BioToXx_ Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 je to škoda.... no jako jestli to opravdu stoji za to tak si to koupím i bez slevy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Rocket League. Mohu doporucit. Koupil jsem si i DLC. Ale ted uz to nehraji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 já dneska začínam The Crew ! Už se nemůžu dočkat.... u Rocket League se ještě 2x rozmyslím, jelikož je to asi zábava na pár hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 The crew jsem hral jen chvilku a vypnul jsem. vubec me to nebavilo. Rocket dobrej, ale uz ted taky nehraji. Ted mam pujceneho MAD MAXE a PECKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 no hele ja hraju demo a celkem pecka... nemam rad simulace takze takovahle arkada je pro me neco suprovýho. Hlavne jsem si rekl ze za tu cenu uz to stoji to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Kazdemu se zamlouva neco jineho :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 crew je super, jenom obcas nekery ukoly mi pripadaj tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Taky přidám trošku do mlýna, crew moc nemusím, ale koupil jsem si skrze PS+ Driveclub i se SP který vyšlo na 549 Kč a rozhodně koupě nelituju, je to hromada zábavy na řadu hodin, hlavně pak díky passu kterej mi poskytl řadu aut a soutěží navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 ten driveclub je jedna z nej her co sem si na psko koupil, sp sem dokoupil ted, a sem fakt spokojenej... :) takze taky doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 nove slevy http://blog.eu.playstation.com/2015/09/23/this-weeks-playstation-store-discounts-batman-arkham-knight-the-last-of-us-more/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Jop, právě jsem na to chtěl upozornit koupil jsem si za 368 Kč UFC, což si myslím že je nejlepší možná cena v současnosti, i když jsem se setkal s novejma krabicovkama kolem 700 Kč. Za podobný peníze se dá koupit i Infamous, ale tam se dá sehnat krabicovka už od 300 Kč, takže to se myslim nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Hmmm tak jsem na to koukal a docela mě zaujal Infamous ale bohužel všechno mám až na ten Cole´s Legacy kterej plánuju,... škoda že to do slevy nedali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Pokud někdo objednával Uncharted: The Nathan Drake Collection - Special Edition od xzone tak cena by se měla zlevnit o 200 Kč tak to sledujte. Jinak teď mají vyprodáno v předprodeji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Na Storu uz je ke stazeni demo Uncharted https://store.playstation.com/#!/en-cz/demos/cid=STORE-MSF75508-DEMOS?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Taky to mohlo byt driv a ne tyden pred vydanim ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 stejně to každej koupí, a kdo to nikdy nehrál tak po demu konečně pochopí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 já sem si paradoxně nedávno zakoupil všechny díly na ps3....bylo to za hubičku...no a teď nemám ani chuť je na ps3 hrát když je můžu hrát na ps4 v 60ti fps a lepším vizuálu...ovšem zase si připlatím...fakt sem to nenačasoval dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Zdarec pánové, poradíte prosím, kde koupit nejvýhodněji bílou konzoli PS4 v poslední revizi? Ideálně s nějakou hrou zdarma :) Na MALLu jsem našel za 10 790 s poštou a dvěma gamesama zdarma. Nemáte někdo ještě nějakej slevovej kód (i jinam)? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Zdarec pánové, poradíte prosím, kde koupit nejvýhodněji bílou konzoli PS4 v poslední revizi? Ideálně s nějakou hrou zdarma :) Na MALLu jsem našel za 10 790 s poštou a dvěma gamesama zdarma. Nemáte někdo ještě nějakej slevovej kód (i jinam)? Díky za info ta cena kterou píšeš je podle mě dobrá... bílá se shání hůř. jinak nevím jestli CUH-1116 je nová ? http://ocostrava.cz/sony-playstation-4-500gb-white-edition-ps719466611?ref=heureka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 nene, 2015 verze aka C-Chasis je označována jako CUH-1200 resp. CUH-1216a ;-) pokud se pletu, tak mě někdo opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Zkus prohledat Google. Jinak na MALL by meli mit dnes jeste dopravu zdarma. Tak se to vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Já mám tu novou CUCH1216 na prodejně, ale jen černou s Until Dawn za 10 490 kč ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Já mám tu novou CUCH1216 na prodejně, ale jen černou s Until Dawn za 10 490 kč ;) dík za reakci, ale chci fakt bílou - kvůli prachu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Jen upozorním, že na bílou také sedá prach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 To sedá, ale asi myslel, že to není na bílé tolik vidět což z vlastní zkušenosti vím, že fakt není 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.