aaischa Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 fajnový hry na vitu :) ps3 je hackla takze resit obsah na ni u me nema smysl, a na ps4ku mohlo bejt k vyroci neco lepsiho, ale tak co :) porad to je dost vyhodny za to kolik stoji mesicni plusko :) Entwined ? mozna blbustka, ale me to dost bavilo na ps3 a na vite to bude dokonale barevny a fajne, Mousecraft ? pohodovy puzzle na vitu, na ps4 ani 3 bych to hrat asi nechtel RAIN pro ps3 super hra... Rocket league moc neocenim ale obcas na chvilku to spatny nebude.. :) takze za cca 100kč na mesic.. krasny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Rocket League pecka! Za to jsem hodně rád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Tak je to asi poprve, co ani jednu z her na dany mesic nemam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Taky jsem cekal neco lepsiho. Skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 hele na druhou stranu, kdyby tam dali Killzone (coz uprimne taky neni zadna slava oproti minulym dilum), tak by zas kazdej remcal, ze to uz hral nebo ze to ma (coz je asi fakt)... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 PS Plus statistiky - 170 her na PS3 - 46 her na PS4 - 83 her na PS Vita - 73 her na ostatní platformy - PS One, PS2, Minis Xbox Gold statistiky - 54 her na Xbox 360 - 18 her na Xbox One Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Je pravda, ze se nemohou zavdecit kazdemu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 po vyprseni psn+ 0 her a vyprseni gold 54 her na 360 a 18 na one :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Plati pouze pro x360 :) u xone tez 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 xone jsem nemel, no to jsou parchanti teda,alespon,ze ty hry na xbox zustali. Furt lepsi neco nez nic. Smutne je to,ze jak vyprsi psn+ tak ani uz nevidis ty hry v download listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Na hru Styx a Rain se docela těším, ale zbydek jsou opět blbosti...a jak čim dál víc uvažuju o koupi PS Vita, tak kvůli takovým blbostem mě to utvrzuje k tomu si jí ani nepořizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Rocket League je pecka na odreagování.Já nevim co furt čekáte.Když tam dá Sony nějakej starej AAA titul tak zas budete remcat že to všichni maj.Já na plusku našel spoustu dobrejch her a peníze za PS+ už mám dávno zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Na Rain a Entwined jsem čekal a ten zbytek vypadá taky solidně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Za mě dobré, Stixe jsem si chtěl dat na PC, ale grafika to nedala :( Kdy se hry objeví na PS+? nikde jsem to tam nepostřehl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 2, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 První úterý v měsíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Myslim ,že docela slušnej měsíc ,Styx bude pecka a asi bych moc nevyváděl ,protože příští měsíc to může byt naopak a jak už někdo zmiňoval ty první AAA tituly ma kde kdo . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 Hry z pluska na nový měsíc můžete sosat, stačí si je ručně vyhledat. Enjoy it Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 se divam,ze styx stoji 819 na store, to je palka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 dycky tam nafrknou do ty preskrtly ceny tu nejvyssi co to kdy melo /jestli vubec/ pac byl xkrat ve sleve kolem 200kč jinak kolem 400 :D pekáč toje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 No tak aby to dobře vypadalo, však to známe ze všech obchodů smyšlené nápisy SALE 70% atk že jo. Hrál jsem teď asi hodinu a půl ten rocket league a první dojem úplně paráda, už se těším večer až zahrajeme 2v2 po netu s kámošem. Určitě kandidát na nejlepší hru v PS+ co bylo pro PS4. Tak jak dojedete domu hned to stahujte stojí to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 Mam to na ps3 a je to pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 jde vám multiplayer u Rocket? mě stále hlásí, že jsem offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2015 nejde, ale rano sel asi pretizene servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Byly pretizene servevy, vsechno to spadlo. Hodne informuji na jejich Twitter uctu, pokud chcete aktualni informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Tak jsem vyzkousel Styxe a je to sracka a nuda. Za to rocket league a mouse craft uplna bomba :) a prave proto si platim plusko.protoze bych si tyto hry nikdy sam nekoupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.