kasaco10 Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 No to jsem na to fakt zvedav jestli k vyroci pustej neco kvalitniho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 http://www.gamercrowd.net/sony/ps3/plsyatation-plus-5-year-anniversary/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 mám plusko 'jen' čtyři roky, takže dostanu prd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Chci se zeptat PS+ by melo fungovat na vice uctech na jedne konzoli ne?Jakoze ja mam hlavni ucet a bracha si udela dalsi tak by mel mit taky PS+. Ale nema... Nevite co s tim? A jak na to prosim ;)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 svuj ucet musis mit aktivovany jako primarni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 tak to se pochlubte, vy co mate psn+ od zacatku, co jste dostali hezkyho? :D 5MB uloznyho prostoru navic? 5dni psn+ navic? :D (my ostatni jsme dostali k vyroci totalne zasekane stahovani z psn :d) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 pokud jsem cetl spravne tak maji dostat nejaky vytisk nebo neco v tom smyslu s jejich uspechy v PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 jojo přesně tak, dostanou v obálce vytisknuto to, co všechno získali za těch 5 let :D to je dar za všechny prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 n orofl, a jeste si budou muset zaplatit postovny urcite :))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 tak ja myslim,ze asi nikdo znas nezacal ihned platit za psn+ v te dobe moc nenabizelo. Ja ani nevim,kdy jsem popravde zacal,ale vim,ze ho mam do roku 2019 pokud bude jeste existovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Tak podle emailu bych ho mel poprve platit 11/2010 takze take smula:D ale zaplacene je do 2018 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 tak vetsina co si myslim spravne ma psn+ od toho hacku,jak bylo 3 mesice zdarma a pak sleva na 900 nebo kolik to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Jj tehdy to bylo stejne nejlepsi, myslim pred hackem, kazdou stredu novy obsah a paradni slevy...kazdy tyden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Červenec 2015: PS4: Rocket League + Styx + Entwinded + MouseCraft PS3: Rain + MouseCraft +Entwinded PS Vita: Geometry Wars 3 + Entwinded + MouseCraft http://blog.us.playstation.com/2015/07/01/ps-plus-free-games-for-july-2015/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 boha zase takove kraviny, proc ja vzdycky doufam v neco lepsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Manoust, mrkni co jsem napsal včera o půl osmé ráno, o stránku zpět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 výročí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Njn mel jsi pravdu. Doufal jsem, ze kdyz maji to 5. vyroci a MS dal fakt supr hry, tak se pochlapi a stejne ♥♥♥♥♥. Dokonce ani na PS3 neni nic obstojneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 tolik kecu na twitteru a vsude mozne,jak chteji natrhnout prdel microsoftu a pak ♥♥♥♥♥. o tom rocket league se mluvilo hodne ze bude, a to je alespon super zabavna hra,jinak hovna Co by clovek dal za ten AC:Black Flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 No nic prodavam ps a budu jen na xo...♥♥♥♥♥!!! Uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Ještě, že mě teď vyšlo Plusko na 3 měsíce na nějakých 29,- :-D Pořád a pořád opakuju: PROČ by Sony dávalo lepší hry když hráči na PS4 si ho prostě platit musí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 na xbox taky musis platit a davaji lepsi hry,takze ta tvoje veta je takova o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Neřekl bych. Za ty peníze dostáváš adekvátní obsah dle mě. Kdežto Sony vychcaně zjistilo, že PS4 se prostě prodává, lidi platí tak proč by někomu potřebovali konkurovat nabízeným obsahem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 (upraveno) Za mě naprostá spokojenost. Rocket player bude v multiplayeru pecka, Styxxe jsem ještě nehrál, ale stealth hry můžu a MouseCraft potrápí mozkové závity, za 80 Kč měsíčně máte 4 hry! Co víc by jste chtěli? A pokud Vás sýří že XBone má Black Flag, tak ten jde dneska koupit za pakatel na disku, který můžete poté prodat dále..... Upraveno Červenec 1, 2015 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 (upraveno) No doufejme, že se xbox one bude teď pořádně prodávat a ja myslím že ANO /novy halo /Lara/ remaster gearu a forza. Takhle sony nic netlačí aby se vůbec snažili. Jinak tím nechci říct, že ty hry jsou doposavaď špatné v ps+ a že ta služba za to nestojí , minimálně pro mě ta investice za to stojí, neříkám, že skáču do stropu a bouchám šampańské pokaždém oznámení nových her ale zatím to jde. Jinak rozumím tomu, že někdo je úplně nasratý, když ani ty hry nezapne a musí si měsičně platit aby mohl hrát multiplayer což považuji za zlodějinu vzhledem k ceně her. Upraveno Červenec 1, 2015 uživatelem Croft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.