pilulkin Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Pokud někdo nedostal email od Sony, tak už jsou oznámeny lednové hry pro PS4: Grim Fandango Hardware: Rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 To nam ten Novy rok pekne zacne. Uz se nemuzu dockat dalsich oznameni od Sony:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 tak "příště" už fakt ten killzone anebo knack :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 V tom e-mailu od SONY je i kód na Grim Fandango Remastered Theme pro PS4, skoro jsem to přehlédl. Nevím, jestli máme všichni stejný, můj je QH68-A5NQ-AB42 (už jsem ho aktivoval). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Mám ten samý kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 a na vitu popřípadě ps3 ještě nic oznámené není? Jinak koukal jsem na to HR a može to být stejná prča jako rocket liguére :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Hardware jsem hrál betu a vcelku zábava to byla. Akorát je škoda, že jsou nebo byly malý mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Ten kod na téma mají všichni stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Tady se tvářej, že vědí už i zbytek her: http://www.brashgames.co.uk/2015/12/30/playstation-plus-games-revealed-for-january-2016/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Januar 2016: Dragon Age: Origins, PS3 Grim Fandango Remastered, PS4, PS Vita Hardware: Rivals, PS4 Legends of War Patton, PS Vita Medal of Honor Warfighter, PS3 Nihilumbra, PS Vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 https://twitter.com/kazhiraiceo/status/682242717779386368 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 To už je fakt k pláči ten výběr..na PS4 dostanu hru z roku 1998 a nějakou online kravinu se stejným principem jako x dalších podobných her. Jediné, co za to stojí, je výběr pro PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfka84 Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 to mas pravdu je to k placi to jsou opravdu hry jak vino,to at si sony strci nekam tohle to,ps plus uplne k nicemu fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Fajka. .plus k ničemu? A po netu budeš hrát jak? :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 otázka.. na SK PSN účte som kúpil Rocket League + 2 DLCčka, ale keďže mi prestala fungovať kreditka, (európsky support ma odkazuje na český a od českého mi za 6 dní neprišla žiadna odpoveď), tak som si vytvoril CZ PSN účet.. budem môcť dokúpiť posledné DLC cez nový účet a všetko bude fungovať? chcem ďalej hrať na SK účte, kde mám trofeje a nakúpené iné hry, ale momentálne tam teda nemôžem nič pridať, keďže na SK PSN účte je kreditka jediný spôsob, ako naplniť peňaženku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Tak ji nahraď novou funkční ne. Na co složitě nový účet atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 presne to som urobil, dal som úplne novú kreditku a stále tá istá chyba.. credit card information is not valid. je to známy problém, vygoolil som tisíce príspevkov a skúsil všetko možné.. proste to ľudia riešia tak, že použijú buď paypal alebo predplatené karty.. ale ani jedno z toho nie je dostupné pre SK store.. takže asi tak.. a navyše.. tá stará je takisto funkčná.. doteraz som s ňou platil a napĺňal PS store peňaženku bez problémov.. zrazu z ničoho nič nefunguje.. pritom napr. paypal ide v poriadku.. takže to je problém u Sony, nie u mňa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 V tom případě jedině pak zkusit spíš zavolat na podporu než čekat na mailovou odpověď. Přijde mi to naprosto zbytečný to takhke řešit pokaždý zakládat nový účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 kde nájdem telefonický kontakt na českú podporu? na anglickú som volal.. oni ma odkázali na českú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 +420 225 341 407 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 skúsim, vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfka84 Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 no jasně tak jsem to zas nemyslel jen me stve ze sony tam dava takove hry,pro me zklamani to je cele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Sony dala spatnou PSVita hru do PS+, jednala se o PSP hru z roku 2010 Legends of Wars: Pattons Campaign. Ovsem Sony uznala chybu a nahradila aktualni hrou urcenou pro PSVitu History Legends of War (2013). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Ale kdo stihl stáhnout i Pattona, tak mu zůstane i ten :D Jako já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 Zdá se mi to, nebo na PS4 už nejde dát do knihovny PS3 nabídka her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.