aaischa Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Aktualni nabidka na srpen fakt potesila jakozto majitele vity, je tam halda crossbuy veci :) a veci na ps4 jako dCky neco drobnejsiho, takze i tam spokojenost, nic velkyho sem necekal :) Sem na dovce tak nevim jesli tu uz nekdo srpnovej list postnul v rss sem ho uz cet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Nespokojený. . . .Nic s platinou :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 (upraveno) Oficialni hry: http://blog.us.playstation.com/2015/07/29/ps-plus-free-games-for-august-2015/ God of War Ascension (PS3) and CastleStorm (PS3, PS Vita) Stealth Inc. 2: A Game of Clones PS4,PS3,PSVITA Limbo PS4 Lara Croft: Temple of Osiris PS4 Sound shapes PS4,PS3,PSVITA Upraveno Červenec 30, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 http://doupe.zive.cz/clanek/nove-si-o-dalsi-ps-plus-hry-budete-moci-hlasovat-sami Doufám, že bude dobrý výběr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 (upraveno) Jj, ve vyberu bude indian, indian a taky jeste indian. :) Upraveno Červenec 31, 2015 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 Taky uz sembto videl, vypada to zajimave aspon si snad vyberou lidi neco k svetu a ne nejakou total blbinu :) P. S. Zajimalo by me proc se rika indie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 aaischa jak si lidi nemůžou vybrat blbinu když bude na výběr ze tří blbin to mi vysvětli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 Jen aby tam nenaskocil treba AAA titul a lidi by si odhlasovali indi hru..to by me vomyli :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 toho se bat nemusis,sony tam bude stejne davat sve favority a ty si budes vybirat z jejich nabidky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 Doufám, že v tom prvním hlasování vyhraje Zombie Vikings, protože Stick it to the Man byla dobrá sranda. http://www.zing.cz/novinky/27949/jste-nespokojeni-s-ps-plus-nabidkou-her-zvolte-si-tu-svou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanSony Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 (upraveno) Ahoj optam se k PS plus. Pokud koupim PS plus v obchodě prý tam je jen aktgivační kod takže nemusím zadávat kred.kartu je to tak? Dále mě zajímá někde jsem se dočetl že pokud účet skončí ši vyprší jeho platnost nemohu užívtaz akoupené hry na ps stopre nebo bylo myšleno free verze her které jsem si stáhl a které byly v akci free pro ps plus uživatele? Mimo zakoupených bluray verze her je možnost jak zakoupit hry digirálně stáhnou aniž bych nemusel stále vyměnovat bluray disky her? Jedině koupit na PS store digitální verze za předražené ceny? Co jsem koukal ceny her oproti obchodech tam mají vyšší a u starších her je ten rozdíl v cenách mezi Ps store a běžných shopech naprosto šílený klidně v řádu XX stokorun. Prodává se ještě někde mimo PS store digitální verze her na PS4 za levnější ceny? Díky PS: vyšlo tohle někdy jako hra? V jedné ukázce na PS4 jsem poznal upoutávku na Killzone,Driveclub a jiné ale tady nevím je to nějaká hra s vikingama? http://adland.tv/commercials/ps4-4theplayers-viking-attack-2014-45-netherlands Upraveno Srpen 2, 2015 uživatelem PanSony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 ps plus kupuj v akcich v nejakym shopu, casto tam sou akce, a stoji neco lehce prez 1000kč... presne, hry co mas z ps plus po vyprseni plusk aneje hrat, ale jak to prodlouzis tak zas muzes hrat i to co mas z minula z pluska.. s ps plus mas obcas zajimavy cenovy akce :) na ebay, a ruzne po netu se prodavaj digitalni kody na hry, casto za zajimavy ceny pripadne si muzes koupit slot na hru viz tematko prodej a kupovani slotu pro ps4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 Ty nemás kartu ,nbo proč nechceš platit kartou ,nechapu ,Bloknou se ti jen Plus hry ,nic jinyho . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanSony Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 Kartu nechci zadavat z bezpes.duvodu nic vic. Takze po vypreseni ps plus se me blouknou jen free verze her s pluska ne ty kupovane.Ty kupovane jsou nekter levnejsi s ps plus tak ty pojedou i po skonceni ps plus bloknou se jen free z pluska? S tim slotem diky to se podivam, snad to tady najdu na foru. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 Jo, hry ktere jsi koupil jen se slevou ti zustanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 Nebuď paranoidní platim tak roky ,mám i spoustu přátel co tak platí a nebyl problém nikdy . .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 mel by ses zabit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 To je na mou osobu ? Doporučuju vypláchnout ústa , máš orální průjem . . .:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 neboj na tebe to nebylo, sry mel jsem dat citaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 Nebuď paranoidní platim tak roky ,mám i spoustu přátel co tak platí a nebyl problém nikdy . .. Ani Sony není neomylné, to si nemysli. Není to tak dávno, co útočníci doslova vysáli stovky bankovních účtů, protože měli hráči uloženou kartu v PSN účtu. Dokonce jsem si dělal i screen TOP 5 nejstahovanějších věcí z PSN v té době - údaje o kartách. Byl to velký průser. Takže opatrnosti není nikdy dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Srpen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 nové hry na tento měsíc jdou už stáhnout, stačí si je ručně dohledat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Srpen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2015 škoda že tam neni nic pořádného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 Vote to play : Zombie Vikings, Grow Home a Armello http://blog.eu.playstation.com/2015/08/11/playstation-plus-vote-to-play-kicks-off-this-week/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 neni tam funkce strcte si je do prdele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 Za mě určitě Armello, deskovky to já rád 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.