Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Cenové akce - Diskuze!

nepster

Recommended Posts

..prosím tě, je to typ hry, kde bez Aj ti uniká příběh? Diky

I s mou poměrně špatnou Angličtinou mi to dávalo smysl, kdyby to bylo s českými titulky a menu, tak bych tu hru dal hned za The Last of Us. Pravda je že asi 2x jsem použil překladač od Google, ale nic tragického.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chvíli jsem to měl zapnutý, ale byli tam asi jenom 4 bojovníci a zbytek se musí stáhnout a to mně nějak nejde. Tak nevím, jestli se třeba odemknou, když to člověk bude hrát dýl. Zatím to považuju za Demo a ne za plnou hru, která je osekáná o příběh. Protože tohle je osekaný o úplně všechno :D

Odkaz ke komentáři

Přijdou Vám ceny za nové hry stále příliš vysoké? Opravdu? Pak je tato akce právě pro Vás!

Bloodborne vychází již 25.3.2015 exkluzivně pro konzoli Playstation 4 a Vy ji můžete získat za nejnižší možnou cenu na trhu. Pokud nemáte dostatek peněz, nevadí, doneste nám hry do výkupu a můžete získat Bloodborne za 1 Kč!

Podmínky akce:

- vytvořená objednávka do 10.3.2015

- platba převodem, doprava libovolná (doporučujeme však doporučený balík od České pošty - po dokončení objednávky snížení ceny za dopravu na 45 Kč!!)

- předem domluvená prodejní cena (z důvodů snížení celkové ceny objednávky po jejím vytvoření - standardní cena 1449 Kč)

- v případě nákupu hry na protiúčet za 1 Kč je nutné předem nahlásit, jaké hry nám přinesete/pošlete

Malé upozornění na závěr - počet kusů je omezen!

VÍCE INFO - PM,TEL,NEBO NA WEBU!

Odkaz ke komentáři

ses bal,ze te tam znasilni,ze nam pises o svem bez problemovem nakupu:D

jinak na game.co.uk v akci Wolfenstein: The NewOrder Occupied Edition ÂŁ14.99

http://www.game.co.uk/en/wolfenstein-the-new-order-occupied-edition-only-at-game-285300?pageSize=20&catGroupId=&categoryIdentifier=737261&pageNumber=2&sortBy=MOST_POPULAR_DESC

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu