pilulkin Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Osobne se na procenta vubec nedivam, zajima me jen konecna cena v Kc, takze mi je celkem fuk, z jakych cen ty slevy kouzlej. A rec je jen o cene hry na storu, neresim krabicovky, tam jsou ty ceny proste jinde. panzpohadky a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 21, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 zatim nejlepší akce jsem našel na Indonezskym PSN. AC: Origins Gold edice za 52$ a roční plusko za 21$. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Star Wars Battlefront II 1299,-- Tesco Kralovo pole Brno tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Čau, prosim Vás, mám US a CZ účet. Na US účtu jsem si teď prodloužil PS+, mám ho aktivovaný jako primární, ale když se přepnu na CZ účet, tak ve storu nemůžu nakupovat za ps+ ceny. Nevíte čím to může být? Měl jsem za to, že v rámci jedné konzole stačí jedno ps+, které se nasdílí ostatním podúčtům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Samozrejme, ze nemuzes, to sdileni plati jako pro hrani MP. Abys mohl nakupovat za ps+ ceny, tak musis mit plusko na tom uctu na kterem chces nakupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 Uncharted Lost Legacy za 399 + poštovné skladem https://www.mall.cz/ps4-hry/sony-uncharted-the-lost-legacy-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 před 19 hodinami, Alister napsal: No nejsem zrovna fanatik co to sleduje každý den, ale co vím za 1300 bylo GTA V když jsem ho tehdy kupoval nový No ja nevim ale za 1300 bez slevy nebylo GTAV na storu nikdy kamenej kram to je jina vec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 tak dneska koupeno ff15 komplet+skyrim na US storu za bratru 860kč. je to levnejsi a kdyz se vychytaji levne psn karty tak duplem. kaslu na cz psn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 před 4 hodinami, mirai_trunks napsal: tak dneska koupeno ff15 komplet+skyrim na US storu za bratru 860kč. je to levnejsi a kdyz se vychytaji levne psn karty tak duplem. kaslu na cz psn. Když koupím na US storu Skyrim budu tam moct dát v modif. češtinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 normálně to jde dát češtinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 jop jako na pc máš v menu módy a dá se stáhnout mód s češtinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Jen pouzitim modu sa ti zablokuje ziskavani trofeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 tak odpo zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 N u takovýhle hry radši češtinu než trofeje k hovnu, ale máš pravdu no jediná nevýhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Osobne jsem skyrim skorozplatinoval na ps3, dlouho hral na ps4 a vecer zapnu skyrim vr Jinak souhlas, taky nejsu trophyhunter, ale pro nektere je to skoro smysl zivota Martinoslav a mirai_trunks reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 tak CZ jede. go buy it! Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Někde Skyrim VR levně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 https://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/the-elder-scrolls-5-skyrim/# levněji možná nějaké bazary/amazonky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 Před hodinou, Mandaz napsal: https://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/the-elder-scrolls-5-skyrim/# levněji možná nějaké bazary/amazonky Vyřešil jsem takto: https://www.ebay.com/itm/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim-VR-PSVR-PlayStation-4-game-BRAND-NEW/282711612142?epid=8008150102&hash=item41d2ecdaee:g:bR0AAOSworNaC1GE Myslím, že to i do akcí patří:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 No nwm, kdyz si pripoctes 20% DPH + zaplaceni poste za vyrizeni celniho rizeni, tak si o moc nepolepsis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 před 15 hodinami, Manoust napsal: No nwm, kdyz si pripoctes 20% DPH + zaplaceni poste za vyrizeni celniho rizeni, tak si o moc nepolepsis. Bude to deklarováno pod limit, jestli bude zájem, tak můžu dát vědět, co na to pošta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 PlayStation 4 Pro, 1TB, černá 8 490 Kč Končí 26. 11. v 23:59 * Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray20 Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 před 1 hodinou, tofi napsal: PlayStation 4 Pro, 1TB, černá 8 490 Kč Končí 26. 11. v 23:59 * Navíc pak v košíku jde přidat k PS4, PS účet na rok za 899kč =) taky dobrej bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 vezmi mi to členství taky jedno....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 Ten kredit taky není špatný, 20% dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.