Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Těch 599 Kč za hru není výkupní cena, je to prodejní cena v JRC preowned. Já jsem to udělal tak, že jsem si v JRC koupil Order a Need for Speed, obojí po 599 Kč, a hned jsem si zarezervoval Fallout 4. Obě hry teď mám doma, Order dohraju o víkendu :) V úterý jim ty hry přinesu a oni mi dají Fallouta, mám podepsanou předkupní smlouvu.

Prodavač mi už v úterý nabídl Battlefront, ale asi to začali inzerovat až teď.

Odesláno (upraveno)

Zdar chlapi, chtěl jsem bych se optat na tuhle akci o které píšete. kdybych jim donesl Knack a Destiny PS4 verzi, tak dám jen korunu a oni mi předobjednají Fallout 4 nebo SW Battlefront? Bylo by taky možné využít této akce s tím že jim donesu jednu hru v hodnotě 599,- a 2 hry každá v hodnotě 299,-? Děkuji za odpověď, pročetl jsem tady celé téma, ale pořád se mi tomu nechce věřit...

Velmi děkuji :)

Upraveno uživatelem Shumanic
uprava
Odesláno
Zdar chlapi, chtěl jsem bych se optat na tuhle akci o které píšete. kdybych jim donesl Knack a Destiny PS4 verzi, tak dám jen korunu a oni mi předobjednají Fallout 4 nebo SW Battlefront? Bylo by taky možné využít této akce s tím že jim donesu jednu hru v hodnotě 599,- a 2 hry každá v hodnotě 299,-? Děkuji za odpověď, pročetl jsem tady celé téma, ale pořád se mi tomu nechce věřit...

Velmi děkuji :)

čau takhle to nefunguje... ty hry musí být v jejich preowned prodejní hodnotě 599,- . Btw. mám trochu strach že tu akci stáhnou :D mají na webu napsáno že to můžou ukončit bez udání důvodu. Btw. ve středu si taky půjdu do jrc zapsat smlouvu - mám to rezervovaný jen telefonicky :D

Odesláno
včera byl poslední den na fallout kdy se to dalo udělat. last of byl za 699 ale watch dogs jenom 499 tak to nevzali

jo pro mě z nepochopitelnýho důvodu mají watch dogs na PS4 za 499 a na PS3 za 699 :D mělo by to být naopak :D btw. Watch dosg je suprová hra, nechápu proč to sklidilo takolik hejtů. Mě to baví nehorázně, nic moc jsem od toho nečekal takže příjemné překvapení.

Odesláno

CoD Black Ops 3 za 1.249,- Kč

http://www.kasa.cz/hra-activision-playstation-4-call-of-duty-black-ops-3-en-87728em/

A taky tam mají PSN Live cards (nabití peněženky) 1000 kč za 899,-Kč

http://www.kasa.cz/predplacena-karta-sony-pspgo-ps-vita-ps3-ps4-psp-v-hodnote-1000-kc-ps719238997/

Osobně jsem tam před chvilkou bral BO3, 2 live cards a stálo mne to 3.087,- kč. A to se vyplatí :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu