Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Moderators
Odesláno

Tohle je poslední upozornění na to, abyste se svými příspěvky drželi tématu, jehož název je "[PS4] Cenové akce - všechny sem!" a jehož hlavní a jediný účel je v tom, abyste informovali o zajímavých cenových akcích a slevách.

Diskuze o tom, komu, co a jak moc hučí, jak funguje to a ono a jestli s tím je spokojen apod. nepatří sem, jen tu zbytečně zvyšují počet stránek tématu, odvádějí pozornost od jeho podstaty a ztěžují hledání informací, které by se tu měly dát najít. Diskuze o hlučnosti konzole směřujte do sekce "PS4 Hardware", stejně tak jako každou další diskuzi mimo toto téma do příslušné sekce, odpovídající dané tématice.

Až najdu čas a pořeším důležitější věci, tak to tu pročistím a jak to tak vidím, tak z 97 stran udělám tak 20 ;)

Dělejme si to tu příjemné a užitečné pro nás, pro komunitu a pro nově příchozí.

Nové koště nově mete a v mém případě se na to lze spolehnout ;)

Odesláno (upraveno)

Zakoupil jsem take novou revizi, a jsem velice spokojen. Konzole i pri vetsi zatezi nejde moc slyset, takze tato revize je velice povedena. :)

Assassin: Napsat takovou věc 6 minut potom, co moderátor nad tebou upozorňoval na off-topic příspěvky? Tak to už chce pořádnou dávku odvahy a drzosti.

ceCko: O žádnou drzost nejde, měl jsem to rozepsané přes mobil, tudíž jsem si nevšiml toho, že drak3go přidal výše zmíněný příspěvek. Do teďka jsem o něm nevěděl.

Upraveno uživatelem ceCko
Odesláno (upraveno)

popravde mohli by jste uz jit doprdele s tou hloucnou konzoli, i kdyz drag3go napise,nepiste sem o tehle kravinach,stejne se najdou ♥♥♥♥♥ove co o to musi psat a bohuzel se jim i stavam ja,ze sem musim reagovat

Assassin: příspěvek smazán a uděleno upozornění. Příště takový příspěvek jednoduše nahlaš a já se už o to postarám :thumbup:

Upraveno uživatelem Assassin

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu