Kinimod84 Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 to máš jedno ted bude Division tak si to online hraní co platím a zatím jsem nevyužil vyberu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 nezapomeňte před pýčováním, že hry "zdarma" jsou jenom doplněk k mulťáku, osobně už víc využívám slevy pro pluskaře Ale nedá mi to a hry na březen v obraze (komu sa nechce pouštět video) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 V Sony jsou tak hodni, ze nam kazdy mesic setri misto na disku. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 hosi ked si stiahnem hry ktore sa daju hrat len ked mam ps Plus budem ich moct hrat aj na dalsi mesiac ked uz budu zasa ine hry? respektive ak si ich uz raz stiahnem a budem mat ps plus mozemich uz (dozivotne) hrat? aj ked. uz o mesiac budu spoplatnene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 24, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Tahle otázka tu byla zodpovězená asi milionkrát stačí trošku číst... Hry v PS+ budeš moct hrát pouze v době předplatného pokud ti vyprší hry ti sice zůstanou, ale nepůjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 fungovalo tento vikend to ps plus zdarma ?? muselo se to nejak aktivovat nebo neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Únor 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2016 Tahle otázka tu byla zodpovězená asi milionkrát stačí trošku číst... Hry v PS+ budeš moct hrát pouze v době předplatného pokud ti vyprší hry ti sice zůstanou, ale nepůjdou Nee to sem nemyslel. myslel som ze kdyz mi propadne ps plus a ja si ho aktivuju treba o dva mesiace tak ze ci stale budu moci hrat tie hry zdarma i kdyz uz budu v ponuke zase ine hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 25, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2016 Je jedno jak si to myslel vše je tu zodpovězeno. Pokud ty hry stáhneš tak ti samozřejmě zůstanou s tim co jsem psal a to sice, že hrát pak půjdou pouze pokud budeš mít PS+ aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 PS+ hry za březen (marec) jsou na storu + už lze stahovat multiplayerovou betu Uncharted 4, která půjde přes víkend. Pařbě zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 hry tento měsíc, to je opravdu výplod dětské fantazie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Kdyby jste si někdo chtěl stáhnout ty březnový srajdy nebo si pouze PS+ vyzkoušet, protože ho nemáte, tak tady máte kód :psp:: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Sorry za menší OP,ale jede vám ps network? Nemůže se dostat na store,ale normálně se mi stahujou aktualizace. Nějak ani nemůžu najít vyjádření od Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 (upraveno) Přes mobil nebo počítač mě jde. Upraveno Březen 4, 2016 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Nahodou, ten Rambo, ten je bobma... Sedim u toho už tri hodiny a nemuzu se odtrhnout:) nejlepsi jak Stalone dycky zarve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 jardo jasný možná že by to byla bomba na 8bitovky, ale určitě né na ps4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 A proc ne? Pokud na tom nekdo vyrůstal rad si to zahraje na ps4 včetně me ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Pesne, nikde neni psany ze spousta lidi nedostane chut na nejakou graficky oldschool hru :D a hlavne hry jsou to zdarma, takze rozcilovat se nad tim ze mi nekdo neco dal zadarmo a me se to nelibi neni uplne dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 (upraveno) rowan nikdo Vám to nebere já jsem na tom taky vyrůstal, ale bomba to pro mě není.;) perry nikdo se nerozčiluje je mě to fuk jen říkám jak to vidím já a ano je to zadarmo kdo chce zahraje kdo ne nehraje Upraveno Březen 7, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Pesne, nikde neni psany ze spousta lidi nedostane chut na nejakou graficky oldschool hru :D a hlavne hry jsou to zdarma, takze rozcilovat se nad tim ze mi nekdo neco dal zadarmo a me se to nelibi neni uplne dobre :D Perry nevim o tom ze by ty hry byli zadarmo. Podle me je prasarna platit rocne 1300,- ze si chci obcas s prateli zahrat online. A dalsi vyhody Ps plus nevidim, slevy atd. nevyuzivam. Kdyby Sony obcas hodila do nabidky nejaky starsi AAA urcite by jim to neuskodilo. Kdyz se po divam jake hry nabizi Microsoft pro sve Gold cleny to je jina liga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Pokud se to někomu nelíbí nemosí nic platit a hry nestahovay. Btw když se oháníš ms vzpomeň si, kdo na minulé generaci konzolí vymyslel platit za mulťák. A že dávají ke goldu možná lepší hry? Šak jim nic jiného nezbývá když sa senomet prodává asi stejně jako ledničky v Grónsku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Ja furt nevim jestli nekteri jsou opravdu takový tupci nebo tk jen delaji :( doprdele spocitej si kolik toho je "zdarma" za rok na vsechno (ps4, ps3 a vita) spocitej si kolik by to normalne stalo to vsechno koupit a pam odecti tech tvojich 1300 za roční plus účet ( pokud ani tak nepochopis nic tak pripocti slevy a to ze hrajes MP) nevim no myslis ze vyvojari zerou travu? A ohledně MP myslis ze servery ktere zvladaji takove napory hráčů jsou zadarmo? Nevim opravdu nad cim kazdy mesic nekteri brecite...kdyz jste si porizovali ps4 jasne jste vedeli ze se ps plus platit musi....♥♥♥♥♥ uz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Presne jak rika rowan :D a navic ukazte mi jedinyho bl.becka kterej si koupi ps plus na rok JEN kvuli ps plus hram zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Btw....ja chytnul rocni plusko v akci za 600 4ks takze mam do 2019 klid ted ;) :* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Tk to je hodne pekny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 (upraveno) Chlapi nikdo tady nebrečí, ale někteří tady mi fakt připadete jak kdyby Vám sony platila za to co tu říkate že všechno co udělá sony je dobré přece to že sony poráži konkurenci neznaméná že musí dělat z lidí ovce a cpát tam kostkované hry kdybych chtěl takové hry hrát koupím si na aukru za tři stovky 8bitovky a ne stroj za 10tisíc a ano nikdo mě nenutí to kupovat já ani na ty hry nenádavám je už mě to fuk co tam dají jen nechápu jak tady furt sony vychvalujete vždycky si najdete prostě něco aby jste sony obhájili ted je to zrovna nostalgie k Rambo hře :) Mandaz takže jinými slovy říkaš že sony na lidi kašle když už poráži konkurenci tak na co se jim vyrovnávat v nabídce her zdarma v rámci členství ;) Rowan každý není takový fanatik aby vlastnil všechny výrobky od sony (ps vita, ps3) aby v rámci členství stáhli 9 her zdarma ;) Upraveno Březen 7, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.