Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PlayStation®Plus

nepster

Recommended Posts

V ukladaní do cloudu veľký zmysel nevidím, v prípade potreby si viem uložené pozície zazálohovať aj z disku. Tá ikonka pri avatare by ma mrzela viac. Že ponuka hier v PS+ je rovnaká pre oba trhy mi je jasné, skôr mám skúsenosť, že niektoré hry sú na našom (európskom) nedostupné, v porovnaní s USA. Tým nemyslím len v zľave, ale celkovo. Každopádne dík za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

njn, ale keď sa mi PS rozbije, tak ma uložené pozície budú trápiť ako posledné;) navyše hrám väčšinou online a každá hra má svoj online účet, kde sa všetko ukladá automaticky. Tak či tak, ikonku chcem, tak to asi nebudem komplikovať a budem proste používať jeden účet ako master aj primárny zároveň.

Odkaz ke komentáři

Čau kluci,potřebuji poradit jak prosím aktivuji ps+ 14dní free na US účtu když to vyžaduje kartu a nechce mi ji to vzít.Dá se někde získat kod nějak jinak?Děkuji za odpověd.

Mam dojem ze to nejde, protoze tim 14 dennim clenstvim souhlasis s nasledujicim obnovenim clenstvi coz bez karty nejde. Pokud se pletu rad se necham opravit ;)

Odkaz ke komentáři

môže mi niekto vysvetliť, ako mám vyhľadať na PS store všetky hry, ktoré sú označené ako PlayStation®Plus EXCLUSIVE? keď browsujem hry cez "discounts", je ich tam ledva 3 strany, ale napr. som teraz pozeral Driveclub a ten má špeciálnu cenu označenú ako +EXCLUSIVE, pritom v tom zozname "discounts" nie je.. ani pod položkou PlayStation®Plus.. predpokladám, že to nie je jediná hra.. tak ako ich nájsť?

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Však sem ti to psal výše, že žádný zaručený způsob jak mít ty hry nějak pohromadě a nehledat je není. Mají v tom prostě bordel toť vše. Např. sem koukal na PS+ a mají tam 12 měsíců za 1299,- a 12 měsíců za 519,- samozřejmě to druhé je chyba že jo, ale tak vesměs bohužel store funguje :D

Odkaz ke komentáři

keby aj zľava bola, nič extra výrazné to nebude.. napr. progamingshop na slovensku mal teraz zľavu na xbox live gold za 37€ na rok (z pôvodných 50€), ale inak som nevidel nič.. jediná akcia z minulosti ohľadne PS+ čo viem bola, že si k ročnému predplatnému dostal ďalšie 3 mesiace zadarmo.. príp. si dostal 3 mesačné predplatné k novej konzole, také akcie sú aj teraz.. napr. 1TB verzia s SW Battlefront

Odkaz ke komentáři

keby som sa mal pre PS+ rozhodovať len na základe hier, ktoré tam boli zaradené v minulosti, tak to by som sa nahovoriť určite nenechal. až na pár výnimiek to naozaj nie je nič extra za tie 2 roky, čo sa PS4 týka...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)#PlayStation_4

Odkaz ke komentáři

mám dotaz ohľadne ďalších zliav na hry, ktoré už boli v PS+.. chcel by som napríklad Rocket League, ktorú hrávam na PC a teda sa mi nechce platiť za to isté na PS4.. už to raz bolo zadarmo v rámci PS+, to znamená, že znova to už určite nebude.. máte skúsenosti, že niektorá hra, ktorá bola niekedy v minulosti zadarmo v PS+ mala ešte neskôr nejaké zľavy alebo dodatočné výhody pre PS+ predplatiteľov, ktorí "prišli neskôr"? alebo je nejaký iný spôsob, ako sa k takejto hre dostať dodatočne?

taktiež nerozumiem, prečo je hra Drive Club v niektorých zoznamoch uvedená ako PS+ hra za október 2014 (10/2014) a v oficiálnom zozname na wiki nie je. inak je v PS Store ako PS+ exclusive za 15€ (ako som už asi písal aj predtým), ale iné hry v zľave nie sú (napr. spomínaná Rocket League)

Odkaz ke komentáři

Na Rocket League určitě nějaká sleva zase bude a s tou kupou DLC, co k tomu začali hrnout, to vidím časem i na nějakou "complete" edici za zvýhodněnou cenu.

Driveclub je fakt spíš takové demo a bylo to v plusku navíc mimo klasickou měsíční nabídku (a o rok později, než bylo původně oznámeno :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu