craig27 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Na americkem Ps Store byl pro cleny Ps Plus zdarma Assassins Creed BlackFlag, po te ho Sony stahla udajne bude v rijnove nabidce.http://www.playstationlifestyle.net/2015/09/23/sony-advertisement-suggests-assassins-creed-iv-black-flag-will-be-free-playstation-plus-game/#/slide/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 a já sem si zrovna Assasina nedávno koupil. :D Nu nevadí :D doufám že aspoň super meat boy bude stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Sakra, zrovna Assassins Creed BlackFlag bych bral. Aspon by byla nejaka dobra hra v PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 No moc tomu nevěřím SONY s těma PS+ hrama fakt šetří. Dobrý hry byly akorát dlouho dobu předtím než jsem si vůbec PS4 koupil. Naštěstí jsem lišák a věděl jsem že jednou PS4 přijde tak už jsem na PS3 u her na PS4 klikal na Download :) Proto hned co jsem si dovezl PS4 domů jsem stahoval Injustice Ultimate,MGS,Infamous apod. :D a to plno her ještě nemám ani stažených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Šulc Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Ahoj, někde jsem četl, že by mělo být toto. Ale uvidíme Ps4 Grim Fandango Remastered Cross Buy with Vita Super Meat Boy Cross Buy with Vita Assassin's Creed Chronicles China Badlands Game of the Year Edition Cross Buy Ps3 Watch Dogs Badlands Game of the Year Edition Cross Buy with Ps4 and Ps Vita Ps Vita Badlands Game of the Year Edition Super Meat Boy Grim Fandango Remastered Cross Buy with Ps4 Senran Kagura Shinobi Versus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 mne se to moc nezda...black flag zadara?incredible! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Já četl, že by měl být BlackFlag...ale i za Chronicles budu rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Myslím, že nikdo z vás po těch měsících co Sony předvádí s kostičkovou nabídkou tomu zdaleka nevěří :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jejkobson Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 snad tam nebude chronicles včera sem si ho koupil :D je to pár kaček ale stejně by mě to nepotěšilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 A proč daj Watch Dogs na PS3 a na PS4 ne kua to by mě aspoň potěšilo... ty kostičky už mi brzo zaserou celej HDD :D btw. já se těším na Super Meat Boy jako člověk co miloval na xku Battleblock theater a tato hra mi uplně zmenila život... Kež by byla dvojka na PS4 - více hlav a ještě lepší soundtrack (nevím zda to lze protože ten soundtrack byl totalní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Uz se vi jaky hry teda budou v rijnu na 100% ? Nejak si s tim oznamenim davaj zase na cas nebo mi to nejak uniklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 29, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Většinou jak to nechávají na poslední chvilku tak to bývá kostičkový nářez 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Oznamujou to týden dopředu, takže pravděpodobně dnes nebo zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Už to tam je. Broken Age (PS4/PS Vita) Super Meat Boy (PS4/PS Vita) Unmechanical Extended (PS4/PS3) Kickbeat (PS Vita/PS3) Kung Fu Rabbit (PS Vita/PS3) Chariot (PS3) http://blog.eu.playstation.com/2015/09/30/playstation-plus-in-october-broken-age-super-meat-boy-unmechanical-more/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 To neni vubec spatna nabidka. :) Broken Age i Super Meat Boy si moc rad zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 a ten black flag je kde?.... ten asi příště že :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Evidentne nikde, holt budes muset vytahnout par stovek z penezenky a sam si ho koupit. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Az zase nekdo rekne, ze dostaneme AAA titul..tak dostane lepaka! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Black flag bude hned ten další měsíc poté, co si ho koupím :D Stejné to bude i s Knackem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 tak to nevypadá špatně... ale zrovna dneska sem začal hrát Super Time Force což je celkem pecka ale ještě to potřebuju trochu pochopit. :D nu nic jdu stahovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Black flag bude hned ten další měsíc poté, co si ho koupím :D Stejné to bude i s Knackem :D ja ho mam doma kdyztak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Black flag mám na ps3 a na toho knacka si na plusku počkám, snad se dočkám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Ale kuš, tak jsem se pobavil a ted honem zveřejnit tu pravou nabidku her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Mohlo by to bejt lepsi... Ale stejne ted vychazi spoutu dobrej her. Tak bude co hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Uvažuji, že letos neprodloužím PS plus. O co vše příjdu? Cloud save, MP a hry "zdarma". Nezapomněl jsem něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.