tomSheek Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 zdravim, mam dotaz měl jsem PS4 a PS+ do 01/2015 od tý doby jsem neměl PS4 v ruce na online storage mám nějaký save, teď když si to prodloužím, bude to ještě k dispozici, nevíte? Díky a sorry za případnej OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Někde jsem tuším četl, že ty savy jsou v online úložišti uchovávaný po dobu 6 měsíců po skončení pluska. Každopádně za tuhle informaci neručím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Melo to tam byt do pul roku od skončení predplatneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomSheek Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 testnu to a dám vědět, díky pánové :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logzor Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 Zdravím, mám dotaz ohledně 14 denní trialu na PS Plus. Nemůžu to nikde v obchodě najít mám tam možnost si pouze koupit psplus. Je možné, že když jsem si aktivoval psplus na 2 dny přes gta5, tak už mě to nechce pustit na tu 14 denní trial verzi ? (nikdy jsem neměl psplus koupeny pouze ty 2 dny na zkoušku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 24, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 Bohužel 14 denní je pouze pro účet kde ještě nikdy PS+ aktivované nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 Jj taky sem to takhle mel,u nejaky hry sem si dal 2 dny trialu a pak uz bohuzel tech 14 dni neslo dat.Takze sem si to hned koupil jak me to nalakalo na multak TLOU :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 už se ví jaký hry budou na PS+ na červenec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 ještě neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 a kdy se to bude tak vědět? touhle dobou už to je vždycky známo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 To nikdo nevi,ale ano nekdy touto dobou to muzes ocekavat, tipnul bych to na zitra. Tady se to oznamuje http://blog.eu.playstation.com . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 Pochybuju, že to oznámí zítra. Nový hry budou 8.7., takže oznámení bych čekal nejdřív příští týden ve středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 je to náhodný, nekdy to tajej do posledniho dne, nekdy se to vy tejden dva dopredu :) kdo si pocka ten se docka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 Pochybuju, že to oznámí zítra. Nový hry budou 8.7., takže oznámení bych čekal nejdřív příští týden ve středu. Je to vždy první středu v měsíci, což vychází na tuto středu 1.7. Příští středu to určitě nebude. Oznámení očekávám již zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 No každopádně vzhledem k jejich 5. výročí by se mohli trošku blýsknout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 Je to vždy první středu v měsíci, což vychází na tuto středu 1.7. Příští středu to určitě nebude.Oznámení očekávám již zítra. Řídí se to podle USA a tam mají první úterý v měsíci až 7.7. je to náhodný, nekdy to tajej do posledniho dne, nekdy se to vy tejden dva dopredu :) kdo si pocka ten se docka :) Zase tak náhodný to není. Poměrně pravidelně to oznamujou předcházející týden ve středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 já to vidím na 3. července Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 dle posledniho clanku, sony oznami hry tento tyden, duvod delay je proto,ze microsoft s goldem nasadil velkou latku a sony musi nejak reagovat. AAA hra je v tomto pripade velice pravdepodobna, vsichni si mysleli,ze driveclubem to konci,ale ta mela tak obrovsky delay ze neni povazovana za pravoplatnou AAA hru. Nejvic se spekuluje o Killzone a Knack,ale je taky hodne mozne,ze to muze byt uplne neco jineho. V japonsku vysla hra v ramci psn+ Guilty Gear Xrd, ktera umoznuje cross online play mezi ps3 a ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 Řídí se to podle USA a tam mají první úterý v měsíci až 7.7. Tak od července platí to úterý i pro EU. A hned ubude zmatených lidí a dotazů:) Fred Dutton 29 June, 2015 @ 9:51 am 1.3 Hey folks. As of this month, Plus games go live in both EU and US on the first tuesday of the month (no longer Wednesday in EU). The first Tuesday in July is 7th July, hence why the games aren’t launching this week. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 Zase tak náhodný to není. Poměrně pravidelně to oznamujou předcházející týden ve středu. A tady je vyjádření k termínu oznamování nových PS+ her :cheesygrin: Fred Dutton 29 June, 2015 @ 1:33 pm 1.8 Alas, I can’t confirm an announce date. We generally announce on the Wednesday prior to release, but occasionally that isn’t possible. Suffice to say we’ll have the news for you soon. Alas, I can’t confirm an announce date. We generally announce on the Wednesday prior to release, but occasionally that isn’t possible. Suffice to say we’ll have the news for you soon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 já bych byl radši kdyby ty hry nabihaly k prvnimu a koncili k poslednimu dni v mesici, ane nejaky nesmysly tytu prvni utery apod, proste jako tomu je u xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 já bych byl radši kdyby ty hry nabihaly k prvnimu a koncili k poslednimu dni v mesici, ane nejaky nesmysly tytu prvni utery apod, proste jako tomu je u xboxu přesně, tohle je pro mě taky nepochopitelný, proč to neni hned od prvního dne v měsíci...ale pokud to dobře chápu, tak 1.7. je ve středu a když to má být každou první středu, tak by to mělo být hned teď 1.7. už ke stažení, jinak je to pěkná sviňárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Na japan storu je ohlaseny guilty gears na ps4 a batman arkham black gate ps vita a je pravdepodobne ze to dorazí aj do eu a us store tiez som niekde videl aj supermeatboya ps plus ps4 uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 psn+ slavi dnes pet let,takze ze by neco epickeho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 headhot, bude epický indián nebo epická pejčovina ;) (sorry, ale nedalo mi to :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.