova kontaktovat podporu a víc na ně tlačit.. nebo prodejce..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 jo na podporu sem tlacil si myslim az dost pokazde mi prisla odpoved ze jeste nedostal zadnou odpoved... a prodejce mi rekl ze se musim obratit na sony podporu... uz mam pocit ze jsem proste vyhodil jen tak 1000... nevim co mam dal delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.