headhot Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 to je spise antikace:D hlavne s tema hrama. Jinak v datartu se da koupit bila levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 myslis tu jejich akci na zingu po ktery je ta konzole porad o 250 drazsi nez v tescu ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 nevim o akci v zingu, nectu ceske magaziny. Kdyz mas spravnou kartu,tak zaplatis 7590 za bilou a kdyz mas k tomu jeste ibod,tak jeste mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Osobně mě vždy zarazí ty úvodní věty ... obchod Xzone pro Vás přichystal. On to nepřichystal, ale Sony a akce je volně dostupná (teď už ne, konzole byly rozebrány do 2 hodin od začátku akce) pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjjj Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 vikendova akce na storu: Destiny: The Taken King - Legendary Edition za 774,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Tak ze bych konecne premyslel o koupi? Vyplati se to do toho tech necelych 800 Kc investovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Popravdě jsi zaspal a pokud to koupíš, tak nastoupíš do hodně rozjetého vlaku, ale je to celkově super hra. Cena je výhodná, když si vemeš že ty hráče kteří to hrajou od začátku už hra vyšla kompletně na 4.000 Kč (základní hra + 2 datadisky + datadisk The Taken King), takže 774 Kč to je skoro zadarmo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Ní nevím já to hrál ještě na x360 a tam to šlo tady jak mám ps4 tak nevím jestli se ještě chytnu s těma co to hrají odzacatku ale uvidíme, cena je tak akorát, víc bych nedal a min no možná na černý pátek.. :-D jinak PES my club je zadara a celkem to ujde takový soccer co neurazí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Tak ze bych konecne premyslel o koupi? Vyplati se to do toho tech necelych 800 Kc investovat? Hej normálne na zaciatku stala collectorka 2500 a hra je paradna hodiny zabavy...ja mam destiny na xbox one taze ja by som to bral kebyze nemam co hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Destiny je hra, která tě pohltí... To PVE je na top úrovni a PVP to samé... Já jsem to musel prodat, protože na pul roku jsem tomu úplně propadl. V tu dobu mi to nevadilo, měl jsem zlomenou haxnu a pak rehabilitace, ale pak už se to nedalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Kup to za 1100 Taken edici v krabici a po roce prodas za ~500-600 nebo ihned za 1k kdyz hra te nebude bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 (upraveno) To je taky možnost, ale za rok už tady možná bude další datadisk, krávu je třeba dojit :-) Upraveno Prosinec 11, 2015 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Diky za vsechny nazory, ja si vetsinou hry nechavam jakozto sberatel a dal je neprodavam (jsem na to asi moc pohodlnej :D) zaujala me prave Legendary verze na PSN ktera obsahuje vsechny pridavky vcetne puvodni hry. Ta cena je prijemna a potrebuju neco co me zabere kupu hodin. Nemam rad neco co dohraju za sedm hodin a dam do krabicky :D. Online hrani me nevadi (chvili jsem hraval BF) a tady se mi navic libi smysl hry kdy kooperuju s ostatnimi a postupuju v pribehovy lince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Tak zahod PS a hraj wow to ti zabere klido i roky.. :-D já musel prodat účet jinak bych nešel ani do práce.. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Hral sem a musim teda rict, ze me to nebavi a nelibi se me to. Je to zrovna ten typ hry, kterej moc nevyhledavam :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Nebo pod někdy zahrát Diablo to je klasika i na PS hodiny hraní a honění se za riftem :-D mě zas neberou FIFA NFS a tak ještě střílečky to beru ale sporty to spíš už venku než doma.. :-D mě teď chytlo warframe s lukem to je jiný nářez.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 prosím věnujte se tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 Need for speed 40% sleva https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/need-for-speed/cid=EP0006-CUSA01866_00-NFS16SE000000001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 (upraveno) zdravím všechny-dneska je velice významný den -můj ježišek nakoupil v Globuse Ps4 za 7770 Kč- dokonce mi domů poslali mejla s upozorněním na tu akci ale musite mit kartičku Globusu s určitým množstvím bodů za nákupy-akce je ještě pár dnů-takže je holka doma- je to poslední revize,500 GB,veškerá kabeláž/i HDMI/sluchátka,ovladač Upraveno Prosinec 12, 2015 uživatelem okajos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 vikendova akce na storu: Destiny: The Taken King - Legendary Edition za 774,- Jde o celou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 mělo by jít o základní hru + datadisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 ps store assassin creed syndicate 1349,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 V Datard PS4 500G + PS TV za 7990 https://datart.cz/Herni-konzole-SONY-PlayStation-4.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 The Elder Scrolls Tamriel Unlimited za 729kc na psstoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Star Wars Battlefront na US store 33% off> 40€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.