kendykejnova Odesláno Květen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2014 Mne taky po chvíli hraní hučí ps4 hoodne. Mne to neva mám sluchátka ale večer když hram tak je úplný ticho a ps4 řve jak kráva :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2014 Neumí, přehraje Blue-ray, ale zatím ne 3D. Celkově na multimédia bude potřeba nějaký velký update. Jinak u mě ovladač naprosto bez problému, bohužel se potýkám s vysokou hlučností konzole v zátěži, což je asi záležitost kus od kusu. Více v tomto topicu http://console-forum.net/tema/164997-ps4-jako-vysavac-nebo-fen/page6. Jsem tím dost zklamán, tolik těšení, peněz a teď to vypadá že to ani nepůjde reklamovat- prostě zákazníka odbudou tím že je to vlastnost konzole. A softwarová záležitost to nebude, chyba bude někde v HW. Už přemýšlím že se vrátím k MS a koupím XOne, třeba budu mít více štěstí. Mě jí vyreklamovali do 8 dnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Tak už mám druhé PSKO a zase tiché i po hodině a půl hraní, tak nevím co to máte za konzole :) Fakt, je že mám při mém štěstí zase Japan verzi, tak možná je to vážně tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denylove7 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Já ji mám taky krásně tichou...:D Ps3 slim, oproti ní řve :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 u me je nejhorší že ps3 jsem nemel takže takhle to poronat nemůžu :( ale ted už si nestežuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denylove7 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Ale je pravda, že ji mám podloženou v rozích svíčkami, takže to krásně chladí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loks Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 No od posledka co jsem si stěžoval tak se konzole tak nějak usadila. Už to nehučí tolik, dokonce InFamous bez hučení cca hodina a půl. Takže reklamaci zatím zkoušet nebudu. Jen teda co se přiznám, tak mě dost pálí oči už po půl hodině hraní, nějak asi nemohou rozchodit to rozlišení, zvlášť když tam člověk musí číst ty malý titulky :) Ale to bude nejspíš čistě můj problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 To neni pouze tvůj problem ty maly titulky me taky stvou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Takto je strašný že to neumí přehrát filmy,mám plnej disk Full HD filmů a ono mě to nepujde spustit :( Chtěl jsem prodat PS3 a koupit PS4,ale budu jsi jí muset nechat,potřebuji ke své Tv multimediální centrum což je PS3,ale PS4 je jen předražená krabice na hry :( Až to opravý dejte vědět,snad s dočkáme podpory i MKV formátu =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Já mám PSko taky tichý, že ho skoro neslyším :-) .. jedinej problém je v páčkách, který se rychle oloupaly, ale koupil jsem nový nasazovací gumy na analog z ebay cca za 20kč a teď už pohoda a i líp se mi s nima hraje,protože mají hrubší povrch :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denylove7 Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Hoď jsem odkaz na Ty nasaz. gumy pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Všichni nadávaly na Xbox One, že to je spíš multimediální centrum než herní konzole a teď zase všichni chtějí na ps4 přehrávat filmy, což jim nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Tam jde spíš o to, že X0 umí televizi a podobné věci, které do herní konzole vůbec nepatří. Další rádoby chytrolín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 1, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Hoď jsem odkaz na Ty nasaz. gumy pls :) Kdybys měl zájem, tak TADY nabízím pár ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Měl bych pár otázek: - kolik zatím vyšlo updatů? - zkoušel někdo streamovat hraní? tohle mě docela dost láká - jak psko zvládá stahování při hraní? co jsem měl ps3, tak stahovala extrémě pomalu při hraní - jak dlouho cca vydrží DS4 hraní - zkoušel někdo nechat psko zaplé třeba přes noc nebo i mimo dobu hraní? den nebo dýl? jestli se nepřehřívá, ps3ka ultra slim se docela dost zahřívala (ale nehučela) - jak je to se stahováním her do pska na dálku? (přes mob/tablet) když budu mimo domov a dám přes mob/tablet stahovat hru do pska, stáhne se automaticky nebo čeká na HW zapnutí? víc otázek mě zatím nenapadá :D dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 hm a kdyz nebudes linej tak na vsechny se tady na foru najde odpoved ,jen staci chtit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 jo, já vím, ale jednodušší je zeptat se... jistě jsou tady hrdí majitelé, kteří rádi odpoví a své miláčky nad nebesa vychválí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.