Mandaz Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 pro mne rozhodně lepší než špekulované watchdogs, které mám :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 No jednu chvilku sem si říkal paráda aspoň ho nemusím kupovat [emoji3] jelikož ta hra je pro mě nějak nemastná neslaná ale když je květen lepší než prozatímní nabídka tak mě je to taky celkem fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Pro me nic zajimaveho, protoze hry typu tropico me nebavi, to bych radsi ten watchtdogs. Kazdopadne na co pluskove hry, kdyz bude UNCHARTED !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Hmmmmm taky pravda [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Ančártyd a důůům 4 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Tajo suprovej mesic :D ten table top racing vypada skvele :D vzpominam na micromachines na PS1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 Ze by nam zarilo na lepsi mesice? Za posledni dva se Sony hodne vytahla a jen cena Zombi a Tropico by se srovnala cene ps plus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 28, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 No Zombi podle toho co sem zatím hrál by si nemohlo nárokovat víc jak 149,- [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 a mandaz si to koupil za plnou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 no Tropico zrovna není můj šálek kávy, ale tak aspon je to HRA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Zatím to není potvrzené ale free games na june 2016 by mneli být GONE HOME a NBA 2K16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Asi jako před měsícem Watch_Dogs :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 dávaji si pekne na cas kaketi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Premysli, kterou z tech hovadin nam tam hodi tento mesic a kterou pristi.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 NBA 2K16 je dobrý tip, podle mě šance, že to tam bude je asi taková, jako že dnes ve Sportce vyhraju 300 miliónů .. ajo, já si vlastně ještě ani nevsadil :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Ti si teda dávají pořádně na čas. Třeba nám tentokrát nedají nic, aby jsme byli my nevděčníci, příště rádi i za ty hopsačky. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Mnohdy si rikam, ze by snad bylo i lepsi kdyby tam nic nedali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Manšoust je dalsi z nevdecniku :D tyvele ja jsem rad za kazdou hru co daji zadarmo i kdyz je to hopsacka..ted jsem si stahl Escape plan a muz rict ze to je bomba hra a jsem rad ze ji tam mam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Ty jeden Manšouste :D, jo obcas je tam nejaka hra, kterou bych si nekoupil a pobavi, ale vetsinu casu tam jsou hry, ktere vypadaji, ze meli byt puvodne na mobily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Hale bacha neurážaj mobile :lol: Bude pecka ančártyd 4 a hotovo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Tk treba broforce byla hra s otresnou grafikou ale neskutecnou hratelnosti :D ja to proste beru z pohledu toho ze mam neco zdarma a pobavi to ;) i kdybych to stahl zahral si a smazal, jsem tak vychovanej ze darovanymu koni na zobe nekoukam :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 NBA 2K16 (PS4) Gone Home (PS4) Echochrome (PS3) Siren: Blood Curse (Episodes 1-12) (PS3) God of War: Chains of Olympus (PSP/PS Vita) Little Deviants (PS Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 (upraveno) není možná, vážně enbíej :lol:EDIT: Byls o pár vteřin rychlejší Manouste ;)Nba je pro mne bomba, je to taká ta hra, kterou uvažuju že zkusím ale nikdy nekoupím :D A fčíl ju možu stáhnout a zkusit jestli mne bude bavit anebo ne. Upraveno Květen 31, 2016 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 tak 6 dni stara zprava o leaknuti nba a home byla pravdiva,tak tomu zacnu asi verit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 31, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 není možná, vážně enbíej [emoji38] EDIT: Byls o pár vteřin rychlejší Manouste ;) Nba je pro mne bomba, je to taká ta hra, kterou uvažuju že zkusím ale nikdy nekoupím :D A fčíl ju možu stáhnout a zkusit jestli mne bude bavit anebo ne. Až zjistíš to ovládání co je tak na cca 1/10 toho všeho tak tě chuť přejde [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.