Moderators SAIXX Odesláno Říjen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Ultimate player edition je verze s 1TB diskem. Na revizi nezáleží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 tak to je vcelku slusna nabídka, asi objednam konecne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Počkal bych tak 3 roky, pak bude cena cca. kolem 5000 Kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 to sa mi cekat nechce:) chcem sa zas vrátit trosku ku gamingu a uncharted mi pripada jako dobry launch:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Přesně tak :D já taky kdysi počkal a měl ps3 za 5K EDIT: Uncharted není dobrý nýbrž VÝBORNÝ launch ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza182 Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Nevíte prosimvás kdy ten bundle z mironetu opravdu vychází ? Někde je datum 23.10 a někde zas 23.11 tak jak to doopravdy je. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Vzhledem k dostupnosti všech her i konzole bych viděl reálné datum říjen než listopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza182 Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Ok díky za odpověď. Já jí právě objednal z toho mironetu a když jsem tam dal osobní převzetí na těch prodejnách tak všude bylo po 23.11. Tak jsem to objednal a počítal s tím, a koukám že u Xzone,JRC a jiné je zítřejší datum. A pak jsem se podíval na mironet a tam je taky 23.10 ale je mi právě divný proč u všech možností osobního předání je datum psané po 23.11. Tak fakt nevim jestli se mám těšit už na zítřek nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Asi nejlepší bude si to ověřit přímo u nich, ale myslím, že to mají jen nějakou chybku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 To byla akce jen na pár kusů. Jinak dočkej času....je podle mne reálné, že 8500 bude běžná cena konzole v řádu týdnů. Se musí doprodat staré zásoby. Doporučená cena je teď 9500 a krámy jsou běžně víc jak litr pod doporučenou cenou.http://www.expert-eshop.cz/kategorie/elektro-oddeleni/pocitace-a-kancelar/herni-konzoly/sony/sony-playstation-4-500gb-1/ 8888,- Kč....asi tomu nejblíž (ale šílená cena dopravy) http://bestcena.cz/mobilni-telefony/sony-playstation-4-ps4-500gb-go?ref=heureka 8906 i s dopravou Mě teda u expert-eshopu překvapila hlavně čeština :-D Pevní disk, WFi, Vejška, Elektro oddelení...to zní jako čištapade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Říjen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2015 Já bych to tam nekupoval....to byla momentálně asi nejnižší cena. Ale proč to kupovat tam, když mironet to má za devítku taky i s dopravou. Ceny půjdou ještě níž....jen co se prodejci trošku probudí. Ale je zjevný, že takovej rozdíl oproti doporučené ceně už nenabídnou. Zatím. Mi to tak zatím příjde. Jestliže doteď byla konzole za doporučenou cenu 10790 a byla k sehnání i za 9500, tak podle tohoto by měla být k sehnání i pod 8500. Bundlovanejma hrama by to mohlo být i pod 8k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2015 Kdyby někdo viděl Season pass na The Crew za rozumnou cenu nebo na store ve slevě prosím o upozornění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2015 Problém je v tom, že při reklamaci nastane problém. Tyhle shopy .. bestcena, experelektro atd. nemají konzole z oficiální ČR distribuce. V tom je problém a důvod takto nízké ceny .. ono totiž prodávat konzole za 9000 Kč (starší cena, než došlo ke zlevnění) a nakupovat je od Sony ČR za cenu vyšší (o dost vyšší) postrádá logiku a smysl :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 http://www.softcom.cz/eshop/sony-playstation-4-500gb-the-order-1886-_d157355.html ps4 500GB + Order 1886 9290,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 Velice dobrá akce na JRC http://www.jrc.cz/hra_ps4_playstation_4_konzole_1tb_ultimate_player_edition_assassin_s_creed_syndicate_watch_dogs_uncharted_the_nathan_drake_collection_zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 24, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 Je to úplně to samé co pár řádků výše v Mironetu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 (upraveno) Na originalkach jeste levnejsi http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Herni-Konzole/Sony-Playstation-4-1-TB-AC-Syndicate-Uncharted-Collection-Watch-Dogs.html Upraveno Říjen 24, 2015 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 Už to tu bylo postováno asi pětkrát....stránky zpět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 Nevíte prosimvás kdy ten bundle z mironetu opravdu vychází ? Někde je datum 23.10 a někde zas 23.11 tak jak to doopravdy je. Díky uz je to skladem jak v Mironetu tak JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 Celkem čumím, jak rychle se to zlevnění projevilo - 500GB model za 9k už nejen v obskurních obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 SONY má pro své odběratele ochranu skladu, proto šla ta cena u jednotlivých prodejců tak rychle dolů. (CZC, JRC atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 Mne zaráží, že se přeceňuje i o víkendu zdá se....furt to jde dolů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Říjen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2015 Elektro planeo praha maji ps4 za8549 na splatky.Za hotove 9509kc do uterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Říjen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2015 Elektro planeo praha maji ps4 za8549 na splatky.Za hotove 9509kc do uterka do dam cislo tel230234427 a sokolov352695547 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2015 8549 Kč na splátky a po splacení dohromady zaplatíš 11000 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.