lostkojot Odesláno Září 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2016 Ondatra : resident evil je dobrá zpráva :-) už jsem ho sice dřív koupil na xbox one. Ale zahraju rád znovu na mateřské ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Říjen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 Zdravím mám dotaz. Prodávám PS4, na kterým mám dva účty. Jeden svůj vlastní, na kterém mám členství PS Plus a druhý, se kterým jsem nakupoval hry a sdílel s kamarádem. Oba jsou primární. 1.) Lze členství PS Plus přenést na další vytvořený účet? 2.) Na sdíleném účtu mám nastavenou kartu pro nákup na PS Store, jak jí vymažu? 3.) Co vše udělat při prodeji konzole? Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 1) členství ani jiný zakoupený obsah přenášet na jiný účet nelze. 2) https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/store---transactions/payments---refunds/how-to-use-your-playstation-4-to-delete-card-details/3) (Settings) > [initialization] > [Restore Default Settings LUKY7 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Říjen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 1.) Co když se zanechá účet se zaplaceným PS Plus a jen se vytvoří nový účet? 3.) Nesmažou se tím hry na disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 1) Moc nerozumím otázce. 2) Smažou, ale pokud prodáváš ps4, tak ti to může být jedno. Stejně nepůjdou hrát, pokud neprodáváš zároveň i účet. V tom prípadě si je ale nový majitel může stáhnout znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 před 9 hodinami, LUKY7 napsal: 1.) Co když se zanechá účet se zaplaceným PS Plus a jen se vytvoří nový účet? 3.) Nesmažou se tím hry na disku? 1) pokud bude ucet v konzoli nastavenej jako primarni, vsechny ucty v konzoli budou diky ps+ moct hrat online LUKY7 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 Díky za reakce. Nakonec jsem to udělal tak, že jsem ponechal všechny účty (první s členstvím PS Plus a druhý, na kterém jsou hry) a odhlásil jsem je z PSN. Snad se s těmi účty nic nestane, když nebudou přihlášený na PSN. Ještě by mě zajímalo: Kdybych si náhodou zase koupil PS3/4, je možnost se přihlásit na svůj účet (ten první s PS Plus) a nastavit si ho jako primární? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baggio83 Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 chci se zeptat,jsem novaček ps4,zajima mě to playstation plus,je tam 14dni free,da se to využit tak že bych nemusel platit?jo a taky se chci zeptat,da se udělat registrace zdarma na playstation plus nebo zato budu muset platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 Když je to 14 dní free tak za to samozřejmě neplatíš. Dál pak už platit musíš, zdarma to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baggio83 Odesláno Říjen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 a ta registrace je zdarma?budu muset použit platebni kartu?a kde udělam tu registraci,diky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 Ano registrace(vytvoření účtu) je samozřejmě zdarma a provedeš ho třeba přímo v konzoli. Kartu to po tobě bude chtít v případě PS plus i na těch 14 dní kvůli ověření jinak pak jen na nákupy. Samozřejmě za free ti to nic nestrhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baggio83 Odesláno Říjen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 před 6 minutami, SAIXX napsal: Ano registrace(vytvoření účtu) je samozřejmě zdarma a provedeš ho třeba přímo v konzoli. Kartu to po tobě bude chtít v případě PS plus i na těch 14 dní kvůli ověření jinak pak jen na nákupy. Samozřejmě za free ti to nic nestrhne ale ja nevlastnim žadnej učet v bance,kartu nemam,tak že to asi nepujde udělat co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 No jedině koupit něco jako je blesk peněženka nebo jak to je. Ostatní budou asi moudřejší jelikož já toto nepoužívám. Bez karty pouze vytvoříš účet ale bohužel bez ní nepůjde ani to 14 denní zdarmaA necituj předchozí příspěvky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 Kup si kupon Playstation Plus a ten 12 miestny kod zadas priamo v konzole. Zaloz si cesky ucet a kup si ceske plusko na 1 rok. Nemusis riesit ziadne platobne karty a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baggio83 Odesláno Říjen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 Před hodinou, taurus napsal: Kup si kupon Playstation Plus a ten 12 miestny kod zadas priamo v konzole. Zaloz si cesky ucet a kup si ceske plusko na 1 rok. Nemusis riesit ziadne platobne karty a pod. prosimtě kde založim učet a kde koupim to plusko na rok,mužeš mi sem poslat link na tu registraci a potom taky na to plusko atd,..diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action?request_locale=en_CZ http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-plus-365-day-subscription/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baggio83 Odesláno Říjen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 před 15 minutami, woodstock69 napsal: https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action?request_locale=en_CZ http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-plus-365-day-subscription/ diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 V listopádu sa můžem "těšit" na: Everybody’s Gone to the Rapture, PS4 The Deadly Tower of Monsters, PS4 DiRT 3, PS3 Costume Quest 2, PS3 Letter Quest Remasterd, PS Vita (Cross Buy s PS4) Pumped BMX+, PS Vita (Cross Buy s PS4 a PS3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 Jsem rad za Everybody’s Gone to the Rapture, uz predtim jsem premyslel nad koupi, tak jeste, ze jsem to nekoupil :D. Zrovna jsem schoval PS3, ze na tom uz hrat nebudu, ale ten DIRT3 vypada lakave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 Tolik ke spekulacím o Watch Dogs a dalším AAA titulům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 Já slyšel špekulácije že tam měl být batlfíld1, star wars batlfront nebo nhl17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 To teda nevím kde na ty spekulace chodíte. Dle mých zdrojů tam mělo být Horizon: Zero Dawn a GT Sport [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 Saixx jj, aj to jsem slyšél, dokonce sa špekulovalo aj o cod infinity warfare a o the last guardiján Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 Jn ty spekulace už ani nesleduji ,watch dogs mnel být free snad už od apríla Jinak tahle novembrová nabídka není na zahození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 https://blog.eu.playstation.com/2016/11/30/playstation-plus-in-december-invisible-inc-stories-the-path-of-destinies-more/ lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.