macplash Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 V ukladaní do cloudu veľký zmysel nevidím, v prípade potreby si viem uložené pozície zazálohovať aj z disku. Tá ikonka pri avatare by ma mrzela viac. Že ponuka hier v PS+ je rovnaká pre oba trhy mi je jasné, skôr mám skúsenosť, že niektoré hry sú na našom (európskom) nedostupné, v porovnaní s USA. Tým nemyslím len v zľave, ale celkovo. Každopádne dík za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Když se ti psko rozbije tak si určitě zálohu na usb neuděláš,tak proto ten cloud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 njn, ale keď sa mi PS rozbije, tak ma uložené pozície budú trápiť ako posledné;) navyše hrám väčšinou online a každá hra má svoj online účet, kde sa všetko ukladá automaticky. Tak či tak, ikonku chcem, tak to asi nebudem komplikovať a budem proste používať jeden účet ako master aj primárny zároveň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Čau kluci,potřebuji poradit jak prosím aktivuji ps+ 14dní free na US účtu když to vyžaduje kartu a nechce mi ji to vzít.Dá se někde získat kod nějak jinak?Děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Vítku, obávám se, že bez karty to nelze aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Čau kluci,potřebuji poradit jak prosím aktivuji ps+ 14dní free na US účtu když to vyžaduje kartu a nechce mi ji to vzít.Dá se někde získat kod nějak jinak?Děkuji za odpověd. Mam dojem ze to nejde, protoze tim 14 dennim clenstvim souhlasis s nasledujicim obnovenim clenstvi coz bez karty nejde. Pokud se pletu rad se necham opravit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 má pravdu ten chlapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 môže mi niekto vysvetliť, ako mám vyhľadať na PS store všetky hry, ktoré sú označené ako PlayStation®Plus EXCLUSIVE? keď browsujem hry cez "discounts", je ich tam ledva 3 strany, ale napr. som teraz pozeral Driveclub a ten má špeciálnu cenu označenú ako +EXCLUSIVE, pritom v tom zozname "discounts" nie je.. ani pod položkou PlayStation®Plus.. predpokladám, že to nie je jediná hra.. tak ako ich nájsť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Podle mě na to nějaký návod není než ,,ručně" zkusit hledat. Sony má v tom Store pěknej zmatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 já tam mám 3 HLAVNÍ SLOŽKY A JEDNA Z NICH JE PLAYSTATION PLUS a tam jsou hry zdarma :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 ja nehovorím o "hrách zdarma", ale o hrách označených ako PlayStation®Plus EXCLUSIVE so špeciálnou cenou, viď. spomínaný Driveclub: https://store.playstation.com/#!/en-sk/games/driveclub-full-game-for-playstationplus/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Však sem ti to psal výše, že žádný zaručený způsob jak mít ty hry nějak pohromadě a nehledat je není. Mají v tom prostě bordel toť vše. Např. sem koukal na PS+ a mají tam 12 měsíců za 1299,- a 12 měsíců za 519,- samozřejmě to druhé je chyba že jo, ale tak vesměs bohužel store funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 SAIXX jasné, ty si to napísal jasne a zrozumiteľne;) ja som reagoval na eRIKa;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilemslajs91 Odesláno Prosinec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 Zdravím. Nemáte prosím někdo nějaké tipy, kde teď co nejlevněji sehnat členství PS Plus na 3, nebo 12 měsíců? Nebo jestli náhodou není možné, že by během Vánoc byla akce na PS Store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Prosinec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 O vánocích je možné všechno. I to, že napadne sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 Vzhledem k tomu, že se musí platit mulťák na PS4 tak bych moc nepočítal, že zrovna na PSN bude sleva. Mrkni tady na fóru do prodeje nebo sledovat akce na netu např. CZC nebo Alza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 keby aj zľava bola, nič extra výrazné to nebude.. napr. progamingshop na slovensku mal teraz zľavu na xbox live gold za 37€ na rok (z pôvodných 50€), ale inak som nevidel nič.. jediná akcia z minulosti ohľadne PS+ čo viem bola, že si k ročnému predplatnému dostal ďalšie 3 mesiace zadarmo.. príp. si dostal 3 mesačné predplatné k novej konzole, také akcie sú aj teraz.. napr. 1TB verzia s SW Battlefront Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Už dlouho vím, že si nechci kupovat ps plus no a dneska se automaticky strhla částka za předplatný na rok :) Tak snad Sony představí něco pořádnýho za těch 12měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 keby som sa mal pre PS+ rozhodovať len na základe hier, ktoré tam boli zaradené v minulosti, tak to by som sa nahovoriť určite nenechal. až na pár výnimiek to naozaj nie je nič extra za tie 2 roky, čo sa PS4 týka... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)#PlayStation_4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Kdyz jsem si projel co uz v PS plus bylo. Tak musim rict,ze nejlepsi nabidka byla v breznu tohoto roku :) Valian hearts pro me prekvapeni roku a Oddworld srdcovka z PS2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 no vidíš.. to je o uhle pohľadu.. Valiant Hearts som hral na iPade a Oddworld na PC, takže pre mňa práve ten mesiac nestál ani za zmienku;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Jo březen byl suprový Abe mi udělal obrovskou radost, pro me to byla srdcovka z playstationu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 mám dotaz ohľadne ďalších zliav na hry, ktoré už boli v PS+.. chcel by som napríklad Rocket League, ktorú hrávam na PC a teda sa mi nechce platiť za to isté na PS4.. už to raz bolo zadarmo v rámci PS+, to znamená, že znova to už určite nebude.. máte skúsenosti, že niektorá hra, ktorá bola niekedy v minulosti zadarmo v PS+ mala ešte neskôr nejaké zľavy alebo dodatočné výhody pre PS+ predplatiteľov, ktorí "prišli neskôr"? alebo je nejaký iný spôsob, ako sa k takejto hre dostať dodatočne? taktiež nerozumiem, prečo je hra Drive Club v niektorých zoznamoch uvedená ako PS+ hra za október 2014 (10/2014) a v oficiálnom zozname na wiki nie je. inak je v PS Store ako PS+ exclusive za 15€ (ako som už asi písal aj predtým), ale iné hry v zľave nie sú (napr. spomínaná Rocket League) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Pokud si dobre pamatuju, tak rocket league bylo ve sleve celkem nedavno(mozna 2 mesice zpatky). Driveclub byl pro PS+, ale jen specialni ocesana edice s 1 lokaci a 10 auty da se rict jen takove demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Na Rocket League určitě nějaká sleva zase bude a s tou kupou DLC, co k tomu začali hrnout, to vidím časem i na nějakou "complete" edici za zvýhodněnou cenu. Driveclub je fakt spíš takové demo a bylo to v plusku navíc mimo klasickou měsíční nabídku (a o rok později, než bylo původně oznámeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.