aaischa Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 je toho tam celkem dost ... cili mozna se dokoupi nejakej obsah nebo tak, ale stah sem a kus odehral a nic to platit necce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
squad Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Normalne tam jsou vsechny hraci a vse vali jo ? jednou jsem stahl nba live takhle a po prvnim zapase to hned chtelo koupit koukal sem na store a ta sama hra tam je za 379kc a zadarmo tak nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 taky neutism, jenom sem si s tim chvili hral, ale zadny zakoupeni sem nikde nenasel, zapas sem taky odehral .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
squad Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 OK OK diky moc dnes stahnu a zitra dam vedet o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Nejde tam Story, na jiné omezení jsem nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 a ani podstazeni nejde story ? ja mel vetsinu veci poskrtanejch kuli dostahovani zbytku ikdyzto uz slo spustit ,... utyhle hry pribeh stejne je nula prd.. takze :¨) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Dohrál jsem Murdered Soul Suspect a musím říct bomba, nemohl jsem se od toho doslova odtrhnout, na PSN je ve slevě. No nic jdu poobědvat, dříve jsem to nestihl :wohow: ..prosím tě, je to typ hry, kde bez Aj ti uniká příběh? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 to Dead or alive ani nestahovat,je to demo :/ sice hra slusne udelana ale pockam si radsi na mortal combat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 ..prosím tě, je to typ hry, kde bez Aj ti uniká příběh? Diky I s mou poměrně špatnou Angličtinou mi to dávalo smysl, kdyby to bylo s českými titulky a menu, tak bych tu hru dal hned za The Last of Us. Pravda je že asi 2x jsem použil překladač od Google, ale nic tragického. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 to Dead or alive ani nestahovat,je to demo :/ sice hra slusne udelana ale pockam si radsi na mortal combat Já myslím že za to stažení to stojí, pokud máte dva ovládače, tak je to slušná oddychovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Chvíli jsem to měl zapnutý, ale byli tam asi jenom 4 bojovníci a zbytek se musí stáhnout a to mně nějak nejde. Tak nevím, jestli se třeba odemknou, když to člověk bude hrát dýl. Zatím to považuju za Demo a ne za plnou hru, která je osekáná o příběh. Protože tohle je osekaný o úplně všechno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 JJ, postupem se odemykají, já jsem to hrál asi hodinu a mám odemknuté další dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Přijdou Vám ceny za nové hry stále příliš vysoké? Opravdu? Pak je tato akce právě pro Vás! Bloodborne vychází již 25.3.2015 exkluzivně pro konzoli Playstation 4 a Vy ji můžete získat za nejnižší možnou cenu na trhu. Pokud nemáte dostatek peněz, nevadí, doneste nám hry do výkupu a můžete získat Bloodborne za 1 Kč! Podmínky akce: - vytvořená objednávka do 10.3.2015 - platba převodem, doprava libovolná (doporučujeme však doporučený balík od České pošty - po dokončení objednávky snížení ceny za dopravu na 45 Kč!!) - předem domluvená prodejní cena (z důvodů snížení celkové ceny objednávky po jejím vytvoření - standardní cena 1449 Kč) - v případě nákupu hry na protiúčet za 1 Kč je nutné předem nahlásit, jaké hry nám přinesete/pošlete Malé upozornění na závěr - počet kusů je omezen! VÍCE INFO - PM,TEL,NEBO NA WEBU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 V Globusu akce na KNACK za 500Kč. Tak jsem ho tam nenechal :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 v xzone (mimo jine) Knack 299,-- Driveclub 1099,-- LPB 3 1099,-- atd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Ten xzone prekvapil, lords of the fallen limited za 800 ale o tom knacku fakt premejslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Knacka maj i na Czc za stejnou cenu. Kdyby z nějakého důvodu někdo chtěl brát odtud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 No já bych byl hoši s tím Knackem opatrnej, aby nebyl ve středu zadarmo v plusku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Ja ho objednal za tu cenu.. Klidne at je v plusku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Kurnik a ja vzal Knacka na xzone pred tydnem za 6kil.to nasere :) kazdopadne dobra bra a za 3kila bych bral hned.ale ani tech 6ti nelituju :) a v plusku nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Knack za 299 vyzvednut v Xzone bez problémů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 ses bal,ze te tam znasilni,ze nam pises o svem bez problemovem nakupu:D jinak na game.co.uk v akci Wolfenstein: The NewOrder Occupied Edition ÂŁ14.99 http://www.game.co.uk/en/wolfenstein-the-new-order-occupied-edition-only-at-game-285300?pageSize=20&catGroupId=&categoryIdentifier=737261&pageNumber=2&sortBy=MOST_POPULAR_DESC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 tak tu mame zajimavej novej deal of the week pro EU http://blog.eu.playstation.com/2015/03/04/ps-store-discounts-featuring-last-us-remastered-final-fantasy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 upozornuju ze je to megahardcore tezky, hra vypada super, grafika taky, ale i ten nejmensi prcek te dokaze vykostit jak nic (myslim protivniky) po ne moc dlouhym hrani sem to prodal dál :D ale sou lidi co to ocenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Uplne stejnej postup jak u aaischa tak i u me hra dopadla stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.