aaischa Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 a přichazi typicka diskuse :D :D :D co by mohli dat lepšího ... :D :D :D náhodou to co sme ted dotali nejsou zadny kramy, a mesic pluska nestoji ani cenu jedny hry z toho co sme dostaly takze spokojenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Zdravím,je dáno přesné datum kdy se na Playstation Storu aktualizují nové hry zdarma pro Playstation Plus,nebaví se mě tam pořád koukat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Kua je toto mozne uz? Z 99% prvni streda v mesici sakra uz po tisicate :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Zdravím,je dáno přesné datum kdy se na Playstation Storu aktualizují nové hry zdarma pro Playstation Plus,nebaví se mě tam pořád koukat ;) Ano je dáno přesné datum, stačí se vždy podívat na PS blog takže mrkej na blog http://blog.eu.playstation.com/2015/04/29/playstation-plus-may-ether-one-hohokum-murasaki-baby/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 To jsou zas vyblit.ny!!! to je hnus!!!! a za to dávame svoje prachy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Nedavej....nikdo te nenuti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 To jsou zas vyblit.ny!!! to je hnus!!!! a za to dávame svoje prachy!!! Mas recht! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Tento mesic bude slabsi to je fakt. Nicmene hry jako Oddworld New n Tasty, Valiant Hearts nebo Never Alone byly slusne hry. Rozhodne me bavily vic nez Infamous first light. Tim se samozrejme nechci zastavat Sony. Sliby se maj plnit a oni slibii AAA hry a kde nic tu nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Já osobně davam peníze Sony za online multiplayer, hry beru jako bonus, který od dob uvedení PS4 nevyužívam .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 To jsou zas vyblit.ny!!! to je hnus!!!! a za to dávame svoje prachy!!! Za hry je rozhodně nedáváš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Osobně si myslím, že platit za multiplayer je úplná hovadina.. Koupíš hru třeba za 1500 jako novinku a k tomu si máš připlácet za MP? Koko*tina na druhou... Proč tedy třeba na PC se platit nemusí? Akorát obírání o další peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 chce to mít i vitu pak si clovek urcite vybere, a hry uz sou mnohem vyuzitelnejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 chce to mít i vitu pak si clovek urcite vybere, a hry uz sou mnohem vyuzitelnejsi.. Otázka je, jestli není škoda peněz za tu Vitu, pořád nad ní váhavě uvažuji, ale na druhou stranu mi přijde zbytečná, když na cesty mám třeba telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Já si platím PS plus rád a s nabídkou her jsem spokojen:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 :-) kjuler jsi mě uprimne rozesmál, málo lidí na tehle planetě plati něco ráda. A ještě když jde o něco co by mohlo byt klidne zadarmo ,myslím tím hrani online. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 No to bude tím, že já si neplatím za hraní online, ale za ty hry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Tak to jo. Hry Never alone a abe mi udelaly taky radost. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Vita se vyplatí vůči mobilu - aspon podle mě se na dvou analogách hraje mnohem lip :) plus oled displej na starsim modelu .. ale je to na zvazeni .. ikdyz ani ne za 2000kč z druhy ruky to je dobra cena :) na plusku sou tam casto fakt super hry.. a kdo nema ps3 tak casto sou hry s crossbuy ps3/vita.. tak si taky uzije neco navíc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Vita se vyplatí vůči mobilu - aspon podle mě se na dvou analogách hraje mnohem lip :)plus oled displej na starsim modelu .. ale je to na zvazeni .. ikdyz ani ne za 2000kč z druhy ruky to je dobra cena :) na plusku sou tam casto fakt super hry.. a kdo nema ps3 tak casto sou hry s crossbuy ps3/vita.. tak si taky uzije neco navíc :) za 2000 z druhý ruky v pěknym stavu bych ho bral taky, ale každý chce minimálně 3000...jinak co jsi myslel tím displejem? že na starším modelu je jako ten displej lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 starsi model ma OLED , je to jako kdyz koukas na plazmovou tv, vysokej kontrast , cerna opravdu cerna, ale nekdo neresi a libi se mu uplne stejne i novej obyc LCD (kezby novy melo aspon IPS lcd displej .. ) na aukru pokoukni, ja koupil za 2300 i s hrou a 4GB kartou .. tak sem si posehnal 16G kartu, hru prodal, takze 2300+300kč, a za 2600 mam 16gb kartu, vitu s pouzdrem, nabijecku, vita je bez jedinyho skrabance.. v aukci se tam da obcas dobre nakoupit. .hlavne vity s 4G kartou ty nikdo moc nechce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 a je nějakej rozdíl v barvách atd mezi těmi dvěmi displeji? uvažoval jsem právě o koupi tý novější verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 pro mě velkej :) hod do youtubka ps vita oled vs lcd a uvidis... :) novejsi mimo trosku mensi vahy jinak nema zadnou vyhodu, vypada lacinejc plastove, starsi vypada jako luxusni zbozi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 pro mě velkej :) hod do youtubka ps vita oled vs lcd a uvidis... :) novejsi mimo trosku mensi vahy jinak nema zadnou vyhodu, vypada lacinejc plastove, starsi vypada jako luxusni zbozi :) jo máš pravdu, ten oled má ty barvy takový sytější a přijde mi že i rastr je takový jemnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Displej je sice fajn, ale nový model má delší výdrž, USB konektor a je lehčí a líp padne do ruky (prý). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 přesně kvůli tý výdrži a lehkosti jsem chtěl tu novější, ale v obchodě se dá sehnat nejlevnější za 4200 + 5 her a 8GB karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.