steelbook.collector Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Ja osobne kupuji krabickovou verzi. A maj skoro vsude.... Pokud se nechces patlat pres net.... tak já bych asi taky nakonec koupil,jen musím zjistit zda mi to půjde na ten můj německý acc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 xgames.sk nejlepší a máš to během 1minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelbook.collector Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 (upraveno) xgames.sk nejlepší a máš to během 1minuty co mam během minuty?stejně budu muset čekat než mi ten účet přijde ne? Navíc pořád nevim zda by mi to šlo na ten DE účet :( edit:/ teď vidím že posílají ty kody emailem Upraveno Listopad 10, 2015 uživatelem steelbook.collector Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 přesně tak, zaplatíš kartou nebo online účtem a hned máš klíč na emailu a funguje to nonstop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Na německý účet ti český kódy na 99% fungovat nebudou. To bys musel koupit ekvivalent z německého shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelbook.collector Odesláno Listopad 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2015 (upraveno) Mohl by mi někdo poradit s poslední věcí. Přidal jsem si do účtu kreditku že ten ps+ s ní zaplatím ale teď když chci ho koupit tak mi to píše že musím udělat ověření té kreditky ale nevím jak a koukal jsem že z účtu kreditky se mi strhly asi 3kč z psn..Děkuji za odpověď edit:// když bych si nabyl tu jejich peněženku můžu s ní také zaplatit nějak ps+? Upraveno Listopad 13, 2015 uživatelem steelbook.collector Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelbook.collector Odesláno Listopad 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2015 xgames.sk nejlepší a máš to během 1minuty tak jsem našel něco podobného.. g2a.com fakt skvělá věc a funguje to perfektně.Za roční ps+ jsem dal krásných 50 CHF a kod mi dali okamžitě. Takže pokud by měl někdo stejný problém jako já tak doporučuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Listopad 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2015 Ověření uděláš buď ty, že zavoláš nebo zajdeš do banky nebo si počkáš až to banka udělá sama. Cca. 3-5 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bednas Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Ahoj je nějak možné se dostat do archivu her a zahrát si zpětně hry, které v PS+ vyšly? Zajímá mě Driveclub na Ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Pokud si dané hry stáhnul když byly dostupné tak ano jinak to nejde, že by si stáhnul co bylo před např. 1/2 rokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Mohl by mi někdo poradit s poslední věcí.Přidal jsem si do účtu kreditku že ten ps+ s ní zaplatím ale teď když chci ho koupit tak mi to píše že musím udělat ověření té kreditky ale nevím jak a koukal jsem že z účtu kreditky se mi strhly asi 3kč z psn..Děkuji za odpověď edit:// když bych si nabyl tu jejich peněženku můžu s ní také zaplatit nějak ps+? Já měl podobný problém přidal sem debitní kartu od mastercard, povolil online platby, přidaní karty proběhlo v pořádku, poté jsem vložil na ps store do košíku věc a chtěl zaplatit kartou a už se mi ta transakce nepovedla.. poté jsem to zkusil asi ještě 3x (odebrat, přidat kartu, znovu zaplatit) nepovedlo se. Na mém bankovním učtu mi to ztrhlo celkově asi 3x 3 kč a transakce se nepovedla.. volal jsem do banky kde mi bylo potvrzeno že bankovní účet a karta samotná je v pořádku a že je chyba na straně obchodníka, Napsal jsem tedy na PS Support kde mi bylo sděleno že se karta nějak nepovedla ověřit (ještě po mě chtěli bydliště.. což nechápu jaká vliv má platební karta s bydlením) a že mi ji zablokovali na dobu 5 dnů.... Pokud měl někdo podobný problém popřípadě mi muže říci jak konkrétně postupovat... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Po 5 dnech ti jí zase odblokují. To je normální i třeba u Steamu. Pokuď provádíš víc plateb v krátkým intervalu, tak po Tobě automaticky chtějí ověření. Ověřit to jde pomocí osobky v bance, internetového bankovnictví nebo zavolání do banky. Měli by to pdblokovat celkem rychle. A nebo prostě počkáš těch 5 dní až to skončí samo. Ta blokace je pouze pro nákupy v daným obchodě. Tohle všechno je kvůli ochraně spotřebitele, když Ti například někdo odcizí údaje z karty, tak aby tam nemohl vykoupit celý obchod. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bednas Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Kde se dá nejvýhodněji zakoupit PS+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachoinfo Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Zdravím, potřebuji poradit. Přecházím z PS3 na PS4, zatím mám placený jeden PlayStation®Plus, který používám od začátku na PS3. Jenže mám dvě herní konzole, jednu jsem koupil synovi a druhou sobě. :-) Nechci něco pokazit a svůj primární účet jsem již do první PS4 zaregistroval a stáhl přes Store první hru. Syn má také svůj PSN účet ale bez PlayStation®Plus. Dosud nám stačila jedna konzole a jedno předplatné. Je možné, abych měl svůj primární účet ve dvou herních konzolích a zaplacené jedno PlayStation®Plus?? Nebo musím zakoupit i druhé předplatné? Pokud to již někdo řešil, budu rád za radu. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Snad se nepletu, ale... Pocet konzoli nic neresi, dulezity je pocet uctu, ktery tam mas. Jestli mas jeden ty a jeden synator, tak je to v klidu. Pokud pouzivate jede ucet na obou konzolich, tak si myslim, ze to muze take fungovat, nicmene omezene. Oba si ve stejny cas online nezahrajete. Ja mam doma PS3 a PS4 a pouzivam jeden ucet. Ale konzole mi nejedou soucasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Zdravím, potřebuji poradit. Přecházím z PS3 na PS4, zatím mám placený jeden PlayStation®Plus, který používám od začátku na PS3. Jenže mám dvě herní konzole, jednu jsem koupil synovi a druhou sobě. :-) Nechci něco pokazit a svůj primární účet jsem již do první PS4 zaregistroval a stáhl přes Store první hru. Syn má také svůj PSN účet ale bez PlayStation®Plus. Dosud nám stačila jedna konzole a jedno předplatné. Je možné, abych měl svůj primární účet ve dvou herních konzolích a zaplacené jedno PlayStation®Plus?? Nebo musím zakoupit i druhé předplatné? Pokud to již někdo řešil, budu rád za radu. Předem děkuji Synovu PS4 nastavíš pro tvůj účet jako primární a on bude moct hrát tvoje hry a online na svém účtu. Na svoji PS4 budeš moct hrát jen na svém účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachoinfo Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Děkuji za odpověď, toto jsem pochopil. Hry kupuji přes PlayStation®Store, a stahuji přímo do herní konzole. Bude je možné hrát současně on-line na těchto konzolích? Nebo tuto možnost bude mít pouze jeden z nás a nikoliv oba najednou? Jde mi především o to abychom mohli hrát on-line spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachoinfo Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Synovu PS4 nastavíš pro tvůj účet jako primární a on bude moct hrát tvoje hry a online na svém účtu. Na svoji PS4 budeš moct hrát jen na svém účtu. Děkuji za odpověď, toto jsem pochopil. Hry kupuji přes PlayStation®Store, a stahuji přímo do herní konzole. Bude je možné hrát současně on-line na těchto konzolích? Nebo tuto možnost bude mít pouze jeden z nás a nikoliv oba najednou? Jde mi především o to abychom mohli hrát on-line spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Ano, oba můžete hrát online současně, syn bude hrát na jeho účtu (účet bez pluska) a ty zase na svém (účet s pluskem). Oproti PS3 je omezení v tom, že ty nebudeš na své konzoli moct hrát na jiném účtu stažené hry a online, protože primární konzole bude ta synova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachoinfo Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Ano, oba můžete hrát online současně, syn bude hrát na jeho účtu (účet bez pluska) a ty zase na svém (účet s pluskem). Oproti PS3 je omezení v tom, že ty nebudeš na své konzoli moct hrát na jiném účtu stažené hry a online, protože primární konzole bude ta synova. Děkuji za vysvětlení. Ušetřil jsi mi peníze. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 December 2015: Far Cry 3: Blood Dragon, PS3 Freedom Wars, PS Vita Gauntlet: Slayer Edition, PS4 King’s Quest — Chapter 1: A Knight to Remember, PS4 Rocketbirds: Hardboiled Chicken, PS Vita SSX, PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Ať jdou už do zadele celá slavná Sony, aspoň na ty vánoce mohly dát něco normálního, když na to celý rok sra-y. Microsoft aspoň hodil toho Thiefa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Vetsinou jsem PS+ nabidku obhajoval, ze tam sice nejsou velke hry, ale i tak muzou byt fajn. Ale tenhle mesic je to fakt bida, Microsoft Sony rozdrtil svou nabidkou. Minule vanoce jsme alespon dostali Injustice... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Tak nic extra to teda pravda není ovšem lepší než ty indí kokociny to je. Jinak Thief už na PS+ byl [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Thief byl, ale na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.