Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PlayStation®Plus

nepster

Recommended Posts

otázka.. na SK PSN účte som kúpil Rocket League + 2 DLCčka, ale keďže mi prestala fungovať kreditka, (európsky support ma odkazuje na český a od českého mi za 6 dní neprišla žiadna odpoveď), tak som si vytvoril CZ PSN účet.. budem môcť dokúpiť posledné DLC cez nový účet a všetko bude fungovať? chcem ďalej hrať na SK účte, kde mám trofeje a nakúpené iné hry, ale momentálne tam teda nemôžem nič pridať, keďže na SK PSN účte je kreditka jediný spôsob, ako naplniť peňaženku..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne to som urobil, dal som úplne novú kreditku a stále tá istá chyba.. credit card information is not valid. je to známy problém, vygoolil som tisíce príspevkov a skúsil všetko možné.. proste to ľudia riešia tak, že použijú buď paypal alebo predplatené karty.. ale ani jedno z toho nie je dostupné pre SK store.. takže asi tak..

a navyše.. tá stará je takisto funkčná.. doteraz som s ňou platil a napĺňal PS store peňaženku bez problémov.. zrazu z ničoho nič nefunguje.. pritom napr. paypal ide v poriadku.. takže to je problém u Sony, nie u mňa..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu