b0x3r305 Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Nevím je šli to víte ale v jrc mají trade in akci na fallout4 Dáte jim dvě hry které v konci prodávají za 599kc na xb360. Xone. Ps3 a ps4 plus 1kc a dostanete za to 10.11. Fallout 4! Platí jen na kamenných prodejnach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Psal jsem na ten scenter_online tak konzole jsou. Asasin a Uncharted jsou s cz titulkama, watchdogs ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Byl sem v tom scentrum a říkali, že to budou muset zrušit tu akci, byla jenom do 1.11. Ale ještě mě konzoli dali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Nevím je šli to víte ale v jrc mají trade in akci na fallout4 Dáte jim dvě hry které v konci prodávají za 599kc na xb360. Xone. Ps3 a ps4 plus 1kc a dostanete za to 10.11. Fallout 4! Platí jen na kamenných prodejnach Tohle jsem včera taky udělal. Přišel jsem na prodejnu, koupil dvě hry po 599 Kč a hned to vyměnil (tedy až v úterý) za Fallout 4. Za 1198 Kč je Fallout docela dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 no nevim,co je na tom dobreho,kdyz vetsina akci v jrc za hry 599,- vyjde na 500-600 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda1981 Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 co říkáte na to to https://www.mironet.cz/sony-playstation-4-1tb-cuh1216b-assassins-creed-syndicate-watchdogs-witcher-3-the-wild-hunt-zaklinac-3+dp252581/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Tak asi mám vybráno.. Tohle není bundle k zahození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda1981 Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Tak asi mám vybráno.. Tohle není bundle k zahození včera to tam ještě s zaklínačem nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Stejnej bandl akorát jiná hra...nevím co tu porát řešíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 no nevim,co je na tom dobreho,kdyz vetsina akci v jrc za hry 599,- vyjde na 500-600 kc To je odpověď na koho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 tak asi takhle. Dam jim Last of us na PS3 (koupeno kdysi cca za 150kč) + black flag na PS4 (koupeno v bazaru za asi 350kč) k tomu 1kč -> Fallout 4 za 501kč? Made my day :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 tak asi takhle. Dam jim Last of us na PS3 (koupeno kdysi cca za 150kč) + black flag na PS4 (koupeno v bazaru za asi 350kč) k tomu 1kč -> Fallout 4 za 501kč? Made my day :D Myslíš že to takhle funguje ? Vždycky bylo že to musí mít výkupní hodnotu 599,- dost pochybuju o tom že by to takhle šlo... ale pokud ano tak tam taky nesu gamesky :D a fallouta hned prodam někde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Myslíš že to takhle funguje ? Vždycky bylo že to musí mít výkupní hodnotu 599' date='- dost pochybuju o tom že by to takhle šlo... ale pokud ano tak tam taky nesu gamesky :D a fallouta hned prodam někde :D[/quote']http://www.jrc.cz/clanek_tradein_fallout_4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bomber97 Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 (upraveno) Stejná akce v jrc i na Star Wars Battlefront http://www.jrc.cz/clanek_battlefront_trade_in Bral jsem Fallout i SW. Těch 599 Kč je prodejní preowned cena, ne výkupní, takže pohoda. Já jim dávám Knacka + Shadow of Mordor (koupeno za 500,-) a TLOU na PS3 a Watch Dogs na PS3 (koupeno za 400,-) Pokud vám Fallout 4 za 500Kč a SW Battlefront za 400Kč nepřijde jako dobrá akce, tak nevím :D Upraveno Listopad 6, 2015 uživatelem Bomber97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 A kde zjistim prosimtě ty prodejní ceny ? Výkupní jsem našel ale to mi nepomůže. Mám tu plno her z PS3 ještě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bomber97 Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 A kde zjistim prosimtě ty prodejní ceny ? Výkupní jsem našel ale to mi nepomůže. Mám tu plno her z PS3 ještě ... Přímo na stránkách JRC.cz a dáš preowned PS3 a tam uvidíš za kolik ty hry prodávají, tak to je ta prodejní preowned cena. http://www.jrc.cz/kat_preowned_playstation_3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Tak Fallout 4 jsem porizovat vylozene nechtel ale kdyz se zbavim dohranyho the orderu 1886 a tlou na ps3 ktery mi doma jen tak lezi tak za korunku si pro nej taky zajdu:-D Dik za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 (upraveno) Sem asi uplně slepej ale kde je ta akce na SW ? jako to by se mi líbilo akorát asi budu muset obětovat hry který si pak stejně koupím :) Edit: mám to... asi toho využiju a okradu JRC, pak si na bazaru seženu znova ty hry levněji :D Upraveno Listopad 6, 2015 uživatelem BioToXx_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozy Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Ta akce na Battlefront je kde? Asi jsem slepej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 http://www.jrc.cz/clanek_battlefront_trade_in :) dneska jdu pro něj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 nemusí být náhodou ty hry koupené pouze na jrc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 O tom dost pochybuju... jinak Assasina mam od nich ale crew bohužel ne... ale to by byla kravina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 No já že to tam píšou, jinak bych toho taky využil. Napište až to někdo zkusí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 nemusí být koupeno u nich..jen kompletní a v angilckém jazyce..a samozřejmě disk čitelný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 (upraveno) Teď jsem volal do Jihlavy... telefonicky mi to zamluvili a navíc ty hry jim tam dám až když SW přijde takže super. Ale chtěli vědět co to bude za hry. :D říkal jsem si že když budu mít čas tak pošmelím něco levnějšího, ale oni si to zapsali :D no ušetřil jsem cestu :D btw. ta akce prej začala dneska :D Upraveno Listopad 6, 2015 uživatelem BioToXx_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.