wwwwwena Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Pak dejte vedet co ta Fifa. Zda dosla nebo ne.:) Čekám co dneska přijde od nich za email :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Vzhledem k tomu, že to není jediný obchod, kde to za tu cenu mají, bych řekl, že to chyba není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 No ja to zkusil objednat, a email mi prisel.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 (upraveno) Vzhledem k tomu, že to není jediný obchod, kde to za tu cenu mají, bych řekl, že to chyba není. Dle tety heureky je to jediný obchod/eshop, kde fifu 14 mají za tu cenu. Druhý nejlevnější je tuším herni svet s cenou kolem 490kč. Jinak také mám objednáno a čekám na mejl. EDIT: hehe, takže fifka je už vyprodaná, prý toto zboží bylo již ukončeno. Upraveno Únor 17, 2015 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Akorát mi přišel email s tím, že zboží za tu cenu bylo vyprodáno a již nebude. Takže dejte vědět, jestli se to alespoň někomu podařilo za tu cenu koupit :-D. Nebo takhle mlží a nechtějí připustit chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Spis mlzi.:) Dobrý den, vámi objednané zboží: ELECTRONICS ARTS FIFA 14, hra pro Playstation 4, sportovní bylo dodavatelem bohužel doprodáno a další prodej je ukončen. Bohužel počet objednávek překročil počet kusů skladem. Nadále již nejsme schopni uvedené zboží sehnat. Zakázka byla zrušena. Děkujeme za pochopení, za případné nepříjemnosti se omlouváme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Taky mi napsali to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Dle tety heureky je to jediný obchod/eshop, kde fifu 14 mají za tu cenu. Druhý nejlevnější je tuším herni svet s cenou kolem 490kč. Jinak také mám objednáno a čekám na mejl.EDIT: hehe, takže fifka je už vyprodaná, prý toto zboží bylo již ukončeno. Opravdu? http://www.vhmarket.cz/ea-ps4-fifa-14/ http://www.elektro-kamik.cz/detail.php?id_z=1027320 Zkuste.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Opravdu?http://www.vhmarket.cz/ea-ps4-fifa-14/ http://www.elektro-kamik.cz/detail.php?id_z=1027320 Zkuste.... Je to teda super akce. Ale když mám FIFU 15 asi neni důvod kupovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Taky mi napsali e-mail, objednal jsem tedy na kamikovi...ale nechápu, jak můžou chtít 29 korun za platbu hotově :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Přesun mezi pobočkami. Mají to třeba v Ostravě a ty si to chceš vyzvednout v Praze osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Opravdu?http://www.vhmarket.cz/ea-ps4-fifa-14/ http://www.elektro-kamik.cz/detail.php?id_z=1027320 Zkuste.... Bohužel obě už jsou fuč. Jinak z kaku mi přišel stejný mejl jako asi všem o tom, že mají doprodáno. A to jsem si ji objednal pár minut předtím, než jsem tady hodil odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 ja jsem to zaplatil predem a bylo expedovano, objednaval jsem dneska asi v 9, pote co jsem objednal bylo vyprodano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Přesun mezi pobočkami. Mají to třeba v Ostravě a ty si to chceš vyzvednout v Praze osobně. No za ten přesun se platí zvlášť 40 korun, za platbu hotově 29 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Aha tak to je zvláštní..možná nějáký poplatek za "administrativu" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Tak Kamik taky nic :D Dobrý den, Omlouvám se, ale na 2ks skladem přišlo během 5 minut 14 objednávek, takže již nejsem schopen vaši objednávku vykrýt. Z tohoto důvodu vaši objednávku musím zrušit. ELEKTRO KAMIK Petr Kamermeier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimbak Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 No koukam ze to byl peknej fofr :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXamp Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Tak mi taky přišel email že fifa 14 je vyprodaná... Stejně jako to bylo s těma iPhonama za 700,- na alze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Jsem zvědavý, co přijde z toho dalšího krámu :D. Pro jistotu jsem si to vzal i tam, ale čekám stejný výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 na ty alze s tim sly k soudu.. zajimalo by jak dopadnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXamp Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Dáme je taky všichni k soudu kvůli 177,- ? :D Jinak dej sem prosím ten odkaz na ten další obchod, mám tady v tom zmatek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Už ten odkaz taky nefunguje, takže Fifa za dvě kila jedině z bazaru :D. Počkám na příští rok, to bude Fifa 15 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Na game.co.uk je vedena fifa 14 na ps4 jako preowned za 5 liber... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Tak zkoušel jsem ještě jeden shop, co mi poradil Smartmax a taky kulový... Prý že: Vážený zákazníku, Vaše objednávka s číslem 1424171680 byla stornována. Hra EA PS4 FIFA 14 -------------------------------------------------- U objednané položky zjevnost chyby v ceně. Chyba byla opravena.Poslední kus je ale vyprodaný. Po ověření u dodavatele nám sděleno že zatím nemají přesný termín naskladnění. Doporučujeme vybrat náhradní model. Lumpové proklatí :D Pokud někomu ta levná fifka přijde dejte vědět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Ono to hlavně moc nedává smysl. Jak může být poslední kus vyprodaný, když je tedy zjevná chyba v ceně u zboží, které je skladem? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.