rhinos Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 tak me se stalo ze jsem tu automatickou platbu vypnul ale presto se mi PSN obnovilo.... Mam podezreni ze kdyz kupujes na storu tak se te zepta zda to chces zase zapnout nebo si to zapne sam...takze jsem kartu z uctu smazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 jde to nastavit v pc prez web - account setting - pak bud billing nebo account info... - a pak tam je require password when purchasing nebo neco takovyho :) najdes to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Jsem to vyresil blesk peněženkou a když si chci něco koupit dobiju blesk peněženku a nemusím mít strach že se mi omylem něco zaplatí , nebo to někdo vyluxuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 tak me se stalo ze jsem tu automatickou platbu vypnul ale presto se mi PSN obnovilo....Mam podezreni ze kdyz kupujes na storu tak se te zepta zda to chces zase zapnout nebo si to zapne sam...takze jsem kartu z uctu smazal taky jsem zkoušel tu kartu smazat, ale nešlo mi to uložit...právě se taky bojim i toho, že mi to může někdo zneužít, jako se to taky už stávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 #PS4 : Ether One, Guacamelee STC Edition #PS3 : Chase the Sun, The Unfinished Swan #PSVita : Murasaki Baby, Hohokum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 tak a teď se přiznejte kdo čekal AAA hru ? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 :lol: .. ještě, že jsem toho Raymana nedal do akce na PS4 :D ale těšil jsem se na Knacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Popravde nechapu, proc jeste Killzone: Shadow Fall a Knacka nedali do PS+, kdyz to byly launchovky. KZ je mi jedno, ale Knacka bych si rad zahral a zatim jsem si ho nekoupil, protoze cekam, ze zrovna ten nasledujici bude v Plusku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Takže Rayman nebude? Nebo jak to mám chápat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 29, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Je tam? Není takže ne nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 nechápu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 to jsou zase sracky:cheesygrin: Jinak k tematu platebni karty...me se letos stalo ze mi banka menila kartu protoze se nekdo pokusil z ni zaplatit na online kasinu.Mam ji zadanou jen v PS4 a obcas s ni platim premiove sluzby keep2share Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 guacamelee opet free no to snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Na PS4 5 her to jde ne?Něco z toho zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Dobro došli, to zas bude v álejích nablito....:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Mám ještě jeden dotaz... Stačí si hry nabízené na PS+ dát jen do Knihovny a pak si je můžu stáhnout třeba za 2 měsíce zadarmo? Nebo to musím taky nejdřív stáhnout? Možná si budu kupovat PS vita tak jsem u hry na něj dal Download a objevilo se Purchase... Znamená to že až si ho pořídím, tak si to budu moc kdykoliv stáhnout? A stejně tak na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Ano presne tak, staci to jen jakoze "koupit" a tim se ti to da do download listu a pak si to muzes kdykoli stahnout. Teda pokud budes mit porad aktivni PS+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 A bude to tedy fungovat i na nové konzoli, kterou teprve pořídím i když jsem to předem "koupil" PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 29, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Ano bude. Jinak co si třeba zkusit pročíst témata kde se tohle řeší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Ten rayman me docela mrzi ale Guacamellee me bavilo na Ps Vite a ta PS4 verze je o neco malinko rozsirena tak si to urcite zahraju. Ale na raymana jsem se tesil hodne no neda se nic delat mozna priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 ten seznam co melo "puvodne" vyjit byl spis nejakej wish list z fora playstationu co tam lidi psali, ze by si prali, tak se toho asi nekdo chytnul (na nejakym webu psali, ze tenhle mesic bude Killzone na PS4 ... typuju stejny zdroj :D).. btw nevite jak casto, nebo jestli vubec se na psn opakuji akcni slevy na ps4 hry? Min. mesic mi utekl BF4 premium, tak jestli je nejaka sance, ze to clovek bude moc zas brzo koupit v akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 hodne fajn hry pro ps4 + vitu aspon pro me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 th0ca: BF4 premium byl ve vánočních slevách za 800,- . teď byl znova a máš skoro květen. Tipuji tak léto. Některé hry jsou snad ve slevě pořád uvedu Tomb Raider nebo Metro redux. Takže nezbývá než doufat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 aktuální slevy končí 30.4 tak v nejbližší době budou další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Tak jako tyhke hry co dávaj na PS4 nejsou špatný,ale přeci jenom by už mohli dávat nějaký ty AAA tituly. Na PS3 je dávaj rok po vydání ,někdy i míň. Takže Kancka,KillZone atd. by jako launch tituly dát mohli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.