Navrc Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 v EW je neco spatne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.milner Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 S Electro Worldem jsem spokojenej. Má nízký ceny, alespoň co se týče konzolí. Tehdy jsem si tak kupoval i Xbox 360. Každopádně teď Electro World PS4 zdražil! S cenou šel na 10 789 Kč. Datart zůstává stále na příjemných 9 999 Kč, tak snad to taky hned nezdražej :D! Co se kvality týče, tak prodávaj kusy stejné jako jiní (např. alza, czc, jrc, apod.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 co se tyce kvality, vsichni dodavatele berou od stejneho skladu sony ze Slovenska:D zdrazil,protoze sponzrovane kusy jsou vyprodane. TO je cele,datart ma mensi obrat,tak proto ma stale za 9999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Tady mají zajímavou cenu pro tLoU PS4 - ;) http://www.jrc.cz/hra_ps4_the_last_of_us_remastered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Dark : Slušná! :) ale poradil bych, abyste počkali, JRC je neskutečně drahý, tudíž mě napadá, že to mají buď neaktualizované a cenu zvýší později, nebo to zlevní i další obchody a hra bude ještě levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Pochybuju, že to bude levnější. Cena je dobrá, už jsem objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 (upraveno) Tak jak jsem psal, shopy uz to zlevnuji, xzone 1149,-( jeden z nejdrazsich shopu, cekam cenu 999,- napr.v herni-shop)... Edit:Tak herni shop 1019,- , originalky 1049,- atp.,takze Musaku, priste si zkousej zpochybnovat nekoho jineho. Upraveno Červen 17, 2014 uživatelem Tiger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Mám JRC kousek, to kde si to objednám je moje věc !!! Mám tam ještě 5% slevu a beru si to osobně, 1044Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Jen ti rikam, ze jsi negoval moje slova, ktera se pak vyplnila. Priznej jednou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 jj ta cena by byla slušná, kdyby to byla novinka a ne remaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 no a ted vam bodnu nuz do srdce,ja si objednal steelbook edici ,cry baby cry,noobs:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Je to super hra, i když jsem to hrál na ps3, tak si koupím verzi na ps4. Ještě by mohli udělat trilogii Uncharted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Menší dotaz, last of us....nikdy jsem nehrál tak, je to podobne jako tomb rider ? Ptze tomb r. Rád fakt nemám :P a na tuto hru slyším jen samou chválu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 ne tomb raider to neni, respektive bych to prirovnal k resident evil, kde je utlumena akce a je vetsi tlak na pribeh a jsi vazan poutem otec dcera.Moc casto se ve hre nestava,ze by jsi mel vetsi starost o npc postavu nez o svoji. Je to epicka hra,kterou by kazdy hrac mel jednou za zivot zazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2014 Příběhově nejlepší hra co jsem kdy hrál se super hratelností a i grafikou na ps3, na ps4 to bude vypadat o dost líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 ne tomb raider to neni, respektive bych to prirovnal k resident evil, kde je utlumena akce a je vetsi tlak na pribeh a jsi vazan poutem otec dcera.Moc casto se ve hre nestava,ze by jsi mel vetsi starost o npc postavu nez o svoji. Je to epicka hra,kterou by kazdy hrac mel jednou za zivot zazit. Dekuju moc zes tam napsal spojler aspom vim ze to je jeho dcera a este som to ani nehral... fakt BANoval bych za toto omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Žádný spoiler v tom není ;) naopak dobře napsáno ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Dekuju moc zes tam napsal spojler aspom vim ze to je jeho dcera a este som to ani nehral... fakt BANoval bych za toto omg lol dalsi jelito na netu, si pust na youtube prologue TLOU a pak pochopis,co jsi vyplodil za nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2014 Pro něj by evidentně byl spoiler, i kdyby jsi napsal, že v té hře jsou lidi -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 Krabicovka Thiefa za 30$ : http://mariio128.com/thief-ps4-as.html Clo se neplatí, nikdy mi hry celníci nechytli. Napíšou na to DVD a hodnotu kolem 10$. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 Pošta??..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2014 Zadarmo, objednával jsem si i infamous u nich. EDIT : Tak není zadarmo, ale za 120Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 (upraveno) Jak dlouho trvá, než to dojde z Mario128? Uvažoval jsem o předobjednávce Destiny. Upraveno Červenec 9, 2014 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Infamous jsem měl doma asi za 10 dní, tak to bude stejné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 měl bych dotaz o vejkendu měl jeden eshop chybnou cenu na ps4 za 5999 ä když se udělala objednávka tak pak napsali že jí musí stornovat že udělali chybu v přecenování může to obchod udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.